Κυνηγετικές Ειδήσεις

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν κατάλαβα γύρω από την λίμνη πλαστήρα βγάλανε απαγόρευση η για αλλού λέει?
Θα μπορούσαν για ευκολία κ κατανοηση ,να σημαδέψουν πάνω στο χάρτη της Google‼️ αυτή την έκταση των 145 στρεμμάτων όπως αναφέρει..απ' το να μιλά για δρόμους, μονοπάτια κλπ

Πλαστηρα‼️αλλά δεν απαγορευόταν....στα πέριξ ,κυνηγούσαμε μπεκάτσες‼️για παπί δεν πήγα ποτέ...
Ούτε στο σμοκοβο
Πρέπει να λένε για κάτω στον κάμπο στο υδροηλεκτρικό...
Στο τσαρδάκι περνούσαν παπιά για πλαστήρα.

Τη μικρή τη λίμνη..... εννοούσε τόση ώρα❓εκει δεν αφήνουν ούτε για ψάρεμα ,παλιότερα βγάζαμε γλυνιά‼️
Αυτή είχε 50 πινακίδες απαγορεύεται το κυνήγι αχαχα
Τα ρημαδιασμένα έρχονταν από τα ουράνια και κάνανε βουτιά σαν τις "βούτες" τα περιστέρια :)

Αυτή είχε 50 πινακίδες απαγορεύεται το κυνήγι αχαχα
Τα ρημαδιασμένα έρχονταν από τα ουράνια και κάνανε βουτιά σαν τις "βούτες" τα περιστέρια :)
Εκεί έβρισκαν ανέκαθεν καταφύγιο, όταν βγαίναν οι ρεμινγκτονιαριδες στα -20‼️😆

Εγώ ένα ξέρω να πώ και το χω ξαναπεί και γράψει εδώ πολλές φορές, χωρίς οργανωμένη ομοσπονδία κυνήγι δεν υπάρχει! Άλλη μια τρανή απόδειξη ήταν αυτή η απόφαση. Γι αυτό καλό είναι να μην γκρινιάζουμε για τα χρήματα της άδειας. Προτιμώ να μην πάω 2 φορές μακρινό κυνήγι και να βγάλω την άδεια, παρά να μην κυνηγήσω καθόλου.

Εμενα αν μου έλεγαν δώσε 10€ τον χρόνο παραπάνω στην άδεια για να έχω σαν Ομοσπονδίας ένα μεγαλοδικηγορο να μοιράζει δεξια και αριστερά μηνύσεις στους βρωμοψυχους που έχουμε απέναντι μας τα έδινα με χαρά. 2 πακέτα τσιγάρα η ένα κουτάκι Λάμπρο τορντο είναι....

Εγώ ένα ξέρω να πώ και το χω ξαναπεί και γράψει εδώ πολλές φορές, χωρίς οργανωμένη ομοσπονδία κυνήγι δεν υπάρχει! Άλλη μια τρανή απόδειξη ήταν αυτή η απόφαση. Γι αυτό καλό είναι να μην γκρινιάζουμε για τα χρήματα της άδειας. Προτιμώ να μην πάω 2 φορές μακρινό κυνήγι και να βγάλω την άδεια, παρά να μην κυνηγήσω καθόλου.
Εμενα αν μου έλεγαν δώσε 10€ τον χρόνο παραπάνω στην άδεια για να έχω σαν Ομοσπονδίας ένα μεγαλοδικηγορο να μοιράζει δεξια και αριστερά μηνύσεις στους βρωμοψυχους που έχουμε απέναντι μας τα έδινα με χαρά. 2 πακέτα τσιγάρα η ένα κουτάκι Λάμπρο τορντο είναι....
....shake hands.....big smile.....love.

😍
Καράφλας ακούει over ?

10€x200.000 = 2.000.000€ ... πάρτε τα όλα αν κάνετε 1000 (κερδισμένες) αγωγές τον χρόνο ...
🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑

Back