Κανης μας στελιο δεν θα ξεχαση τη μας εκαναν....εξαλου ερχονται εκλογες θα μας γληψουν για να σωσουν οτι.μπορουν....Δε μιλάω προσωπικά.
Λέω τι θα γίνει στο μεγαλύτερο ποσοστό.
Στη ζούλα δεν κυνηγάω προσωπικά διότι γνωρίζω τις συνέπειες.
Ούτε όμως και θα τσατιστω αν κάποιος συνάδελφος κυνηγήσει.
Προτιμώ να τους αφήσω άφραγκους και να κάθομαι να γελάω.
Να τους ριμαξω όπως όταν μας έκλειναν φυλακή δεν έκαναν τίποτα για μας, να μην κάνω τίποτα για αυτούς.
Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτή την κοροϊδία.
Ότι θα κολλήσω ιό στο βουνό κυνηγώντας μόνος.
Κοντός ψαλμός αλληλούια.
Η ώρα μας φτάνει σε λίγους μήνες.
Αυτο εννοούσε Κωστή και γνώριζε καλά τι ελεγε. Σου λεει σαν κρατος (μπουρδελο) να κύριε σου χαρίζω αυτά που ήταν να σου πάρω φετος. Τέλη και χαρτοσημο. Και εγώ θα βγάλω αδεια και αν γίνει κάτι παρόμοιο με φέτος δεν θα σταματήσω ούτε δευτερόλεπτο.Παίχτες εγώ προσωπικά,άδεια θα βγάλω για να είμαι καλυμμένος...τώρα όσο για τα χρήματα των αδειών κτλ,
ΑΣ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΛΑΜΠΑΝΟΣ να μας πει ΤΗ ΕΙΧΕ πει πέρισυ
"περί χρηματικής αδείας δωρεάν" για τη νέα σεζόν,λόγο της χαμένης περισυνής σεζόν.......τη είχες Γιάννη τη είχα πάντα.
Ότι κ να κάνουν...εμένα προσωπικά
"Εις τα γεννητικάν μου όργανα"...
Εγώ πάντος ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ....
Κανείς δεν θα σταματήσει και το ξέρουν. Για αυτό θα υποχρεωθούν να παρουσιάσουν άλλο παραμύθι: είτε κάποια μετάλλαξη από το Βανουάτου, είτε κυρώσεις δυσανάλογα βαρειές.Αυτο εννοούσε Κωστή και γνώριζε καλά τι ελεγε. Σου λεει σαν κρατος (μπουρδελο) να κύριε σου χαρίζω αυτά που ήταν να σου πάρω φετος. Τέλη και χαρτοσημο. Και εγώ θα βγάλω αδεια και αν γίνει κάτι παρόμοιο με φέτος δεν θα σταματήσω ούτε δευτερόλεπτο.
Βάλτε το να παίζει στα χωράφια θα εξαφανιστούν όλα τα κοράκια και οι κουρουνες.θα χάσουν την δουλειά τους και τα σκιάχτρα.
Ήδη τις προηγούμενες ημέρες είχε βγει ένας τηλεμαιντανος λοιμωξιοτετοιος και είπε ότι τον Οκτώβρη θα έχουμε το τέταρτο κύμα και υπαίτια θα είναι κάποια μετάλλαξη. Τέτοια σιγουριά ο μπαγάσας για 7 μήνες από τώρα......Κανείς δεν θα σταματήσει και το ξέρουν. Για αυτό θα υποχρεωθούν να παρουσιάσουν άλλο παραμύθι: είτε κάποια μετάλλαξη από το Βανουάτου, είτε κυρώσεις δυσανάλογα βαρειές.
1ο ξάδελφα με τν Παΐσιο είναι ρε άσχετε...Τέτοια σιγουριά ο μπαγάσας για 7 μήνες από τώρα......
Μπα έχουν και τέταρτο κύμα οι κορονοιοι ? Να προσέχει στο πέμπτο κύμα το "αντιμαμαλο".Ήδη τις προηγούμενες ημέρες είχε βγει ένας τηλεμαιντανος λοιμωξιοτετοιος και είπε ότι τον Οκτώβρη θα έχουμε το τέταρτο κύμα και υπαίτια θα είναι κάποια μετάλλαξη. Τέτοια σιγουριά ο μπαγάσας για 7 μήνες από τώρα......
Λογικο μου ακουγεται τοσα εξοδα πανε ελα στο Καραουλι με συνοδεια την προμηθεια καρβελιου και φετας στα παλιοκουνδουραΕγώ είμαι σίγουρος πως θα αυξήσουν την έκτακτη εισφορά υπέρ ομοσπονδίας, υπέρ συλλόγου και ότι άλλο σκεφτούν.
Μα είναι λογικό τόσους αγώνες έκαναν τι σεζόν που πέρασε ,άσε που μπορεί να κακομαθουμε γι'αυτό είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δημιουργήσει η ομοσπονδία ένα κομποδεμα ασφαλείας για το μέλλον.( Μη βάρατε όλοι μαζί).Εγώ είμαι σίγουρος πως θα αυξήσουν την έκτακτη εισφορά υπέρ ομοσπονδίας, υπέρ συλλόγου και ότι άλλο σκεφτούν.
Εδώ μιλάνε για τρίτη δόση εμβολίου, μνήμης δεν θα καθαρίσουμε εύκολα.Μπα έχουν και τέταρτο κύμα οι κορονοιοι ? Να προσέχει στο πέμπτο κύμα το "αντιμαμαλο".
Πιστεύω έναρξη δν θα υπάρχει στις 20 αυγούστου...παρά μόνο 15 σεπτέμβρη κ έπειτα όπου σχετικά ανοίγουν κ τα περισσότερα θηράματα...Εγώ περιμένω να δω και τι Ρυθμιστική θα είναι αυτή που θα βγάλουν φετος. Το τρυγονι το φοβάμαι πολυ. Γενικά φοβάμαι μην πετσοκοψουν τιποτα δεκαπενθημερα αρχή και τελος. Ειδωμεν....
Αν δεν το κάνουν φέτος, θα το κάνουν του χρόνουΕγώ περιμένω να δω και τι Ρυθμιστική θα είναι αυτή που θα βγάλουν φετος. Το τρυγονι το φοβάμαι πολυ. Γενικά φοβάμαι μην πετσοκοψουν τιποτα δεκαπενθημερα αρχή και τελος. Ειδωμεν....