Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα έχει γαλοπούλα και αρνί το μενού...
Εμείς αύριο, αντί για γιομοστή γαλοπούλα στον φούρνο όπως τα προηγούμενα χρόνια, θα δοκιμάσουμε γουρουνίσα σπάλα στον φούρνο με πατατούλες...!!! Η νοστιμιά είναι ήδη εγγυημένη, αλλά εάν πετύχουμε και την πέτσα τραγανή-τραγανή, τότες θα είναι για... 10 με τόνο...!!! Ε ρε μάσα που 'χει να πέσει αύριγιο...!!! www.youtube.com/watch?v=Ugpg8XruhVk

Και να ανοίξουν αν ειναι να πηγαίνουμε εντος νομου οι Αθηναίοι τη φαγαμε τη φόλα. Δεν θα χει φτερό εδώ τριγύρω αλλά τουλάχιστον από το τιποτα για μια βόλτα να ξεσκασουμε εντάξει θα ναι.
Nα ξεσκασουμε ρε παιδιά σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι

Ακρα του ταφου σιωπη
στον καμπο βασιλευει...
Λαλει πουλι,παιρνει σπυρι
και η μανα το ζηλευει...
Ω έλατο, Ω έλα έλα έλα έλα
Έλα να με τρελάνεις
Κάποιες αμαρτίες, αμαρτία είναι
Είναι να μην τις κάνεις
.yelling. .sarcastic.

Ω έλατο, Ω έλα έλα έλα έλα
Έλα να με τρελάνεις
Κάποιες αμαρτίες, αμαρτία είναι
Είναι να μην τις κάνεις
.yelling. .sarcastic.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
Τώρα (???) άμα ανοίξει το Κυνήγι, κάποιος να φροντίσει να φέρει πουλιά στην Αττική και να κανονίσουμε βάρδυες
(Να οργανωθούμε βρε παιδιά .sarcastic. )

Στην Αττική 1 μέρα την βδομάδα για τον καθένα και σε απόσταση 1,5 μέτρου ο ένας για τον άλλο στην εξοχή.
Άλλοι την 6-8 το πρωί, άλλοι την 8-10, την 10-12, 12-2μμ, 2-4μμ, 4-6μμ. - προτείνω σύστημα "Ρολόι" για να χωρέσουμε όλοι στα λίγα τετ. χιλιόμετρα που επιτρέπεται.

Κυνήγι σας επιτρέπουμε, δεν σας υποσχεθήκαμε και θήραμα!!!! ;)

Σχετικά με τον κωδικό άκουσα πως το όπλο θα χαρακτηρισθεί "κατοικίδιο" και έτσι θα χρησιμοποιούμε την αιτιολογία πως το βγάζουμε βόλτα (Κωδικός "6").big smile.

Υ/Γ: Όπως και να είναι, το άνοιγμα θα είναι καλό τουλάχιστον για τους φίλους στην επαρχία.

Last edited:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
Τώρα (???) άμα ανοίξει το Κυνήγι, κάποιος να φροντίσει να φέρει πουλιά στην Αττική και να κανονίσουμε βάρδυες
(Να οργανωθούμε βρε παιδιά .sarcastic. )

Στην Αττική 1 μέρα την βδομάδα για τον καθένα και σε απόσταση 1,5 μέτρου ο ένας για τον άλλο στην εξοχή.
Άλλοι την 6-8 το πρωί, άλλοι την 8-10, την 10-12, 12-2μμ, 2-4μμ, 4-6μμ. - προτείνω σύστημα "Ρολόι" για να χωρέσουμε όλοι στα λίγα τετ. χιλιόμετρα που επιτρέπεται.

Κυνήγι σας επιτρέπουμε, δεν σας υποσχεθήκαμε και θήραμα!!!! ;)

Σχετικά με τον κωδικό άκουσα πως το όπλο θα χαρακτηρισθεί "κατοικίδιο" και έτσι θα χρησιμοποιούμε την αιτιολογία πως το βγάζουμε βόλτα (Κωδικός "6").big smile.

Υ/Γ: Όπως και να είναι, το άνοιγμα θα είναι καλό τουλάχιστον για τους φίλους στην επαρχία.
Κατσε να ανοιξει πρωτα μην βιαζεσαι .pray to God.

Screenshot_2020-12-25-09-18-35-298_com.android.chrome.jpgΧρόνια πολλά υγεία προσωπική και οικογενειακή σε όλο το κόσμο . Αναρτήθηκε ότι εισηγήθηκε η επιτροπή λοιμοξιολογων να επιτραπεί μόνο το κυνήγι του αγριογούρουνου κατά μόνας και το ψάρεμα κατά μόνας αδυνατω να το πιστέψω όμως .Είναι ποτέ δυνατόν να ανοίξουν μόνο το αγριογούρουνο και να μην ανοίξουν τα υπόλοιπα Τα άλλα είδη μπορουν να θηρευτουν κατά μόνας το αγριογούρουνο όχι.η είναι ανίδεοι άσχετοι η είναι παντελώς βλάκες

Το διάβασα φίλε και εγώ ότι τους συμφέρει λένε όχι το λογικό το γουρούνι τους καίει αυτό λένε τώρα το ψάρεμα κατά μόνος και όχι το κυνήγι κατά μόνος και στο νομό του έστω το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι οι λοιμοξοιολογοι είναι αντικυνηγοι για να πω τίποτα χειρότερο μέρα που είναι και τηλεκατευθυνομενοι δυστυχώς .

View attachment 20580Χρόνια πολλά υγεία προσωπική και οικογενειακή σε όλο το κόσμο . Αναρτήθηκε ότι εισηγήθηκε η επιτροπή λοιμοξιολογων να επιτραπεί μόνο το κυνήγι του αγριογούρουνου κατά μόνας και το ψάρεμα κατά μόνας αδυνατω να το πιστέψω όμως .Είναι ποτέ δυνατόν να ανοίξουν μόνο το αγριογούρουνο και να μην ανοίξουν τα υπόλοιπα Τα άλλα είδη μπορουν να θηρευτουν κατά μόνας το αγριογούρουνο όχι.η είναι ανίδεοι άσχετοι η είναι παντελώς βλάκες
Οπως το παρει κανεις στο γουρουνι δεν εχει διπλοκαρτερα και ο παγανιερης παει μονος

Τελειώνουν τα λεφτά και είναι για να κόβουν κλήσεις αν ανοίξει το ψάρεμα από Πειραιά μέχρι Πέραμα κάθε 50 πόντους θα έχει καλάμι θα γίνουν. Όλοι ψαράδες ξαφνικά θα ριξω πολλά γέλια... Τουλάχιστον θα ξεφύγουν μερικοί.

Διάβασα αυτο που έστειλε ο φιλος πριν λίγο και αν είναι αλήθεια και δεν έχουν γράψει μπούρδες, πάει να πει πως μέχρι δυο άτομα μπορούμε να παμε για κυνήγι, ακόμη και αυτοί που είναι εντος Αττικης μπορουν( λέει ότι για αυτούς γίνετε εξαιρεση)

Λες να χεις δίκιο και να εκτεθω
Έχω φίλε μου πάτα στο λινκ και θα το δεις, εγώ άρχισα να ετοιμάζομαι και γίνεται μάχη με τη γυναίκα μου, πού πας παιδί μου χριστουγεννιάτικα τρελάθηκες; φωνάζει αλλά εγώ δεν ακούω τιποτααααααα

Status
Not open for further replies.
Back