Οκ! Σαράντο σεβαστό!!!!Καλα τα λες αλλα προσωπικα δεν θεωρω το συκοφαγο κλασσικο κυνηγι,και δεν το σκοτωνο,ιδιοτροπια,και δευτερο οι αριθμοι που βλεπω εγω δεν μου δινουν το κινητρο,ωστε να πρεπει να τον θηρευσω...ασε που γενικα πουλια σε αυτα τα γραμμαρια δεν κυνηγαω γενικα για να καταλαβεις.Υπαρχουν πραγματικα θηραματα που εχουμε χασει η κινδυνευουμε να χασουμε που με απασχολουν,οχι τσιροπουλια.Αυτη ειναι η δικια μου προσωπικη νοοτροπια δηλαδη,γιαυτο μου αρεσει μονο να το βλεπω.
Σφαιρικα βλεπω μονο τα επιβλαβη και να ειναι σε μεγαλους αριθμους,οχι το συκοφαγο,διοτι ουτε οι αριθμοι του ουτε το βαρος του δεν μου δινουν κινητρο,οποτε προχωρω σε αυτα που ειναι πραγματικα κυνηγια.Η καρακαξα ομως ειναι ενα πλασμα με τεραστιους αριθμους,και δεν εχω επιλογη να μη τη θηρευσω... αφου ειναι και επιβλαβη με βουλα....αυτην εγω βλεπω σφαιρικα.Προσωπικη αποψη που δεν αλλαζει.Προσωπικά, νομιζω το θέμα κυνήγι πρέπει να το βλέπουμε σφαιρικά και όχι τι μας αρέσει να κυνηγάμε και τι όχι...
Γιωργο,εχεις δει ασχημη περδικα?.off Για μένα σε ομορφιά στα κυνηγετικά είναι ο πράσινος και το τρυγόνι...με τυχαία σειρά!!!!
''Αμα δεν προσπαθήσεις να σβήσεις το σπίτι του γείτονά σου που καίγεται, γρήγορα θα καεί και το δικό σου''Σαραντο καποια θηραματα ομως αποτελουν παραδοση για καποια μερη της χωρας μας... Ειναι βεβαιο, οτι οταν δεν μαθουμε να κυνηγαμε κατι απο μικροι, δυσκολο το εντασσουμε στο κυνηγετικο μας ενδιαφερον στο μελλον, αλλα αυτα δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να κυνηγιεται απο τους υπολοιπους... Κ την τσιχλα στον Εβρο δεν την κυνηγουν, αλλα στις υπολοιπες περιοχες αποτελει το πιο δημοφιλες θηραμα... Κ εγω μπορει ποτε να μην συναντηθω με ζαρκαδι αλλα αυτο δεν παει να πει οτι δεν θα υποστηριξω την ενταξη του στα θηρευσιμα αν οι συνθηκες το δικαιολογουν...
Αλλο οι προσωπικες προτιμησεις που μεταβαλλονται αναλογα με τα γεωγραφικα μας χαρακτηριστικα κ αλλο η πραγματικοτητα... Δεν ξερω αν οι αριθμοι του συκοφαγου δικαιολογουν την ενταξη τουσ τα θηρευσιμα, αλλα αν ναι, θα την υποστηριξω οσο μπορω κ ας μην τον κυνηγησω ποτε μου...
Σαν να έχεις δίκιο...Γιωργο,εχεις δει ασχημη περδικα?
Πολλα like!!!!!!!ΠΡΕΠΕΙ να αντιδρουμε ΟΛΟΙ μας,σε μειωσεις θηρευσιμων ,ασχετως αν τα κυνηγαμε οι ιδιοι!Λεμε,ασφαλως,για ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ μειωσεις!!!Σαραντο καποια θηραματα ομως αποτελουν παραδοση για καποια μερη της χωρας μας... Ειναι βεβαιο, οτι οταν δεν μαθουμε να κυνηγαμε κατι απο μικροι, δυσκολο το εντασσουμε στο κυνηγετικο μας ενδιαφερον στο μελλον, αλλα αυτα δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να κυνηγιεται απο τους υπολοιπους... Κ την τσιχλα στον Εβρο δεν την κυνηγουν, αλλα στις υπολοιπες περιοχες αποτελει το πιο δημοφιλες θηραμα... Κ εγω μπορει ποτε να μην συναντηθω με ζαρκαδι αλλα αυτο δεν παει να πει οτι δεν θα υποστηριξω την ενταξη του στα θηρευσιμα αν οι συνθηκες το δικαιολογουν...
Αλλο οι προσωπικες προτιμησεις που μεταβαλλονται αναλογα με τα γεωγραφικα μας χαρακτηριστικα κ αλλο η πραγματικοτητα... Δεν ξερω αν οι αριθμοι του συκοφαγου δικαιολογουν την ενταξη τουσ τα θηρευσιμα, αλλα αν ναι, θα την υποστηριξω οσο μπορω κ ας μην τον κυνηγησω ποτε μου...
Πανω απο ολα Γιαννη,πολυ σωστοςΛεμε,ασφαλως,για ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ μειωσεις!!!
Το κολπο γνωστο Σαραντο.Γινεται μειωση για τη μειωση, κατα κανονα,για τη μαχη των εντυπωσεων.Για να πιστωνονται "νικες" σε στρατοπεδα.Συνηθως την πληρωνουν οι "εραστες του βαλτου"!Το παπι και δη "το πρασινο"ειναι μια φυσιογνωμια διεθνως αναγνωρισιμη!Ο νοων νοητω!Εδω το σκεπτικο,απ'οτι φαινεται, ειναι:"Κοψε κατι να πα να γ...θει,κοψε κατι ομως!!!!!!!".Για να κλεινουν στοματα η να χαμογελανε χαιρεκακα! Μεχρι του χρονου......και παμε παλι!Πανω απο ολα Γιαννη,πολυ σωστος
Συμφωνώ απόλυτα Σαράντο, όσο αφορά το ΚΕΚ και τα ποσοστα που (δεν) πήρε, τουλάχιστο, στις Ευρωεκλογές...Αυτες ειναι αποψεις μου... ημουν παρων σε πιο ουσιαστηκα πραγματα, αυτης εδω τις οικογενειας...με τη ψηφο μου παντοτε...την εποχη των κομματοσκυλων Σπυρο και Αρη...η πιο σοβαρη προσπαθεια που ειχε γινει ποτε να αλλαξουν ολα μια και καλη,αυτο εχω να πω....ο συκοφαγος δεν ειναι το ζητουμενο,αλλα η ψηφος....απων οι περισσοτεροι τρεχανε πισω απο τα κομματα τους!
Μακραν το ομορφότερο από όλα τα θηράματα.Γιωργο,εχεις δει ασχημη περδικα?