Φίλε Ηλία, έχουμε βουλευτές, απείρως χειρότερους από τον συγκεκριμένο.Αν βγει αυτο το @@@@# βουλευτης τοτε βασιλη μου ο λαος μας θα ειναι για τον π@@@@@@
Φίλε Ηλία, έχουμε βουλευτές, απείρως χειρότερους από τον συγκεκριμένο.Αν βγει αυτο το @@@@# βουλευτης τοτε βασιλη μου ο λαος μας θα ειναι για τον π@@@@@@
Η αλλοι δεν μας πηραξαν αυτος το παιζει εξουσια και μας τα επρηξεΦίλε Ηλία, έχουμε βουλευτές, απείρως χειρότερους από τον συγκεκριμένο.
Πιο εύκολο είναι να αλλάξει ομάδα ο ΠΑΟΚτζής παρά κόμμα ο νεοδημοκράτης:Όταν έρθει η ώρα να μην ξεχάσετε αυτά που λέει ο Πάνος από πανω.
Ότι μιλάει και γελάει ειρωνικά με τις π@πες που λέει,μόνο εγώ το βλέπω ρε παίδες???Πωωωωπω κάτι ευχούλες, έλα @Alex37
Ρε μάστορα δεν θέλουμε ευχές. Να κυνηγήσουμε με το κεφάλι μας ήσυχο θέλουμε γαμω το φελέκι μου. Που μου είσαι μέσα στην τρελή χαρα κιολας.Πωωωωπω κάτι ευχούλες, έλα @Alex37
Με το 75% των πελατών του να τρέχουν να βγάλουν άδεια τον Αύγουστο, εξασφαλίζοντας του τα τραπέζια και το μπάτζετ για "δημόσιες σχεσεις" γιατί μισθό δεν παίρνει (ότι γλύψει από τα δάχτυλα του μόνο) τι περίμενες?Να τα βάψει μαύρα ή να παραιτηθεί πηγαίνοντας στο γεροδιαολο? Θέλει φιλότιμο κάτι τέτοιο!!!Άντε μην αρχίσω εδώ μέσα και μας κατεβάσει το φόρουμ η Ιερά Σύνοδος μέρες που είναι!!Ρε μάστορα δεν θέλουμε ευχές. Να κυνηγήσουμε με το κεφάλι μας ήσυχο θέλουμε γαμω το φελέκι μου. Που μου είσαι μέσα στην τρελή χαρα κιολας.
Να του ευχηθω και εγω με την σιρα μου να εχει παντα υγεια και του χρονου να παρει μια σακουλα να μαζευει λαχανα και να αφησει κανεναν αλλο να κανει την δουλεια που πρεπειΠωωωωπω κάτι ευχούλες, έλα @Alex37
ΑλεξΜε το 75% των πελατών του να τρέχουν να βγάλουν άδεια τον Αύγουστο, εξασφαλίζοντας του τα τραπέζια και το μπάτζετ για "δημόσιες σχεσεις" γιατί μισθό δεν παίρνει (ότι γλύψει από τα δάχτυλα του μόνο) τι περίμενες?Να τα βάψει μαύρα ή να παραιτηθεί πηγαίνοντας στο γεροδιαολο? Θέλει φιλότιμο κάτι τέτοιο!!!Άντε μην αρχίσω εδώ μέσα και μας κατεβάσει το φόρουμ η Ιερά Σύνοδος μέρες που είναι!!
O Judas είχε την τσίπα να κρεμαστει μόνος του....Αλεξ
μπορεί το 75% να δήλωσε (και εγώ μέσα) πως θα βγάλω τον Αύγουστο άδεια αλλά δεν πιστεύω πως θα θα είναι όλοι πελάτες του.
Εγώ προτιμώ να βγάλω σε παρασυλλογο ή και στο δασαρχείο και ας χάσω την έναρξη παρά να τα δώσω σε αυτούς.
Αν αλλάξουν τροπάριο θα είμαι μαζί τους αλλιώς ας διαλυθούν.
Το κυνήγι δεν θα χαθεί χωρίς αυτούς και τα μαγαζιά τους.
Ας ελπίσουμε πως θα έρθει η ανάσταση μετά τον Γολγοθά που περάσαμε ένα χρόνο τώρα,
όπως είπε και ο προεδρας ΞΕ.
Τον Ιούδα ποιος θα βρει και θα κρεμάσει όμως...
Σωστό...O Judas είχε την τσίπα να κρεμαστει μόνος του....
Όλοι πελάτες του είμαστε,δεν έβγαλα την ουρά μου απέξω σε καμία περίπτωση.Πρεπει να καταλάβουμε επιτέλους όλοι εμείς πως ο συγκεκριμένος στο τιμόνι είναι προφήτης και Ιούδας μαζί.Αν πούμε ότι μπόρα ήταν και πέρασε και χρυσοψαρισουμε που λέμε θα έχουμε μαύρες μέρες.Πιστευω τους μήνες που έχουμε μπροστά μας μέχρι την ρυθμιστικη πρέπει να τους δαπανησουμε στην εκκαθάριση της κυνηγετικής οικογένειας.Θελουμε νέο αίμα με όρεξη και όχι καραφλους σκελετούς με ξύλινες γλώσσες και πολιτικά αποκουμπια- βλέψεις.Αν κάτσουμε στα αυγά μας με το μυαλό καρφωμένο στις σαιτες του Αυγούστου ίσως να είναι αργά για τα παιδιά μας μεθαύριο.Απλα τα πράγματα!!Αλεξ
μπορεί το 75% να δήλωσε (και εγώ μέσα) πως θα βγάλω τον Αύγουστο άδεια αλλά δεν πιστεύω πως θα θα είναι όλοι πελάτες του.
Εγώ προτιμώ να βγάλω σε παρασυλλογο ή και στο δασαρχείο και ας χάσω την έναρξη παρά να τα δώσω σε αυτούς.
Αν αλλάξουν τροπάριο θα είμαι μαζί τους αλλιώς ας διαλυθούν.
Το κυνήγι δεν θα χαθεί χωρίς αυτούς και τα μαγαζιά τους.
Ας ελπίσουμε πως θα έρθει η ανάσταση μετά τον Γολγοθά που περάσαμε ένα χρόνο τώρα,
όπως είπε και ο προεδρας ΞΕ.
Τον Ιούδα ποιος θα βρει και θα κρεμάσει όμως...
Καργιολια σκατοψυχοι. Ποσοι μαλακές κυκλοφορούν ανάμεσα μας ρε γαμωτο?Απο το FB
View attachment 26515
Kyriakos Kotronakis
7 ώρ. ·
Δυστηχως οι άχρηστοι έκαναν την δουλειά τους φόλα στο μελισουργο πρωί πρωί στο κάμπο κάντε κοινοποιήσεις ούτε την ένεση δεν προλάβαμε να κάνουμε![]()
Αρωστες ψυχες που για μενα θελουν κρεμασμα....Καργιολια σκατοψυχοι. Ποσοι μαλακές κυκλοφορούν ανάμεσα μας ρε γαμωτο?
Αφού το είπε η προεδραρα,βλέπω αντί για τσοκανακια να κρεμάμε τα παπάρια του σκύλου δίπλα από το μπιπερ.
Πρεπει να τον ενημερωσει καποιος να μην επαναλαμβανει συνεχεια την εκφραση ΞΕ αντι για Κ-Σ-ΕΑφού το είπε η προεδραρα,βλέπω αντί για τσοκανακια να κρεμάμε τα παπάρια του σκύλου δίπλα από το μπιπερ.
Και επιτέλους ας του πει κάποιος του ΠΑΠΑΡΑ ότι στην στείρωση δεν γίνεται ακρωτηριασμός γεννητικών οργάνων.Ακομα και οι γκόμενες το ξέρουν,άντε με τον ταβερνιάρη πια!!!!