Και κατάγεται από παλιά κυνηγετική οικογένεια αλλά σημασία έχει ότι πέρασε σαν φίλος των Ελληνων κυνηγών και όχι των Γερμανών.
Αυτους να φοβασε.Τους κουμπαραδες που εχουν στην οικογενεια μπηχτηδες.Ο Φάμελος κατάγεται από κυνηγετική οικογένεια, τουλάχιστον αυτό είχε πει στης πρωινές ιχνηλασίες.
Ε οχι και προτοφανές ρε Λιάκο. Κομματική υποταγή και μαζεμα ψήφων απο τα Γιάννενα. Ας ειναι καλά το ηλιθιοκούτι. Αυτό μας κυβερνάει με κάθε έννοια.Προταφανες πραγματα τι σπουδες εχει ο κυριος ..εγω παρουσιαστη τον ηξερα στην ερτ...εβαλαν τσοπανη να φτιαξη δοριφωρο....αρε ελλαδαραααααααα
Δεν ξερει ο Βατόπουλος φιλε. Ο ιος καραδοκεί στη φυση οπως τα τσιμπούρια .Βατόπουλος τώρα στον ΑΝΤ1.
Δεν βλέπω τον λόγο γιατί να είναι κλειστά το κυνήγι και το ψάρεμα.
Ε ναι πλέον είναι προφανές και πεντακάθαρο! Το κυνήγι το έχει κόψει από τις 7 Νοεμβρίου 2020 η επιτροπή των λοιμωξιολογων. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επί τούτου!!!Βατόπουλος τώρα στον ΑΝΤ1.
Δεν βλέπω τον λόγο γιατί να είναι κλειστά το κυνήγι και το ψάρεμα.
Καλημέρα φίλοι μου!Ε οχι και προτοφανές ρε Λιάκο. Κομματική υποταγή και μαζεμα ψήφων απο τα Γιάννενα. Ας ειναι καλά το ηλιθιοκούτι. Αυτό μας κυβερνάει με κάθε έννοια.
Να μην γίνει όμως ότι λέει το λαϊκό άσμακαλα ξεκιναμε !
Αυτό δεν το περίμενα !!! Για να δούμε ...καλα ξεκιναμε !
Όλες οι πληροφορίες λένε ότι Δευτέρα θα ανοίξει. Για παράταση δεν έχω ακούσει τίποτε και μου φαίνεται απίθανο. Πιθανή είναι η παράταση στον αγριόχοιρο, αλλά ακόμη τίποτε σίγουροΚαλήμερα παιδιά, επειδή βαριεμε να πω την αλήθεια να διαβάσω προηγούμενες σελίδες στο φόρου ρωτάω αν ακούσατε τίποτα για επανέναρξη κυνηγίου, Το λέω γιατί μου είπαν ότι από Δευτέρα θα ανοίξει και θα παραταθεί έως και 15 Μαρτίου, Ισχύει?
Από σοβαρή πηγή
Επειδή βαριέμαι να σου απαντήσω αν ανατρεξεις στις προηγούμενες σελίδες τις ενότητας θα βρεις τις απαντήσεις που ζητάς.Καλήμερα παιδιά, επειδή βαριεμε να πω την αλήθεια να διαβάσω προηγούμενες σελίδες στο φόρου ρωτάω αν ακούσατε τίποτα για επανέναρξη κυνηγίου, Το λέω γιατί μου είπαν ότι από Δευτέρα θα ανοίξει και θα παραταθεί έως και 15 Μαρτίου, Ισχύει?
Από σοβαρή πηγή