Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
αυριο θα περιμενουμε καινουργια απόφαση για την εναρξη μεθαυριο η θα κυνηγισουμε κανονικά
Την Πέμπτη χωρισ απόφαση
Ηλία πιστεύω το δεύτερο
Εφοσον η πρωτη αποφαση περιεχει σαφη χρονικα ορια, τοτε δεν χρειαζεται να βγει νεα αποφαση.
Μακάρι παιδιά.....
Ας κρατάμε μικρό καλάθι......
Δηλαδη να παρω το ρισκο να βγαλω εισιτηρια, η να περιμενω την Πεμπτη?
Να περιμένεις Παύλο.....

Υποθετικά το λέω, αν κόψουν το κυνήγι ο Πανελλήνιος να στείλει εξώδικο στο κράτος και να ζητάει πίσω τα χρήματα της άδειας κυνηγιού ή ψαρέματος. Με κοινοποίηση σε όλες της εταιρίες όπλων και φυσιγγίων και ευρωπαϊκό τύπο για υποστήριξη.

το προηγούμενο ΣΚ δεν έβαλα 2 φορές καύσιμα, ΔΕΝ πλήρωσα 2χ22ευρώ διόδια, δεν πήρα επιπλέον φυγίγγια, δεν έφαγα τυρόπιττα εκτός Αθηνών, δεν πήρα ψωμί απο τον κυνηγότοπο για το σπίτι............σαν πολλά δεν είναι ?????
Που πας για κυνηγι ρε φιλαρακι;.my man.

Ρε παίδες σας το ξαναπα και δεν με ακούτε
Πείτε ότι λένε κυνήγι τέλος
Θέλω να πιστεύω ότι με την ανακοίνωση δεν θα μείνει άνθρωπος που δεν θα κατέβει να κόψει δρόμους είτε κυνηγός είτε επαγγελματίας
Και αφού το κόβεις μάστορα δεν σου πληρώνω τίποτα από όσα πρέπει και αντίθετα θέλω πίσω και την άδεια που έβγαλα και αποζημίωση
Και αν δεν το επαναρχίσει αύριο κιόλας όλοι στα βουνά κανονικά κυνήγι
Θέλω να δω ποιος τα χει τοοσοοο μεγάλα να συλλάβει τόσες χιλιάδες κόσμο να στερήσει στο κράτος τόσο χρήμα και να δικαιολογήσει τέτοια απόφαση

Καταλάβετε ότι στα αρχιδια τους έχουν το καλό είτε εμάς είτε του θηράματος

Όλα αυτά γίνονται για να κλείνουν στόματα και να δικαιολογούνται μίζες με την ταμπέλα χορηγία μκο

Γιαυτο και ουσιαστική δουλειά υπέρ του κυνηγιού δεν γίνεται
Αρκεί μόνο ο σάλος για να δικαιολογούνται οι χορηγίες
Ποιος ο λόγος για έξοδα υποστήριξης του κιόλας
Αφού και όπως είναι εισπράτει το κράτος
Άμα εισπράτει από εμάς και τρώνε και οι άλλοι τις χορηγίες και δεν τους τα σπάνε όλα μέλι γαλα

Δεν χρειαζεται να βγει αποφαση για αυριο. Αποφαση θα βγει μονο για την περιπτωση που θα συνεχιστει η απαγορευση. Επισης συναδελφοι μη βγαλουμε τα ματια μας παλι απο αυριο. Η ρυθμιστικη ισχυει κανονικα κατι το οποιο σημαινει οτι απαγορευεται το κυνηγι σε περιοχες με πληρη χιονοκαλυψη! Σεβασμος στο θηραμα και στους υπολοιπους κυνηγους!

Βασιλη, ειμαι σιγουρος οτι παραβιαζεις ανοιχτες θυρες. Το σεβασμο προς το θηραμα και τις απαγορευσεις, ειμαι σιγουρος οτι εδω μεσα τουλαχιστον εχει αποδειχθει οτι τον τηρουμε. Οι Ταλιμπαν δυστυχως δεν καταλαβαινουν ουτε απο απαγορευσεις, ουτε απο σεβασμο, και αν μη τι αλλο, δεν φαινεται να εχει τετοιους εδω ;)

Σε καθε περιπτωση ομως, συμφωνω ως προς το σεβασμο

Βασιλη, ειμαι σιγουρος οτι παραβιαζεις ανοιχτες θυρες. Το σεβασμο προς το θηραμα και τις απαγορευσεις, ειμαι σιγουρος οτι εδω μεσα τουλαχιστον εχει αποδειχθει οτι τον τηρουμε. Οι Ταλιμπαν δυστυχως δεν καταλαβαινουν ουτε απο απαγορευσεις, ουτε απο σεβασμο, και αν μη τι αλλο, δεν φαινεται να εχει τετοιους εδω ;)

Σε καθε περιπτωση ομως, συμφωνω ως προς το σεβασμο
Το φόρουμ το διαβάζουν πολλοί περισσότεροι από τα μέλη. Κυνηγοί, μη κυνηγοί και αντικυνηγοι. Πρέπει να μην το ξεχνάμε αυτό. Ακόμα και λίγους κάφρους να επηρεάσουμε θετικά είναι κέρδος.

Status
Not open for further replies.
Back