Κυνηγετικές Ειδήσεις

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν έχουν άδικο, σωστό είναι αυτό που λένε.
απο την άλλη θα ήθελα έναν κουγια στο πλευρό του κυνηγού, όχι για να πάνε φυλακή τα κοπρόσκυλα, γιατί σε δυο μηνες θα είναι έξω. Αλλά για να τους πάρει τα σώβρακα και να πληρώσουν τον παπου και την οικογένεια του μέχρι έβδομης γενεάς.

Έχω πέσει κ εγώ σε παρόμοιο σκηνικό... Σε κυνήγι μπεκάτσες κύκλωσαν το σκυλί μια αγέλη τσοπανόσκυλα... Νόμιζα ότι θα πάθω έμφραγμα από την ένταση μέχρι να φτάσω το σκυλί να προλάβω να ρίξω δύο τουφεκιές στον αέρα... Ευτυχώς δεν έγινε τίποτα... Ήταν τόσο έντονο το σκηνικό που επειδή μου άρεσουν τα μοναχικά κυνήγι, άρχισα να στέλνω μετά στη γυναίκα την περιοχή που κυνηγάγα σε ένα μύνημα για την κακια στιγμή... Το κακό είναι που έχει γεμίσει η ύπαιθρος τέτοια σκυλιά, γνωστού- "αγνώστου" ιδιοκτήτη πολλές φορές κ η κακία στιγμή δεν είναι δύσκολο να έρθει όπως κ το δίκιο σου αν γίνει κάτι...

πρωτινό σαν φόρουμ να βοηθήσουμε όπως μπορούμε όλλοι μαζη οι υπευθηνοι ας το κανονίσουν να μαζέψουμε ένα ποσό όλλοι μαζη
Είπαν αλλά δεν υπήρξε μεγάλη συμμετοχή Ηλία
Άς βάλει ο καθένας μόνος του ότι μπορεί

Συγνώμη που θα γίνω δυσάρεστος
ρατσιστης δεν ειμαι, ίσα ίσα έχουμε βοηθήσει αλλοδαπούς ποικιλότροπος κρυφά και φανερά.
Αλλα αυτή την ράτσα να την πω δεν ξέρω πως δεν θελω να εχω καμία επαφή μαζί τους και για κανένα λόγο.
Μα να μη μπορούν να τους μαντρώσουν, αλλά βλέπεις πολλά τα ψηφαλακια και εύκολα κατευθυνομενη από τους αρχηγούς στους.
ζουνε ξεκάθαρα σε βάρος της κοινωνίας σαν τα παράσιτα πάνω στα ζώα.
θα μου πείτε υπάρχουν και άλλες κοινωνικές ομάδες σαν και αυτούς.
Αν το ψαξεται θα δείτε ότι σαν και αυτούς δεν υπάρχουν άλλοι.

Back