Σειρα δεν νοιωθεις τιποτα ε?Μια αυτους μια την Παγωνη προχθες...Άμα θες πάω και τους παλουκώνο εγώ.....βαράω και 6-7 τσίπρα πριν και τους περνάω σαν σπληνάντερο !!!!
Αμα παρεις φορα τρυπας και τις πορτες μου φαινεται!
Σειρα δεν νοιωθεις τιποτα ε?Μια αυτους μια την Παγωνη προχθες...Άμα θες πάω και τους παλουκώνο εγώ.....βαράω και 6-7 τσίπρα πριν και τους περνάω σαν σπληνάντερο !!!!
Ναι αυτή η βλαμμένη είναι που είναι όλο αστειακια και πνεύμα. 4 το απόγευμα είναι η εκπομπή καθημερινά. Εμετός προπαγάνδας. Γραφείο τύπου της ΝΔ κανονικά. Γενικά σε αυτό το κωλοχανειο όλοι λένε να μείνουν όλα κλειστά για το καλό μας!Η γνωστή πατσαβούρα που είναι με τον Οικονόμου το πρωί και ο μ@λακας ο άντρας της!!!! Να δούμε πότε έχουν εκπομπή αυτοί να τους πλακωσουμε στα τηλ.
Δημητρη τα σκυλια ακολουθουν αυτον που τα ταιζει.Ναι αυτή η βλαμμένη είναι που είναι όλο αστειακια και πνεύμα. 4 το απόγευμα είναι η εκπομπή καθημερινά. Εμετός προπαγάνδας. Γραφείο τύπου της ΝΔ κανονικά. Γενικά σε αυτό το κωλοχανειο όλοι λένε να μείνουν όλα κλειστά για το καλό μας!
Χαχαχα άμα είναι για το καλό μας ....τα γ@μαω όλα !!!! Κάποτε ένας νυχτοβιος, πιτσιρικάς εγώ τα πίναμε στο μαγαζί που τραγουδούσε...υπόγειο στου Ζωγράφου, μου λέει....."Θοδωράκη σ αρέσει η τραγουδιάρα??? Καλή είναι Τάκη.....(μου την κανονιζει), να σου πω και κάτι ρε πιτσιρίκο....γ@μα μέχρι και χελώνα" χαχαχαχα!!!Σειρα δεν νοιωθεις τιποτα ε?Μια αυτους μια την Παγωνη προχθες...
Αμα παρεις φορα τρυπας και τις πορτες μου φαινεται!
Κατσε να δουν το κονταρι του μπαρι και δεν θα ξερουν απο που να φηγουνΜάγκες για αυτούς τους ανθρώπους ο αράπης δεν ξέρεις αν είναι τιμωρία ή απόλαυση!!!
Ειλικρινά ρε φίλε απορώ με αυτούς. Τι σκατα παίζει? Έχουν ανοίξει και η δραστηριότητα από την οποία ζουν είναι κλειστή. Σαν να πουν αύριο ανοίγω τα εστιατόρια αλλά σου απαγορεύω να φας και οι εστιατορες να μην βγάζουν άχνα διαμαρτυρίας.Αυτή η πεβεκε που είναι; Άνοιξαν τα μαγαζιά και το κυνήγι που τους ενδιαφέρει δεν βγαλαν μια ανακοίνωση μια επιστολή! Κάτι!!!
Γιαυτο εχουν λιγοστεψει οι χελωνες?Χαχαχα άμα είναι για το καλό μας ....τα γ@μαω όλα !!!! Κάποτε ένας νυχτοβιος, πιτσιρικάς εγώ τα πίναμε στο μαγαζί που τραγουδούσε...υπόγειο στου Ζωγράφου, μου λέει....."Θοδωράκη σ αρέσει η τραγουδιάρα??? Καλή είναι Τάκη.....(μου την κανονιζει), να σου πω και κάτι ρε πιτσιρίκο....γ@μα μέχρι και χελώνα" χαχαχαχα!!!
Ε ναι!!!! Ειδικά χθες στο Καπανδρίτι τις ξεπετσιασα!!!!Γιαυτο εχουν λιγοστεψει οι χελωνες?
Ποιο σκαι...Η κυβ...παει στου λυμοξιολογους αυριο με εισηγηση για ανηγμα δευτερα προπο και κυνηγι εντος νομου...το ειπε στο σκαι
Ο μαυρουλις και ο λαμπρος ....που ειναι τα κεφαλια της π.ε.β.ε.κ.ε...εχουν λυπος κανουν και εξαγωγες χεστηκαν φια τους αλλουςΕιλικρινά ρε φίλε απορώ με αυτούς. Τι σκατα παίζει? Έχουν ανοίξει και η δραστηριότητα από την οποία ζουν είναι κλειστή. Σαν να πουν αύριο ανοίγω τα εστιατόρια αλλά σου απαγορεύω να φας και οι εστιατορες να μην βγάζουν άχνα διαμαρτυρίας.
Θοδωρή το παρακανες απόψε δεν ξέρω πια ή ποιος θα τήν πληρωσει.Χαχαχα άμα είναι για το καλό μας ....τα γ@μαω όλα !!!! Κάποτε ένας νυχτοβιος, πιτσιρικάς εγώ τα πίναμε στο μαγαζί που τραγουδούσε...υπόγειο στου Ζωγράφου, μου λέει....."Θοδωράκη σ αρέσει η τραγουδιάρα??? Καλή είναι Τάκη.....(μου την κανονιζει), να σου πω και κάτι ρε πιτσιρίκο....γ@μα μέχρι και χελώνα" χαχαχαχα!!!