Η άποψή σας είναι δικαίωμά σας.Αποδείξεις ότι στις ένοπλες δυνάμεις έχουμε από τα καλύτερα μυαλά της Ελλάδας: πρώτον, ναι εξάγουμε μυαλά (εκπαίδευση εννοώ) στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, αλλά από φαίνεται δεν το γνωρίζεις αυτό και δεύτερη απόδειξη οι υψηλές βαθμολογίες που απαιτούνται στις σχολές Αξιωματικών και Υπαξιωματικών, μέσα από το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων. Τώρα ίσως έχεις κάποιο δίκιο για τα παλαιότερα στελέχη, προ πανελλαδικών εξετάσεων (ιδιαίτερα του θεσμού των εθελοντών σε κάποιες βοηθητικές ειδικότητες π.χ. μάγειρας ή οι γυναίκες γενικά και με αμφίβολο τρόπο εισαγωγής τους στις ΕΔ, ο νοων νοειτω). Παρόλα αυτά όλοι οι στρατιωτικοί προσφέρουν ο καθένας με τον ρόλο του. Δυστυχώς όπως σε όλους τους τομείς της κοινωνίας υπάρχουν και στους στρατιωτικούς άνθρωποι χωρίς παιδεία, ανεξάρτητα από την μόρφωση του καθενός εννοώ.Τέλος έδωσα ξανά απάντηση σε αυτό το θέμα (ελπίζω η τελευταία), αν και δεν είναι σωστό όπως έχω ξαναγράψει σε αυτό το φόρουμ, γιατί είδα τα "ειρωνικά" γελακια που έστειλες για τους στρατιωτικούς. Με εκτίμηση και πάλι συγνώμη στο κόσμο του φόρουμ.
Τα ειρωνικα γελακια αφορούν στο σχόλιό σας, όχι γενικώς "στους αξιωματικούς". Προφανώς διαφωνώ σε σημαντικό βαθμό με τον ισχυρισμό σας, βάσει της προσωπικής μου εμπειρίας με τις ΕΔ και τα Σώματα Ασφαλείας, και κάποια από τα πρόσωπα που τα στελεχώνουν. Η δε άποψή μου είναι επίσης δικαίωμά μου. Μιας και είμαι ήδη τρία σχόλια εκτός θέματος, παύω εδώ.