gvp9000
Banned
"Κούγιας" ρεεεεεεεεΓια να δούμε ρε Μητσάρα, ότι είναι μεγάλη νίκη είναι
Ανάσανες ... αγωγή.
"Κούγιας" ρεεεεεεεεΓια να δούμε ρε Μητσάρα, ότι είναι μεγάλη νίκη είναι
Εντάξει αλλά δέκα χρόνια; Είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
Απαγόρευση κυνηγίου...
Νομίζω απαγορευόταν πάντα εκεί και περί της λίμνης
Απαγόρευση κυνηγίου...
Πλαστηρααλλά δεν απαγορευόταν....στα πέριξ ,κυνηγούσαμε μπεκάτσεςγια παπί δεν πήγα ποτέ...Νομίζω απαγορευόταν πάντα εκεί και περί της λίμνης
@Johnny brow για ποια λίμνη μιλάνε ?
Δεν κατάλαβα γύρω από την λίμνη πλαστήρα βγάλανε απαγόρευση η για αλλού λέει?Πλαστηρααλλά δεν απαγορευόταν....στα πέριξ ,κυνηγούσαμε μπεκάτσεςγια παπί δεν πήγα ποτέ...
Ούτε στο σμοκοβο
Θα μπορούσαν για ευκολία κ κατανοηση ,να σημαδέψουν πάνω στο χάρτη της Google αυτή την έκταση των 145 στρεμμάτων όπως αναφέρει..απ' το να μιλά για δρόμους, μονοπάτια κλπΔεν κατάλαβα γύρω από την λίμνη πλαστήρα βγάλανε απαγόρευση η για αλλού λέει?
Τη μικρή τη λίμνη..... εννοούσε τόση ώραεκει δεν αφήνουν ούτε για ψάρεμα ,παλιότερα βγάζαμε γλυνιά
Πρέπει να λένε για κάτω στον κάμπο στο υδροηλεκτρικό...Πλαστηρααλλά δεν απαγορευόταν....στα πέριξ ,κυνηγούσαμε μπεκάτσεςγια παπί δεν πήγα ποτέ...
Ούτε στο σμοκοβο
Αυτή είχε 50 πινακίδες απαγορεύεται το κυνήγι αχαχαΤη μικρή τη λίμνη..... εννοούσε τόση ώραεκει δεν αφήνουν ούτε για ψάρεμα ,παλιότερα βγάζαμε γλυνιά
Εκεί έβρισκαν ανέκαθεν καταφύγιο, όταν βγαίναν οι ρεμινγκτονιαριδες στα -20Αυτή είχε 50 πινακίδες απαγορεύεται το κυνήγι αχαχα
Τα ρημαδιασμένα έρχονταν από τα ουράνια και κάνανε βουτιά σαν τις "βούτες" τα περιστέρια
ομορφαντρα μου!!!
Εντάξει πέρα από τα αστεία ήταν απόφαση σταθμος αυτή που κόβει τις ορέξεις πολλών.ομορφαντρα μου!!!
Εγώ ένα ξέρω να πώ και το χω ξαναπεί και γράψει εδώ πολλές φορές, χωρίς οργανωμένη ομοσπονδία κυνήγι δεν υπάρχει! Άλλη μια τρανή απόδειξη ήταν αυτή η απόφαση. Γι αυτό καλό είναι να μην γκρινιάζουμε για τα χρήματα της άδειας. Προτιμώ να μην πάω 2 φορές μακρινό κυνήγι και να βγάλω την άδεια, παρά να μην κυνηγήσω καθόλου.
.........Εμενα αν μου έλεγαν δώσε 10€ τον χρόνο παραπάνω στην άδεια για να έχω σαν Ομοσπονδίας ένα μεγαλοδικηγορο να μοιράζει δεξια και αριστερά μηνύσεις στους βρωμοψυχους που έχουμε απέναντι μας τα έδινα με χαρά. 2 πακέτα τσιγάρα η ένα κουτάκι Λάμπρο τορντο είναι....
Εμενα αν μου έλεγαν δώσε 10€ τον χρόνο παραπάνω στην άδεια για να έχω σαν Ομοσπονδίας ένα μεγαλοδικηγορο να μοιράζει δεξια και αριστερά μηνύσεις στους βρωμοψυχους που έχουμε απέναντι μας τα έδινα με χαρά. 2 πακέτα τσιγάρα η ένα κουτάκι Λάμπρο τορντο είναι....