Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μέχρι της 18;;;.fff.
Τι λένε ρε φίλε..hair.
Η θερμοκρασία ανεβαίνει από σήμερα κιόλας και μέχρι το Σ/Κ θα έχει 10-11 βαθμούς εδώ στα βόρεια.
Δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος για απαγόρευση μέχρι της 18.
Συμφωνώ απόλυτα στην απαγόρευση όταν έχει χιόνια και ολικό παγετό για αυτό και δεν βγήκα για κυνήγι το τριήμερο.
Αλλά όχι και έτσι μην τρελαθούμε τελείως.

Μόλις το διαβασα και γω.. Ακριβώς αυτό που λεεί και ο Βικ,αν δεν μπορείς να εκδόσεις κατα τόπους απαγορεύσεις τα απαγορεύεις ολα.Γιατί πολύ απλά οι κυνηγετικοί συλλογοι ..κοιμουνται!! Επειδή έχει χιόνι ο Ψηλορείτης απαγορεύεται να κυνηγήσω στην ηλιόλουστη Μεσσαρά.Αλλά ποιος να ενημερώσει; Να πεί απο εκεί μεχρι εκεί εχει χιόνι,απαγορευεται εκει,τελος.Δεν πειράζει,ας πεινάσουν κ οι μαγαζατορες με κυνηγετικά ειδη..μια βδομαδα μονο ειναι.Θα σωσουμε κ τους λαγους κ τις μπεκατσες!!....ό,τι απέμεινε τουλαχιστον,καθως καθημερινα εκεινοι που ασχολουνται με το ..αθλημα,εκαναν χρυσες δουλειες!! Να ναι καλα οι ..ιχνηλασιες στο χιονι.Ευχαριστουμε κυριοι,ειστε ορθά διαβασμένοι ..επιστήμονες! Ευχαριστουμε κ την κυνηγετικη μας ομοσπονδία.

γιαννη αν δεν χιονιζει κι εχει ηλιο τι θα μου πουνε???εκτακτα καιρικα φαινομενα???πληρωμενη αδεια εχω.δεν το καταλαβα
Υπουργικη αποφαση!
Εχεις την ορεξη και την ευχερεια,να μπλεξεις δικαστικα?
Στο λεω φιλικα και θελω να πιστευω πως το αντιλαμβανεσαι!
Δεν θα βγαλεις ακρη!!!
Μεγαλη κουβεντα...
Η αληθεια ειναι πως οσα χρονια θυμαμαι,κυνηγετικα,τον εαυτο μου ειμαστε ΠΙΣΩ απο τις εξελιξεις...
Ας βγουνε τωρα καποιοι ελαφρομυαλοι(μην πω κανα πιο χοντρο!!!!!!)να κανουν "like",στην υπουργικη αποφαση!!!

Να σου κανει τι ο Παπαδοδημας βρε Ευριπιδη; Οταν μοναχοι μας βγαζουμε τα ματια μας, και μαλιστα βαζουμε και φωτογραφιες για να μας πουνε μπραβο. Αν ο κυνηγος δεν κανει κρατει οταν βλεπει οτι το θηραμα ειναι ανημπορο, και διατυμπανιζει πως το τσακισε, τι θες να σου κανει ο Παπαδοδημας;

Ζήτω οι κατεκλομαλάκες των κυνηγ.συλλόγων.Κοιμούνται όρθιοι μια βδομάδα τώρα.Ολοι τα βλέπουμε κι αυτοί παίζουν το πουλί τους.Εκτος κι αν ήθελαν νσ επωφεληθούν ,οι ίδιοι και οι παρέες τους και δεν βαριέσαι ,μευα απο 7μέρες κάνουμε και μια απαγόρευση.
Εγω απο το Σαββατο που κατέβαινα απο τον Εβρο και με όσα ειδα στη διαδρομή ,περίμενα να ανακοινωθεί απαγόρευση.
Τώρα όλοι στο τσουβάλι μαζί με τα καριόλια , τους κρεατοσυλλέκτες και τους παπάρηδες διοικούντες τους συλλόγους.

Τα πραγματα ειναι απλα,η απαγορευση ..αργησε μια βδομαδα,αν κ δεν θα επρεπε να ειναι γενικη αλλα τοπικη μονο σε περιοχες με χιονοκαλυψη.Ο,τι κακο θα μπορουσαν να παθουν τα θηραματα απο τους κρεατοσυλλεκτες,εγινε ηδη.Σε χθεσινη αναρτηση στο fb διαβασα οτι η ορνιθολογικη ζητησε προσωρινη απαγορευση κ τα γνωστα.Το πετυχε μεσα σε λιγες ωρες.

Συγνωμη, μονο στη δικη μου αδεια γραφει οτι απαγορευεται η θηρα σε περιοχες με ολικη χιονοκαλυψη; Τον τροχο παμε να ανακαλυψουμε παλι;
Σαν να βγαινει ο Υπουργος Συγκοινωνιων (οταν υπηρχε) και να απαγορευει τα τροχαια ατυχηματα

Αυτα στο FB,ειναι ραβδιες στο κεφαλι μας!!!
Οτι καναμε κι οτι κανουμε,πρεπει να το σκεφτομαστε τρεις φορες....
Ο καθε κομπλεξικος,χαρακτηριζει εναν ολοκληρο κοσμο!!
Μας αρεσει, δεν μας αρεσει!!
Απο δω και περα,οτι κανουμε ΤΟ ΧΡΕΩΝΟΜΑΣΤΕ!!!
Τα στραβα καρβελια,θα χρεωθουν ΟΛΑ στη νυφη!!!
Ειμαστε ηδη κι απο χρονια σε κατασταση αμυνας.Στη γωνια!!!
Μη δινουμε δικαιωματα!!
Δε μας συμπαθουν...
Ας ειμαστε αδιαφοροι στα ματια!
Εχει διαφορα απο το να ειμαστε αντιμετωποι!
Τωρα ...ησυχοι και νομοτυποι!
Αυριο...δραστηριοι και οχι ξεχασιαρηδες.....;)

Τα πραγματα ειναι απλα,η απαγορευση ..αργησε μια βδομαδα,αν κ δεν θα επρεπε να ειναι γενικη αλλα τοπικη μονο σε περιοχες με χιονοκαλυψη.Ο,τι κακο θα μπορουσαν να παθουν τα θηραματα απο τους κρεατοσυλλεκτες,εγινε ηδη.

Ετσι ακριβως...
Κ στην τελικη αν το προβλημα ειναι η μπεκατσα κ η σφαγη της αυτες τις μερες ας απαγορευσουν την μπεκατσα!!!
Μια ζωη η κυνηγετικη οικογενεια λειτουργει βαση του οτι τα μονο θηραματα που υπαρχουν ειναι η μπεκατσα κ ο λαγος...
Εγω θελω αυτες τις μερες να κυνηγησω υδροβια στα ελαχιστα επιτρεπομενα μερη, κ οχι δεν βγαινω για μπεκατσα παρολλο που εχω νεαρο σκυλι γιατι καταλαβαινω τι μπορει να περναει κ το σεβομαι, αλλα τα παπια ποτε θα τα κυνηγησω? Τον Αυγουστο? 5 μερες θελω ολο το χρονο...
Η αποφαση επρεπε να βγει πριν απο 2-3 μερες με ισοποση διαρκεια κ απο εκει κ περα να αναλαβουν τα κατα τοπους δασαρχεια για την συνεχιση η οχι κρινοντας την κατασταση των περιοχων τους...
Τωρα κλαιμε πανω απο το χυμμενο γαλα, με μοναδικο παλι χαμμενο τον απλο κυνηγο...
Τοση ευασθησια πια απο πληθος, απαραδεκτων κ σωστων, για την μπεκατσα κ τα αλλα θηραματα ξαφνικα????

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΝΙΔΕΟΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΜΕ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ
ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΤΟΠΟΥΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΓΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. Ο ΠΑΔΟΔΗΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ;

Εδώ και δέκα μέρες έχει βουλιάξει η Ελλάδα στο χιόνι και τώρα θυμήθηκαν που οι θερμοκρασίες επανέρχονται στα φυσιολογικά επίπεδα να σταματήσουν το κυνήγι.
Αλλά φυσικά οι μόνοι που φταίμε είμαστε εμείς.
Έχει γεμίσει το FB από εκατόμβες μπεκατσών και καπό γεμάτα τσίχλες και από πίσω όλα χιονισμένα!!!
Δυστυχώς πάσχουμε από παιδεία σαν λαός και τα αποτελέσματα είναι αυτά.
Και την πληρώνουμε όλοι εμείς που τηρούμε και τους γραπτούς αλλά και τους άγραφους νόμους.
Εγώ δεν βγήκα το τριήμερο και περίμενα τώρα το Σ/Κ που φτιάχνει ο καιρός να βγω έξω να ξεσκάσω και να ρίξω καμία τουφεκιά στα παπιά που σε 20 μέρες κλείνουν...
Και λόγο της βλακείας κάποιων μου το απαγορεύουν.
Φυσικά έχω αποχωρίσει από όλες τις σελίδες στο FB γιατί πλέον έχει καταντήσει αηδία.
Πφφφφ έχω σκάσει!!!

Την μ@@@@κια στο κεφάλι αυτών που ανεβάζουν τις απαράδεκτες φωτογραφίες στο fb πληρώνουμε όλοι μας παιδιά που αν τολμήσεις διακριτικά να τους πεις πως δεν είναι σωστό στην πέφτουν κανονικά.ΤΙ ζόρι τραβάς ρε φίλε?ζηλεύεις? Είναι θέμα παιδείας απο ενα σημείο και μετά. Εγώ περίμενα πως και πως να φύγει το χιόνι να κυνηγήσουμε νόμιμα κάποιοι άλλοι πήγαν και τα έκαψαν και ανέβασαν τις εκατόμβες στο διαδίκτυο κα την πληρώνουμε εμείς τώρα που πάμε με το σταυρό στο χέρι

Κοιτάχτε...ο σεβασμός στο θήραμα δεν επιβάλλεται με απαγορεύσεις...αλλά φυσικά ποιός είναι σωστός από δαύτους για να το καταλάβει...είναι σαν να μου λες επειδή έχουν αυξηθεί τα ατυχήματα απαγορεύω την κυκλοφορία καθολικά!!!

Τώρα αν τους ξενίζει ότι κάποιοι άνθρωποι προτιμούν να βγουν και με κακοκαιρία να κυνηγήσουν πχ παπιά που την θέλουν την κακοκαιρία και όχι να παίζουν playstation αποβλακωμένοι ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΑΑΛΟ που Π@@@ΑΕΙ ΕΜΑΣ!!

ΑΑΑ και κάτι τελευταίο προς κ Φάμμελο και λοιπούς συριζαίους...όταν είχατε το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ουσιαστικά ανυπακοή σε νόμους και ψηφίσματα δεν επιδυκνύατε??? Η δική σας λογική δεν μας επιβάλλει να πράξουμε το ίδιο??

Status
Not open for further replies.
Back