Κυνηγετικές Ειδήσεις

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Είναι τραγικό το περιστατικό.. Βασιλη στον περιφερειακό είναι 3 θηρια κτυπημενα απο αυτοκίνητα στα 700 μετρα.. Απο κουρο μέχρι το φανάρι του οερα χωριού... Μεσα σε 10 μέρες...
Αυτή η φωτό είναι στο δρόμο του lild 11 το βράδυ...

Attachments

• IMG-5d3425b9a50952ea63a2ec3b9de9d7dd-V.jpg
    IMG-5d3425b9a50952ea63a2ec3b9de9d7dd-V.jpg
    130 KB · Προβολές: 65
Είναι τραγικό το περιστατικό.. Βασιλη στον περιφερειακό είναι 3 θηρια κτυπημενα απο αυτοκίνητα στα 700 μετρα.. Απο κουρο μέχρι το φανάρι του οερα χωριού... Μεσα σε 10 μέρες...
Ένα είδα στην άκρη του δρόμου στον περιφερειακό ... πάω σαν χέστης στο τούνελ και γενικώς σε όλο τον δρόμο.

Πριν μια εβδομάδα...αλλά δεν ήταν μόνο αυτό..ήταν αλλά δύο μέσα στο χωράφι
Επ ... Λιβαδίτης και εσύ ?
Πανο απο ποτε είναι; γιατι απο κατω στο φανάρι στα 200 μετρα είναι ενα κτυπημενο... Το ειδα χθες το πρωι... Κ ηταν πολυ φρέσκο...
Πόλεμος ... έχω τουλάχιστον 10 γνωστούς που τράκαραν με αγριογούρουνα ... φαντάσου οι άγνωστοι πόσοι είναι ...

Και εγώ έχω τρακάρει με κοπάδι αγριογούρουνα στο Κοπανάκι Μεσσηνίας 11 με 12 το βράδυ.
Η σύγκρουση ήταν πλαγιομετωπική ευτυχώς και είχα μόνο γρατζουνιές στο αυτοκίνητο. Πήγαινα με κάποια ταχύτητα, όχι μεγάλη διότι ο δρόμος εκεί δεν επιτρέπει, και ξαφνικά βλέπω κοπάδι αγριογούρουνα να εμφανίζονται στα πλάγια του δρόμου τρέχοντας με σκοπό να περάσουν απέναντι. Δεν πρόλαβα να αντιδράσω με κανένα τρόπο και ευτυχώς με την ταχύτητα που είχα πέρασα πριν προλάβουν να βγουν μπροστά μου. Μόνο 1-2 χτύπησαν στο αυτοκίνητο, το ένα στην αριστερή ζάντα της ρόδας και το άλλο στα πλάγια του πίσω προφυλακτήρα.

Επιδότηση για ανέκδοτο το βλέπω με το αντικυνηγετικο μένος που υπάρχει.Αμα είσαι και μερακλής -συλλέκτης θα στα αχρηστεψει όλα και στη καλύτερη να σου επιδοτηση ένα . Υπάρχει και το βισμούθιο αλλά αν έχουν πάρει την ανηφόρα τα μολύβδινα πόσο θα έχουν αυτά;Και τι θα ρίχνεις στις τσίχλες;

Επιδότηση για ανέκδοτο το βλέπω με το αντικυνηγετικο μένος που υπάρχει.Αμα είσαι και μερακλής -συλλέκτης θα στα αχρηστεψει όλα και στη καλύτερη να σου επιδοτηση ένα . Υπάρχει και το βισμούθιο αλλά αν έχουν πάρει την ανηφόρα τα μολύβδινα πόσο θα έχουν αυτά;Και τι θα ρίχνεις στις τσίχλες;
Και εγώ αυτό πιστεύω
Και να υπάρξει επιδότηση θα είναι της τάξης των 200 ευρώ και αν ίσα για την κοροϊδία....

Back