Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Oι άνθρωποι είναι βλαμμένοι... Και δυστυχώς δεν έχουμε σωτηρία ως δραστηριότητα...

Αν θέλουν ας μην το κατεβάσουν,δικαιωμα τους... Όμως τι σχέση έχει το ότι είναι λίγοι και πως εξακολουθούν να θέλουν να έχουν σχέσεις με ένα άτομο που περισσότερο η λιγότερο έχει συμβάλλει σε αυτό που βιώνουμε φέτος; επίσης γιατί πάλι αντιπαλότητα ανάμεσα σε επαρχία και αστικά κέντρα; πάλι τα ίδια κολλήματα και ο καλος στον εγκέφαλο; δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε... Άλλος είναι ο εχθρός και αυτός που μας φταίει...

Τουλάχιστον ανεπαρκείς και ακατάλληλοι οι κύριοι...

με πηρε τηλ φιλος το πρωι εξαγριομενος. Η γυναικα ηταν ξεκαθαρη το προβλημα τους ειναι τα κυνηγετικα σκυλια.ΟΙ κυνηγοι ελεγε ευθυνονται για το 30% των αδεσποτων που κυκλοφορουν στους δρομους...
Για το αλλο 70% ποιος εχει την ευθυνη....θα τους κρεμασουν θα τους ριξουν πισα ...θα τους δεσους σε ραγε τρενου τι απο ολλα

Μέσα απο το fb αφού δεν ενημερώνει ο ΚΣ τα μέλη του, ανοργανώτα όλα και μετά λένε δεν είχε κόσμο.
Πιο ανοργανωτο πράγμα δεν έχω δει είμαι Κερατσίνι όλη μέρα μιλάω μεε. Κυνηγούς και ανθρωπους του συλλόγου και δεν άκουσα τίποτα μάλλον επειδή δεν έχω φεισμπουκ και ουτε και ποτε πρροκειται να εχω

Μήνυση Στην «Εφημερίδα Των Συντακτών» Από Τον Κυνηγετικό Σύλλογο​

Μολάων!«Ενημερώνω όλα τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Μολάων, ότι εχθές κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία της Σπάρτης μέσω της δικηγόρου μου κας Βερονίκης Λέκκα, κατά συγκεκριμένου δημοσιογράφου της «εφημερίδας των Συντακτών» καθώς και του Διευθυντή της εφημερίδος, για το συκοφαντικό και υβριστικό δημοσίευμα τους, σύμφωνα με το οποίο «οι κυνηγοί είμαστε δολοφόνοι που με παράνομα και νόμιμα όπλα σκοτώνουμε ότι κινείται και πετάει στην Ελλάδα».

Εγώ ρέ παιδια ήμουν στο σκοπευτήριο του Τζίμη στο Σχιστό μίλησα μέ τουλάχιστον 10 Πειραιώτες και δεν ειπώθηκε τίποτα. Αν γίνει κάτι ρε παιδια γενικά στην Αθήνα ανεβάστε το γιατί πολλοι δεν έχουμεFB. Αν όντως είναι το Σάββατο για Ελευσίνα ανεβάστε το.

Εγώ ρέ παιδια ήμουν στο σκοπευτήριο του Τζίμη στο Σχιστό μίλησα μέ τουλάχιστον 10 Πειραιώτες και δεν ειπώθηκε τίποτα. Αν γίνει κάτι ρε παιδια γενικά στην Αθήνα ανεβάστε το γιατί πολλοι δεν έχουμεFB. Αν όντως είναι το Σάββατο για Ελευσίνα ανεβάστε το.
Ανέβασα είδη.

Μολάων!«Ενημερώνω όλα τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Μολάων, ότι εχθές κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία της Σπάρτης μέσω της δικηγόρου μου κας Βερονίκης Λέκκα, κατά συγκεκριμένου δημοσιογράφου της «εφημερίδας των Συντακτών» καθώς και του Διευθυντή της εφημερίδος, για το συκοφαντικό και υβριστικό δημοσίευμα τους, σύμφωνα με το οποίο «οι κυνηγοί είμαστε δολοφόνοι που με παράνομα και νόμιμα όπλα σκοτώνουμε ότι κινείται και πετάει στην Ελλάδα».

Πολύ καλά έκαναν! Μπράβο τους! Έχουμε τον κάθε τυχάρπαστο να λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι ενάντια στο κυνήγι. Αυτά έπρεπε να τα κάνει αυτόματα το νομικό τμήμα της ΚΣΕ... αλλά ποια ΚΣΕ...

Εννοείται πως αν κάποιος από εμάς ή ο περίγυρός του αγόραζε ποτέ αυτήν την κωλοφυλάδα, καλό είναι να την κόψει και να το πει σε όποιους και όσους ξέρει... Λερώνεσαι από όπου και αν την πιάσεις, αφού δημοσιεύει τέτοια πράγματα...

Μπραβω μπραβω παμε γερα να βαλουμε τα ρεμαλια μεσα

Ποίο, είπαμε ότι κάνουν πιστεύω το κάνουν με μισή καρδιά γιατί αν θέλαν θα υπήρξε ποίο γρήγορα κινητοποίηση και εγρήγορση αλλά πού μας θέλουν υπνωτισμενους και να βρίζουμε από το πληκτρολόγιο ΌΧΙ όλοι έξω τώρα σε κάθε πόλη που οι κυνηγοί σέβονται την ύπαρξη τούς ως ενεργοί πολίτες αυτής της χώρας και νιώθουν μέλη αυτής και όχι παρίες φοβούμενοι να πουν ότι είμαστε ΚΥΝΗΓΟΙ-ΨΑΡΑΔΕΣ.

Μολις ανακοινωθηκε "κοκκινη" η αθηνα λογου κορωνας ... εχετε γεια βρυσουλεςςςςςςςςςςςςςς
Που σε ενα τρελο σεναριο ανοίξει το κυνηγι οι συναδελφοι κυνηγοι στην αττικη δεν θα μπορουν να βγουν και απαγορευεται η κυκλοφορια μετα της 18.00 .. οποτε δεν ανοιγουν τιποτα για να ειμαστε αγαπημενοι ολοι ... Μ...να .... τα ανοιγουν σχεδον ολα , γινεται ο κακος χαμος απο κοσμο και ξανακλεινουν ....

Δημοσκόπηση: Η ΝΔ μπροστά με 16,4 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ -Μητσοτάκης, Γεννηματά πρώτοι σε δημοτικότητα, τρίτος ο Τσίπρας
Δευτερη η Φώφη τί μαγείρεμα πέφτει.
Και στο Σκαι με 15 μοναδες στα ονειρα τους.

Status
Not open for further replies.
Back