Κυνηγετικές Ειδήσεις

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Βρε τον Καραμαουνα!!! Επί παντός κυνηγετικού επιστητού! Μας έδωσε στεγνά τον Αύγουστο ότι είχαμε τρυγόνια όμως και του κρατάω μούτρα. Επίσης στο βίντεο με τις τσιχλες πέφτει έξω μέχρι τώρα. Παρακαλώ να του αφαιρεθεί το ντοκτορά για ένα έτος....

Βρε τον Καραμαουνα!!! Επί παντός κυνηγετικού επιστητού! Μας έδωσε στεγνά τον Αύγουστο ότι είχαμε τρυγόνια όμως και του κρατάω μούτρα. Επίσης στο βίντεο με τις τσιχλες πέφτει έξω μέχρι τώρα. Παρακαλώ να του αφαιρεθεί το ντοκτορά για ένα έτος....

Τι να πω βρε Μητσαρα μου....να σας ''κρεμασω'' εγω δεν ηθελα...
Τωρα εαν το ξανα κανει.....Θα του πω να παρει φουφου...και να ψηνει κάστανα φιλε !!! :p

Τι να πω βρε Μητσαρα μου....να σας ''κρεμασω'' εγω δεν ηθελα...
Τωρα εαν το ξανα κανει.....Θα του πω να παρει φουφου...και να ψηνει κάστανα φιλε !!! :p
Πέρα από την πλάκα είναι συμπαθέστατος. Ότι λέει βάση εμπειριών το λέει. Αλλά το γεγονότα ότι μου πρόδωσε τα τρυγόνια δεν το χωνεύω με τιποτα....

Πέρα από την πλάκα είναι συμπαθέστατος. Ότι λέει βάση εμπειριών το λέει. Αλλά το γεγονότα ότι μου πρόδωσε τα τρυγόνια δεν το χωνεύω με τιποτα....

Δεν τον ξερω τον ανθρωπο.... για να το λες εσυ...κατι ξερεις !!! Το καστανάς για πλακα το ειπα....Μητσαρα μου !!
Ευχομαι να μην παρεξηγηθω ....φιλε...

Δεν τον ξερω τον ανθρωπο.... για να το λες εσυ...κατι ξερεις !!! Το καστανάς για πλακα το ειπα....Μητσαρα μου !!
Ευχομαι να μην παρεξηγηθω ....φιλε...
Μέσα από κείμενα και βίντεο τον "ξερω" και εγώ...
Τώρα που λες για κασταναδες πρέπει να παραγγείλω μερικά να φάμε...

Όποιος καταφέρει να διαβάσει ολόκληρη την ανάρτηση της Μπομπολάκη χωρίς να τον πιάσει πονοκέφαλος και να ανεβάσει πίεση ματιών κερδίζει δώρο έκπληξη
Την διάβασα εγώ πριν λίγο ... μπερδεμένοι άνθρωποι , που ακόμα και αν αγαπούν τη φύση μόνο ζημιά μπορεί να της κάνουν!
( πάντα η ζημιά συμβαίνει όταν η ιδεοληψία υπερισχύει της γνώσης)

Την διάβασα εγώ πριν λίγο ... μπερδεμένοι άνθρωποι , που ακόμα και αν αγαπούν τη φύση μόνο ζημιά μπορεί να της κάνουν!
( πάντα η ζημιά συμβαίνει όταν η ιδεοληψία υπερισχύει της γνώσης)
Δεν αγαπούν την φύση. Η αγάπη τους περιορίζεται σε σκύλους γάτες και ιπποειδη. Βλέπεις την Μπομπολάκη να ειναι outdoors γκομενακι??? Από τα τσιμέντα και τα γραφεία είναι η φυσιολατρεια τους. Και πιο μεγάλη απόδειξη είναι αυτό με τα γουρουνια και τα βελανίδια. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεστομίσει τέτοια κοτσάνα ένας που ασχολείται στοιχειωδως με την φύση.

OK εγω δεν το διαβασα ολο γιατι ειναι μακροσκελλης και κουραζει καταλλαβα οτι την φαγανε εκ τον εσω μας συμφερει αυτο διαιρει και βασιλευε και οτι υπαρχουν πολλες αντιδρασεις και πολλοι που την αμφισβητουν, αυτο καταλαβα δεν πειραζει στο καλο και να μην μας γραφει.

Εγώ πιστεύω ότι η πφπο ( αν το γράφω σωστά) ήταν εξαρχής κατασκεύασμα - εκπρόσωπος άλλων, μεγαλύτερων οργανώσεων. Εκτέλεσε την αποστολή της, δεν ήταν επιτυχής, οπότε ήρθε η ώρα να κλείσει το μαγαζί. Πόλεμος δια αντιπροσώπων με την ΚΣΕ.

Back