Το χρήμα τελειώνει, όπως θα τελειώσει και ο χρόνος τους. Κουράγιο.Μην εισαι τοσο σιγουρος....Θα τρως Μητσοτακη για πολλα χρονια ακομα.
Εχει πεσει πολυ χρημα και η μαλακινση ειναι εθνικο μας σπορ,σημειωσατε Χ.
Το χρήμα τελειώνει, όπως θα τελειώσει και ο χρόνος τους. Κουράγιο.Μην εισαι τοσο σιγουρος....Θα τρως Μητσοτακη για πολλα χρονια ακομα.
Εχει πεσει πολυ χρημα και η μαλακινση ειναι εθνικο μας σπορ,σημειωσατε Χ.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι μισούν το κυνήγι και τους κυνηγούς. Η τώρα η ποτέ. Δε εννοείται κυνηγός να ψηφίσει ΝΔ. Η ΝΔ έγινε οικολογικό κέντρο. Ο Κούλης θέλει ανθρώπους πίσω από μια οθόνη με τα κουστουμακισ του τα ρολογακια του της γραβατουλες του τα αρωματακια του τα λουστρινε παπουτσάκια του, ατσαλακωτο που λέμε. Μας θεωρεί ανθρώπους τελευταίας κατηγορίας. Βαρβαρους που λένε. Μόνο αν κάνουμε αγώνα να φύγουν θα σωθεί το ελεύθερο κυνήγι. Ευχαριστώ..Ε τι μεγάλο ? Δεν είναι και σαν την Πελοπόννησο.
Εγω στον καραφλα δεν θα ξαναδωσο ουτε € ..και να παν να @@@@@@...χεστηκα και αν διαληθουν.....ετσι και ετσι αυτοι μας διαλησαν για την καρεκλαΗ χουντα δεν τελειωσε το 73!Σχετικο ασχετο αλλα το κουμπωσα.
Φατε κατι ελαφρυ την ημερα των εκλογων και πιαστε τοιχο.Ολοι
εμεις οι κυνηγοι ξυπνησαμε πολυ αργα δυστυχως με την ΚΣΕ να
κοιματε ακομα τον υπνο του δικαιου.Ηρθε η εποχη που εγιναν
ολα αυτα που ελεγαν απεξω απεξω και ο καραφλας εχει γατζωθει
απο την καρεκλα του και μας εμπαιζει σιωπηλος.Το φιλοτιμο ειναι
αγνωστη λεξη γιαυτον,με την ιδια αποτυχημενη κυνηγετικη δομη
θα εχουμε να αντιμετωπισουμε την ιδια κυβερνητικη αυθαιρεσια.
Μακαρι να ηταν τοσο απλο Ηλια και θα το εκανα πρωτος.Χρειαζομαστε την ΚΣΕΕγω στον καραφλα δεν θα ξαναδωσο ουτε € ..και να παν να @@@@@@...χεστηκα και διαληθουν.....ετσι και ετσι αυτοι μας διαλησαν για την καρεκλα
Να σε δω μετα τι θα κάνεις.....α ξέχασα ανεξάρτητους ή δασαρχείο εε??? Δεν είναι έτσι Ηλία.....γιατί τα βάζεις με την ΚΣΕ και δεν ξεκινάς απ' τον σύλλογο ??? Η λύση προς το παρών δεν είναι να "γκρεμίσουμε".....γιατί απλά μετα τα ξεχνάς όλα.Ε
Εγω στον καραφλα δεν θα ξαναδωσο ουτε € ..και να παν να @@@@@@...χεστηκα και αν διαληθουν.....ετσι και ετσι αυτοι μας διαλησαν για την καρεκλα
Ηλία αυτό που προσπαθούμε είναι και το έχουμε αναφέρει πολλές φορές να ΜΗΝ μπορέσουν να μας διαλύσουν σαν οργανισμό πες φορέα πες ότι θες αλλά από την στιγμή που έχεις νόμιμα τονίζω εκπρόσωπο γιατί να μην τον βάλεις μπροστά τώρα αν δεν σου κάνει η είναι καρεκλοκενταυρος είναι άλλο παραμύθι άλλαξε τον θέλουμε δε θέλουμε είναι η φωνή μας η ΚΣΕ, τώρα δεν προσπαθώ να μεταπεισω κανένα ούτε να τού αλλάξω γνώμη αλλά στο τέλος που κάνουμε ταμείο μη κλαίμε όλοι μας.Βλεπω πολλους υποστηρικτες της κ.σ.ε....και μπραβω σας αφου σας ικανοποιει...εμενα δεν μου αρεση αυτη η κατασταση και θα πραξω αναλογος....ο χρονος θα δηξει αν ειμαι λαθος η σωστος
Μαλλον δεν καταλαβες καλα και μας χρεωνεις τζαμπα.Χρειαζομαστε για οργανωμενηΒλεπω πολλους υποστηρικτες της κ.σ.ε....και μπραβω σας αφου σας ικανοποιει...εμενα δεν μου αρεση αυτη η κατασταση και θα πραξω αναλογος....ο χρονος θα δηξει αν ειμαι λαθος η σωστος
Παιδιά δεν είναι ώρες τώρα να υπάρχει ένταση και υποδείξεις πρέπει να κάνουμε κάτι για την επόμενη κυνηγητική χρόνια πρέπει να είμαστε ενωμένοι και όχι σκορποχωρι γιατί έτσι δεν μας περνούν στα σοβαρά ούτε εμείς οι ίδιοι.Μαλλον δεν καταλαβες καλα και μας χρεωνεις τζαμπα.Χρειαζομαστε για οργανωμενη
και με νεο αιμα ΚΣΕ,οχι αυτη που εχουμε τωρα.Οταν θα ερθει η ωρα για τις απαιτουμενες
μελετες,δεν μπορουμε να πουμε....Ο Ηλιας ειδε 5 τσιχλες,ο Αλεξανδρος 6 αρα συνολο
11 αρα ο πληθυσμος ειναι αρκετος για θηρα π.χ.Να πας να βγαλεις αδεια οπου θελεις
και νομιζεις οτι ειναι καλυτερα για εσενα,να ξερεις ομως οτι για να μπορεσεις να βγαλεις
εστω και αδεια,πρεπει να υπογραφει.Αρα θα πεσεις και εσυ μαζι με τους αλλους εχοντας
γλυτωσει 5 μπυρες σε χρηματα.Αυτα....
Αγαπητε alex..δεν χρεωνο κανενα προς θεου ποιος ειμαι εγω να το κανο αυτο ενας απλος κυνηγος ειμαι....δημοκρατικα και ωραια δεχομαι ολλες της γνωμες και ας διαφωνο....καλη λευτερια σε ολλουςΜαλλον δεν καταλαβες καλα και μας χρεωνεις τζαμπα.Χρειαζομαστε για οργανωμενη
και με νεο αιμα ΚΣΕ,οχι αυτη που εχουμε τωρα.Οταν θα ερθει η ωρα για τις απαιτουμενες
μελετες,δεν μπορουμε να πουμε....Ο Ηλιας ειδε 5 τσιχλες,ο Αλεξανδρος 6 αρα συνολο
11 αρα ο πληθυσμος ειναι αρκετος για θηρα π.χ.Να πας να βγαλεις αδεια οπου θελεις
και νομιζεις οτι ειναι καλυτερα για εσενα,να ξερεις ομως οτι για να μπορεσεις να βγαλεις
εστω και αδεια,πρεπει να υπογραφει.Αρα θα πεσεις και εσυ μαζι με τους αλλους εχοντας
γλυτωσει 5 μπυρες σε χρηματα.Αυτα....
Ερώτηση ενός - προσωρινώς- αγνώμονος: γιατί υπάρχουν, και με ποιά νομική βάση, οι ανεξαρτητες Σ.Ε;Το δασαρχείο είναι μόνιμος εχθρός ......οι ανεξάρτητοι κάνουν τις αντίστοιχες μελέτες για να υπάρξουν οι προϋποθέσεις υπογραφής τις ρυθμιστικής???? Συμβάλουν στην ύπαρξη και συντήρηση της θυροφυλακης??? Ρωτάω γιατι δεν ξέρω.....όποιος ξέρει ας απαντήσει παρακαλώ.
Συγνώμη, αυτό δεν απευθύνεται στον Thod αλλά σε όλους τους γνώστες στο φόρουμΕρώτηση ενός - προσωρινώς- αγνώμονος: γιατί υπάρχουν, και με ποιά νομική βάση, οι ανεξαρτητες Σ.Ε;
Πρότεινε μας κατι καλύτερο. Ευχαριστω εκ των προτέρωνΒλεπω πολλους υποστηρικτες της κ.σ.ε....και μπραβω σας αφου σας ικανοποιει...εμενα δεν μου αρεση αυτη η κατασταση και θα πραξω αναλογος....ο χρονος θα δηξει αν ειμαι λαθος η σωστος