Τρίψτε το στα μούτρα τους....Αυτά τα εγκλήματα δεν τα γνωρίζουν οι ευρω-πέη και τα φερέφωνα τους;;;
![Mad :mad: :mad:](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f621.png)
Τρίψτε το στα μούτρα τους....Αυτά τα εγκλήματα δεν τα γνωρίζουν οι ευρω-πέη και τα φερέφωνα τους;;;
Ο αλλος αυτο-βαπτιστηκε ΚαραουληςΑυτόν τον κολλητό του κομματικά άδειασε πρωτα που μίλησε υπέρ του δημοσια. Εμας μας πετσοκοψε απο τις 7/11. Τότε που έβγαιναν τα φερέφωνα τους εδώ μεσα και έλεγαν υπομονή 20 μέρες και όλα θα περάσουν. Τραγικοί και προκλητικοί όλοι εκεί στην ΞΕ. Αναρωτιέμαι αν πουν μια φορά Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος θα τους πέσει ο κωλος???? Η Μήπως είναι μεγάλες οι λέξεις και δεν μπορούν να τις επεξεργαστουν????
Πω ρε φιλε...Μεχρι και ολοκληρα δεντρα σαν πλατανια ,εχουν καλυψει με διχτυα...Τρίψτε το στα μούτρα τους....Αυτά τα εγκλήματα δεν τα γνωρίζουν οι ευρω-πέη και τα φερέφωνα τους;;;![]()
Το ξέρουν και πάρα πολύ καλά μαλιστα.Τρίψτε το στα μούτρα τους....Αυτά τα εγκλήματα δεν τα γνωρίζουν οι ευρω-πέη και τα φερέφωνα τους;;;![]()
Ναι οι ξεφτίλες, κανονικά έπρεπε να απαγορέψουν το κυνήγι των υδροβίων σε ακτίνα 200μ γύρω από τα πουλιά70/80% απαγορευση στους υδροβιοτοπους
Ησα μορη κοτα ..
Πάμε δυνατά
https://keka.gr/
Από το καταστατικό ...
Ιδρυτικό στάδιο: Κατά το ιδρυτικό στάδιο και μόνο, το Γενικό Συνέδριο αποτελείται από τα ιδρυτικά μέλη. Ο προσωρινός Πρόεδρος συγκαλεί το πρώτο Γενικό Συνέδριο του ΚΕΚΑ εντός εύλογης προθεσμίας από την ίδρυση του. Κατά τα λοιπά, στο στάδιο αυτό ισχύουν οι παράγραφοι 1 έως 4 του παρόντος, σύμφωνα με τα οποία τα δικαιώματα των ιδρυτικών μελών εξισώνονται με τα δικαιώματα των Νομαρχιακών Εκπροσώπων.
Σταμάτησε το άγχος μου για το ποιός θα εκλεγεί πρόεδρος.
Και πού'στε ρεεε "καλή επιτυχία" στις εκλογές.
Αν αποτυχη το κομα εσυ θα χασεις οχι αυτοι τουλαχηστον προσπαθησαν....ααααα ξεχασα εχετε τον ξε να καθαρησει για εσας...με της υγειες σαςΠάμε δυνατά
https://keka.gr/
Από το καταστατικό ...
Ιδρυτικό στάδιο: Κατά το ιδρυτικό στάδιο και μόνο, το Γενικό Συνέδριο αποτελείται από τα ιδρυτικά μέλη. Ο προσωρινός Πρόεδρος συγκαλεί το πρώτο Γενικό Συνέδριο του ΚΕΚΑ εντός εύλογης προθεσμίας από την ίδρυση του. Κατά τα λοιπά, στο στάδιο αυτό ισχύουν οι παράγραφοι 1 έως 4 του παρόντος, σύμφωνα με τα οποία τα δικαιώματα των ιδρυτικών μελών εξισώνονται με τα δικαιώματα των Νομαρχιακών Εκπροσώπων.
Σταμάτησε το άγχος μου για το ποιός θα εκλεγεί πρόεδρος.
Και πού'στε ρεεε "καλή επιτυχία" στις εκλογές.
Προσπάθησαν αλλά για τί προσπάθησαν ;Αν αποτυχη το κομα εσυ θα χασεις οχι αυτοι τουλαχηστον προσπαθησαν....ααααα ξεχασα εχετε τον ξε να καθαρησει για εσας...με της υγειες σας
Όχι μόνο στο ίδιο μαγαζάκι αλλά έκανε προέκταση στην άλλη γωνία " Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής" δανείζομαι τα λόγια ενός φίλου και πραγματικού κυνηγού ¨"Να ξέρεις, Δημήτρη μου, ότι αν αρχίσουν να κάνουν βιντεάκια όλοι αυτοί που ξέρουν πράγματα, έχουν ζήσει καταστάσεις κτλ, το κυνήγι θα πάψει εντελώς στην Ελλάδα όχι αιτία του νόμου, αλλά αίτια του ότι θα τα παρατήσουμε όλοι από τη βρωμιά που υπάρχει μέσα στις οργανώσεις."Ποιον πετσόκοψε; Τον Σταθόπουλο; Όχι βέβαια αγαπητέ ... Εμάς πετσόκοψε, αυτοί είναι το ίδιο μαγαζάκι
Ετσι ειναι το ψαρι βρομαει απο το κεφαλη. .και οτι βρομαει θελει κοψημο ...η μαζηκες παρετησεις δεν ειναι η λησι...θελει αγωνα να φηγει αυτη η βρομα της ξεΌχι μόνο στο ίδιο μαγαζάκι αλλά έκανε προέκταση στην άλλη γωνία " Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής" δανείζομαι τα λόγια ενός φίλου και πραγματικού κυνηγού ¨"Να ξέρεις, Δημήτρη μου, ότι αν αρχίσουν να κάνουν βιντεάκια όλοι αυτοί που ξέρουν πράγματα, έχουν ζήσει καταστάσεις κτλ, το κυνήγι θα πάψει εντελώς στην Ελλάδα όχι αιτία του νόμου, αλλά αίτια του ότι θα τα παρατήσουμε όλοι από τη βρωμιά που υπάρχει μέσα στις οργανώσεις."
Εδώ κολλάει τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια φίλε μου! Από ηγεσίες συλλόγων και μέχρι τα υψηλά κλιμάκια της ΞΕ ειναι σίγουρο ότι είναι πολλά κρυμμένα κάτω από το χαλι.Όχι μόνο στο ίδιο μαγαζάκι αλλά έκανε προέκταση στην άλλη γωνία " Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής" δανείζομαι τα λόγια ενός φίλου και πραγματικού κυνηγού ¨"Να ξέρεις, Δημήτρη μου, ότι αν αρχίσουν να κάνουν βιντεάκια όλοι αυτοί που ξέρουν πράγματα, έχουν ζήσει καταστάσεις κτλ, το κυνήγι θα πάψει εντελώς στην Ελλάδα όχι αιτία του νόμου, αλλά αίτια του ότι θα τα παρατήσουμε όλοι από τη βρωμιά που υπάρχει μέσα στις οργανώσεις."
Εδώ που τα λέμε τό λες και επιτυχία της ομοσπονδίαςΚαταφέραμε να κρατήσουμε στα θηρεύσιμα καρακάξα κάργια και κουρούνα και χωρίς περιορισμό και χωρίς εφαρμογή![]()