Αν βγεί και μας υποστηρίξει δημοσίως.Κατι μπορεί να γίνει.Η λυση ειναι μια στις επομενες εκλογες ψηφιζουμε Γαβαλα δαγκωτο
Αν βγεί και μας υποστηρίξει δημοσίως.Κατι μπορεί να γίνει.Η λυση ειναι μια στις επομενες εκλογες ψηφιζουμε Γαβαλα δαγκωτο
Θα του πω να βαλει και μια μπεκατσα για καπελοΑν βγεί και μας υποστηρίξει δημοσίως.Κατι μπορεί να γίνει.
βάσει νόμου επιτρέπεται ...........Όποτε Γιώργο ουσιαστικά επιτρέπεται η όχι ?
και που συμφωνούμε τι έγινε.Δεν μπορώ να δοκιμάσω επειδή το κοντινότερο σε φύση δίπλα μου είναι το νεκροταφείο της Αναστάσεως στο Κερατσίνι...
Παρόλαυτα συμφωνούμε ότι πρόκειται για παράνοια. Και συμφωνούμε ότι αν τελικά σε γράψει ο αστυνομικός θα έχει παρανομήσει ο ίδιος λόγω κατάχρησης εξουσίας. Συμφωνούμε;
Και αυτοί ότι τους λένε κάνουν άλλοι με περισσότερο ζήλο άλλοι με λιγότερο..Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι μένω Πειραιά, μη φανταστεί κανείς ότι πηγαίνω για κυνηγι...
Ρωτάω μόνο επειδή μου φαίνεται αδιανόητο κάποιος αστυνομικός να δεχθεί να σου κόψει πρόστιμο χωρίς λόγο (έννομο λόγο εννοώ) και μετά να τον τρέχεις και να γίνει ρόμπα στο δικαστήριο ότι δεν ξέρει τον νόμο. Ίσως υπάρχει κάτι άλλο βέβαια που μου διαφεύγει...
Γιατι όχι ,του αρέσουν τα πουλιά.Θα του πω να βαλει και μια μπεκατσα για καπελο
Εγω πηστευω πως ξερουν οτι μας εχουν χαμενους μετα απο αυτο που εκανανΝα πως μας βλέπουν στην κυβέρνηση... Στο τέλος του άρθρου το καλύπτει ωραία....
https://www.pronews.gr/ygeia/937285...nigoys-sta-voyna-gia-na-toys-kopsoyn-prostimo
Βέβαια το γεγονός ότι οι κυνηγοί είναι ένα αρκετά μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος στο Μαξίμου το σκέπτονται. Όμως δεν είναι από τις "αγαπημένες κοινωνικές ομάδες" της αριστεράς...
Πρόβατα στο μαντρί μας βλέπουν που κανείς άλλος δεν μας θέλει...
ακριβώς αυτό.Γιατί; Επειδή έτσι. Επειδή μπορούν. Ουσιαστικά δεν σου έχουν κόψει το κυνήγι, το ψάρεμα ή τη βόλτα. Τον τσαμπουκά σου έχουν κόψει.
Έλα στην κοπή γείτονακαι που συμφωνούμε τι έγινε.
πάλι κυνήγι γιοκ..............
Έχει καταντήσει η αστυνομία εισπρακτική εταιρεία να κυνηγάνε μηχανάκια για κράνος ,μάσκες ,κυνηγους , τα πάντα ολα...
Πού πας και τα βρίσκεις ρε...έχω μείνει μαλάκας
κοπή , τι κοπή?Έλα στην κοπή γείτονα
να πάνε να κυνηγήσουν κανένα κλέφτη , όχι βέβαια , εκεί δεν θα εισπράξουν 300άρι.Έχει καταντήσει η αστυνομία εισπρακτική εταιρεία να κυνηγάνε μηχανάκια για κράνος ,μάσκες ,κυνηγους τους πάντα ολα...![]()
Έλα στην κοπή για κυνήγι γειτονακαι που συμφωνούμε τι έγινε.
πάλι κυνήγι γιοκ..............
Κοπή 700Σ Στρατιωτικό εργοστάσιοκοπή , τι κοπή?
για ρίχτα πάλι φιλαράκι , το έχασα >
Κοπή 700Σ Στρατιωτικό εργοστάσιο
Παλιά δουλευε είχε πολύ κόσμο μέσα φτιάχναμε Στρατιωτικα ρουχαΚοπή 700Σ Στρατιωτικό εργοστάσιο