Σαν το Σκορδαλια παντελώς.Δεν ξέρουν ρε παιδιά ότι έχει λήξει η κυνηγετική περίοδος. Άσχετοι ειναι. Παντελώς άσχετοι δυστυχώς.
Σαν το Σκορδαλια παντελώς.Δεν ξέρουν ρε παιδιά ότι έχει λήξει η κυνηγετική περίοδος. Άσχετοι ειναι. Παντελώς άσχετοι δυστυχώς.
Αυτή η νυφιτσα δεν ειναι καθόλου ασχετη Βαγγέλη. Ξέρει καλά τι κάνει και αυτός και τα αφεντικά του.Σαν το Σκορδαλια παντελώς.
Σε ορισμένα μια χαρά τα βρίσκουν άσχετα το τι λένε οι πρώην για τους νυν και οι νυν για τους πρώηνΑφού ζούμε στη χώρα που παίζουν όλοι εναντίων όλων!!! ...
... φυσικά και δεν γίνεται να γίνουν ελεγχόμενα, γιατί κάθε έλεγχος απαιτεί οργάνωση και δεν είμαστε για τέτοια...![]()
Έτσι λοιπόν όλες οι προθέσεις, καλές και κακές παραμένουν προθέσεις και συνολικά όλοι προχωράμε σε γενική υποβάθμιση.Σε ορισμένα μια χαρά τα βρίσκουν άσχετα το τι λένε οι πρώην για τους νυν και οι νυν για τους πρώην
Στο ότι ο έλεγχος απαιτεί οργάνωση και εμείς δεν έχουμε έχεις απόλυτο δίκιο
Ποδαρατο ρε συ! Εγώ άμα ξεκινησω 5 το πρωι στις 7 και κατι θα το μουσκευω το καλάμι μου!Ψάρεμα χώρις αυτοκίνητο δηλαδή με βέσπα![]()
Και η άλλη του λέει δεν έχει ειπωθεί κάτι για αυτα, περιμενουμε τις ανακοινώσεις του χαρδαλια....Ο χατζηνικολαου τωρα ρωταει τη θα γηνει με το κυνηγι και το ψαρεμα τελεια για τον π@@@@
Σου έχω κάτι καλύτερο τα φορτώνεις στον γαιδαρο και ξεκιναςΠοδαρατο ρε συ! Εγώ άμα ξεκινησω 5 το πρωι στις 7 και κατι θα το μουσκευω το καλάμι μου!
Δεν έχω. Άμα είχα ποιος με επιανε! Έχω γράψει αρκετές ώρες στα μουλάρια του παππού στο χωριο όταν ήμουν πιτσιρικας!Σου έχω κάτι καλύτερο τα φορτώνεις στον γαιδαρο και ξεκινας![]()
Κανενα τρακτερ δεν παιζει?Δεν έχω. Άμα είχα ποιος με επιανε! Έχω γράψει αρκετές ώρες στα μουλάρια του παππού στο χωριο όταν ήμουν πιτσιρικας!
Έχει ο γείτονας! Λες να επιτρέψουν το ψαρεμα και να απαγορεύσουν την μετακίνηση με αμάξι για να πας να ψαρεψεις??? Τόσο μαλακες είναι λοιπον?Κανενα τρακτερ δεν παιζει?
Αυτό είπαν. Όχι μαλάκες απλά είναι τα εξυπνότερα πιο έξυπνα άριστα μέτρα.Έχει ο γείτονας! Λες να επιτρέψουν το ψαρεμα και να απαγορεύσουν την μετακίνηση με αμάξι για να πας να ψαρεψεις??? Τόσο μαλακες είναι λοιπον?
Σου κάνουν ; ... να σου δώσω ...Δεν έχω. Άμα είχα ποιος με επιανε! Έχω γράψει αρκετές ώρες στα μουλάρια του παππού στο χωριο όταν ήμουν πιτσιρικας!
Και με καρετα μποριςΚανενα τρακτερ δεν παιζει?
Οποιος δημος εχει θαλασσα βουρ...οι αλλοι στην μπανιερα η καλητερα στο μαστελο....εξηπνα μετρα αλλα κουλιΈχει ο γείτονας! Λες να επιτρέψουν το ψαρεμα και να απαγορεύσουν την μετακίνηση με αμάξι για να πας να ψαρεψεις??? Τόσο μαλακες είναι λοιπον?
Eδω στο χαος αν πας ποδαρατοΠοδαρατο ρε συ! Εγώ άμα ξεκινησω 5 το πρωι στις 7 και κατι θα το μουσκευω το καλάμι μου!