Του μαγκωνεις το κεφαλι στην πορτα και τον τσουκαριζεις πρωτα.Κρέμασμα στον παλιόπουστα
Μετα του τα μπουκωνεις στο στομα και κρεμασμα,με την σειρα.
Του μαγκωνεις το κεφαλι στην πορτα και τον τσουκαριζεις πρωτα.Κρέμασμα στον παλιόπουστα
Να ξεχαστει και λιγο η εντουραδαΚαλά ... καλά .... Περιμένετε ... Ήδη είπαν ότι οι αναμενόμενες δηλώσεις του πρωθυπουργού δεν θα γίνουν αύριο ... αλλά μετατίθενται μάλλον για την άλλη Παρασκευή (για να έχει πιο ξεκάθαρα επιδημιολογικά στοιχεία ) ....![]()
![]()
Δεν θα γίνει τίποτα με τις άδειες του χρόνου γιατί θα σου πουν ότι το κυνήγι δεν απαγορεύτηκε. Η Ρυθμιστική είναι σε πλήρη ισχύ τωρα που μιλαμε.Θα ανοίξει μαζί με τα σχολεία έχω ξαναγράψει και πάλι αυτό λέει η λογική τους έτσι τούς διαβάζω εγώ και αν ανοίξει τότε δεν θα αφαιρεθεί και τίποτα από την επόμενη άδεια θα με θυμηθείτε
Αλυσοδεσιμο στα ποδια και γοπινκ ολο τον συρμο του ηλεκτρικου απο πειραια μεχρι κηφισιαΚρέμασμα στον παλιόπουστα
Ηδη εχει φυγει και αλλο εγγραφο με περισσοτερα στοιχεια και εντονες εκφρασεις προς ολους τους βουλευτες, κομματα, ειδικους επιστημονες, υπουργους, περιφερειαρχες κλπ. Αναμονη.Στις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, Κ. Μητσοτάκη την Παρασκευή 4/12/20 και στις διευκρινίσεις που θα ακολουθήσουν από τους συναρμόδιους υπουργούς και τα κυβερνητικά στελέχη, περιμένουμε οι κυνηγοί και οι ερασιτέχνες αλιείς σε ολόκληρη τη χώρα να διευκρινιστεί η κατάσταση με το κυνήγι και να δηλωθεί επισήμως πως μπορούμε να μετακινούμαστε κανονικά, για κυνήγι και ψάρεμα! Βέβαια κρατάμε μικρό καλάθι...
Μέχρι σήμερα η ερμηνεία των νόμων, οδηγεί στο συμπέρασμα πως στην επαρχία, η θήρα μπορεί να συνεχιστεί κανονικά σε κυνηγότοπους, κοντά στον τόπο μόνιμης κατοικίας μας.
Αυτό όμως δε σημαίνει, ότι δεν εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα και παρεξηγήσεις.
Αυτά καταγράφονται και από την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, που σε ανακοίνωσή της τη Δευτέρα, εκφράζει την πλήρης απογοήτευση της από την πολιτική ηγεσία του υπ. Περιβάλλοντος, η οποία δεν έκανε την παραμικρή παρέμβαση όλο το διάστημα του Νοεμβρίου ώστε να αρθεί η απαγόρευση της μετακίνησης προς τους κυνηγότοπους.
Επιτέλους! Άντε να δούμε γιατί όντως και η υπομονή έχει τά όρια της.Ηδη εχει φυγει και αλλο εγγραφο με περισσοτερα στοιχεια και εντονες εκφρασεις προς ολους τους βουλευτες, κομματα, ειδικους επιστημονες, υπουργους, περιφερειαρχες κλπ. Αναμονη.
Ε αν το πουν αυτό του χρόνου , εγώ ξανά άδεια δεν βγάζω , θα ασχοληθώ με τη θάλασσα μου , με γαμ.......σαν φέτος αυτοί χωρίς καν να το θέλω , ούτε καν να με ρωτήσουν , η και να με προετοιμάσουν , ούτε καν να μου επιστρέψουν αυτά που τους πλήρωσα , ας με πουν τα λεφτά που έδωσα φέτος , και όλοι εμείς , ποιες πάγιες και νομικές ανάγκες κάλυψαν . Που καταναλώθηκαν τα χρήματα της φετινής σεζόν .Δεν θα γίνει τίποτα με τις άδειες του χρόνου γιατί θα σου πουν ότι το κυνήγι δεν απαγορεύτηκε. Η Ρυθμιστική είναι σε πλήρη ισχύ τωρα που μιλαμε.
ε ποια θαλασσα και αυτη την γ@@σανΕ αν το πουν αυτό του χρόνου , εγώ ξανά άδεια δεν βγάζω , θα ασχοληθώ με τη θάλασσα μου , με γαμ.......σαν φέτος αυτοί χωρίς καν να το θέλω , ούτε καν να με ρωτήσουν , η και να με προετοιμάσουν , ούτε καν να μου επιστρέψουν αυτά που τους πλήρωσα , ας με πουν τα λεφτά που έδωσα φέτος , και όλοι εμείς , ποιες πάγιες και νομικές ανάγκες κάλυψαν . Που καταναλώθηκαν τα χρήματα της φετινής σεζόν .
Σε εμφυτευση μαλλιων και αδιαβροχων βερνικιων.Που καταναλώθηκαν τα χρήματα της φετινής σεζόν
ποιός το έστειλε? η ΚΣΕ? το έδωσε σε δελτίου τύπου? αν όχι γιατί?Ηδη εχει φυγει και αλλο εγγραφο με περισσοτερα στοιχεια και εντονες εκφρασεις προς ολους τους βουλευτες, κομματα, ειδικους επιστημονες, υπουργους, περιφερειαρχες κλπ. Αναμονη.
Είχε έντονες εκφράσεις καλέ και δε μπορούν να δημοσιοποιηθούν.ποιός το έστειλε? η ΚΣΕ? το έδωσε σε δελτίου τύπου? αν όχι γιατί?
Φίλε μου το είπε ήδη ο Αραμπατζής πρίν πολλές μερες. Τα λεγόμενα του Πετσα και του Χαρδαλια περί επιστροφής χρημάτων και επέκταση άδειας(!!!) είναι εκτός τόπου και χρόνου. Μια χαρά θα μας τα ζητήσουν και του χρόνου τα ευρωπουλα!!!!Ε αν το πουν αυτό του χρόνου , εγώ ξανά άδεια δεν βγάζω , θα ασχοληθώ με τη θάλασσα μου , με γαμ.......σαν φέτος αυτοί χωρίς καν να το θέλω , ούτε καν να με ρωτήσουν , η και να με προετοιμάσουν , ούτε καν να μου επιστρέψουν αυτά που τους πλήρωσα , ας με πουν τα λεφτά που έδωσα φέτος , και όλοι εμείς , ποιες πάγιες και νομικές ανάγκες κάλυψαν . Που καταναλώθηκαν τα χρήματα της φετινής σεζόν .
Όρια δεν υπάρχουν γιατί τα ισοπέδωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργόςΕπιτέλους! Άντε να δούμε γιατί όντως και η υπομονή έχει τά όρια της.
Περαστικά τούς .Φίλε μου το είπε ήδη ο Αραμπατζής πρίν πολλές μερες. Τα λεγόμενα του Πετσα και του Χαρδαλια περί επιστροφής χρημάτων και επέκταση άδειας(!!!) είναι εκτός τόπου και χρόνου. Μια χαρά θα μας τα ζητήσουν και του χρόνου τα ευρωπουλα!!!!
Οι μαλακιες επιστρεφονται,σε υποθετο πρεπει να κυκλοφορει η αιτηση λογικα.Είχε έντονες εκφράσεις καλέ και δε μπορούν να δημοσιοποιηθούν.
Για την ιστορία η μία βρισιά άρχιζε από πουστο-, η δεύτερη τελείωνε σε -όλη, ενώ η τρίτη και πιο γλαφυρή αναφερόταν σε γυναίκα συγγενή υπουργού με τη συνήθεια να του μαγειρεύει και να του μεγαλώνει τα παιδιά.
Δέος κι ανατριχιλα