Ισχύει;;Η ποινή για απείθεια θα είναι να χάσεις όπλα άδειες και δικαίωμα καινούργιας αγοράς όπλου για πάντα
Φυσικά και ισχύει είναι χειρότερα με την άρνηση.Ισχύει;;
Δεν έχεις και αδικο! Δεν μας υπολογίζει πλέον το "φιλοκυνηγετικο" κομμα της Νέας Δικτατορίας.Εγώ έριξα χειρότερα καντήλια τώρα, γιατί η απαγόρευση έγινε δεδομένο που δεν χρίζει επανεξέτασης ή αναφοράς...
Εξαρταται απο την αποφαση του δικαστη , η οποια εξαρταται απο τα πραγματικα γεγονοτα. Ο θηρο-δασο φυλακας στο ζηταει για να ελεγξει αν ειναι τρισφαιρο και αν εχει ραβδωτη κανη ή εχει μεσα μολυβια σε υγροτοπο. Αμεσως οφειλει να σου το επιστρεψει και στη συνεχεια σου ανακοινωνει παραβασεις , αυτες ή αλλες και μπορει να σου το ζητησει ως πειστηριο (ή κατασχεση---αυτο δεν το ξερω). Αν ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ του το δινεις και δεν γραφει ...και απειθεια. Η αστυνομια μπορει να στο κατασχεσει επιτοπου και βιαια ως αποσπαση - διατηρηση πειστηριου.Ισχύει;;
Αναφέρεται κάπου αυτό???? Υπερβολικό μου φαίνεται.Η ποινή για απείθεια θα είναι να χάσεις όπλα άδειες και δικαίωμα καινούργιας αγοράς όπλου για πάντα
Τώρα σοβαρά, δεν ξέρεις τον Σοφοκλή τον Σαχινίδη;Ποιός είναι ρε παιδιά ο Σοφοκλης Σαχινίδης;;;;
Μηπως ειναι αυτος που ειναι γιος του πατερα του?Τώρα σοβαρά, δεν ξέρεις τον Σοφοκλή τον Σαχινίδη;
Όχι αδερφέ! Αυτός ξέρει εμενα????Τώρα σοβαρά, δεν ξέρεις τον Σοφοκλή τον Σαχινίδη;
Όχι ρε αυτός που εχει τον κωλο πισω ειναι!!!!Μηπως ειναι αυτος που ειναι γιος του πατερα του?
Συνάντησα παθών στο βουνό και μου το είπε . Αυτός είχε το χούι να λύνει όλα τα όπλα του μαζί και αυτό που πήρε για κυνήγι ξέχασε να βάλει τον μειωτηρα.Στον έλεγχο φάνηκε και αρνήθηκε να δώσει το όπλο . Αυτό θεωρήθηκε απείθεια ,η αστυνομία του τα κατάσχεσε όλα και στο δικαστήριο του απαγορεύτηκε να ξαναβγάλει άδεια αγοράς η κατοχής .Προσπάθησε με μέσον και άλλα δεν είχε καταφέρει τίποτα αυτά πριν 2-3 χρόνια.Σημερα ποια είναι η κατάληξη δεν ξέρω.Μην σου τύχει.Αναφέρεται κάπου αυτό???? Υπερβολικό μου φαίνεται.