Κυνηγετικές Ειδήσεις

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ημαστε και εμεις παλιοχαρακτηρες οπως και να το κανουμε εχει γινει μεγαλη ζημια καλο θα ειναι εως οτου να βρει ο τοπος και τα ζωα την ισοροποια τους να μην ημαστε και εμεις μεσα στην μεση.
καταλαβενω οτι για τους κυνηγους τον περιοχων αυτον ειναι πληγμα.

Ημαστε και εμεις παλιοχαρακτηρες οπως και να το κανουμε εχει γινει μεγαλη ζημια καλο θα ειναι εως οτου να βρει ο τοπος και τα ζωα την ισοροποια τους να μην ημαστε και εμεις μεσα στην μεση.
καταλαβενω οτι για τους κυνηγους τον περιοχων αυτον ειναι πληγμα.
Αστειευόμενος το λες Νικο; Τον χαρακτηρισμό εννοω...

Ευρυτερη περιοχη,εννοει τον ζωτικο χωρο που μπορει να καλυψουν τα προστατευομενα ειδη...
Πχ,με ενα φτερουγισμα,ο μαυρογυπας φτανει ως τα Ψαχνα,οποτε καλο θα ηταν να απαγορευτει το κυνηγι για 5 χρονια στην γυρω περιοχη..
Μεχρι να ανακαμψει το δασος της Δαδιας...
Κανε λιγο υπομονη..
Μην εισαι λιγουρης..
20 χρονια κυνηγας...
Κανε ενα 5χρονο διαλειμμα...
Δεν θα παθεις τιποτα...
Κάτι τέτοιο, αναλογικά, μου έλεγαν επί Covid19 κάτι ΜΗ κυνηγοί της γειτονιάς μου: ''τόσα χρόνια κυνηγάς, τι θα πάθεις αν δεν κυνηγήσεις για 1 χρόνο;'':mad:.hair.

Κοίτα τώρα πόσοι τάχα μου προοδευτικοί και ευαίσθητοι θα πάρουν αυτή την παράγραφο και θα αρχίσουν να λένε για φασίστες, ρατσιστές,αυτόκλητοι σερίφηδες,κυνηγοί κεφαλών και όλα τα σχετικά

Πολύ περισσότερο δεν πρέπει να λησμονά κανείς ότι οι κυνηγοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της φύλαξης των συνόρων στην ευαίσθητη περιοχή του Δέλτα του Έβρου, όπως το απέδειξαν έμπρακτα στις πρωτόγνωρες στιγμές που είχαμε ζήσει όλοι τον Μάρτιο του 2020, όταν εκατοντάδες παράτυποι μετανάστες επιχείρησαν να μπουν στην χώρα παράνομα. Ο Έβρος δεν αντέχει να χάσει κι αυτό το μέσο προστασίας των συνόρων του.
Αν όμως πιάσουν εμάς να έχουμε σκοτώσει σήμερα μια αγριόπαπια, δεν θα πουν ''ΠΑΡΑΤΥΠΟΙ'' :mad:κυνηγοί αλλά ΛΑΘΡΟΚΥΝΗΓΟΙ! Το ''παράτυποι'' είναι μόνο για τους ''επενδυτές''....hair.

Να πω μια σκέψη...
Πληρώνουμε άδεια για να κυνηγήσουμε σε έναν συγκεκριμένο χώρο, μειων δρυμούς,νατουρες,φατουρες κλπ...
Όταν ένα μέρος του χωρου αυτού,για τον οποίο λόγο απαγορευτεί για την άσκηση θήρας κι αυτό (απαγόρευση) δεν συμβαίνει με υπαιτιότητα δικιά μας,δεν είναι λογικό να επιστραφεί κάποιο χρηματικό ποσό,αναλογικά?

Η σκέψη μου δεν αφορά στα 4,5-10€ που θα έπρεπε να μου επιστραφούν!
Προβληματίζομαι για τη νοοτροπία.

Να πω μια σκέψη...
Πληρώνουμε άδεια για να κυνηγήσουμε σε έναν συγκεκριμένο χώρο, μειων δρυμούς,νατουρες,φατουρες κλπ...
Όταν ένα μέρος του χωρου αυτού,για τον οποίο λόγο απαγορευτεί για την άσκηση θήρας κι αυτό (απαγόρευση) δεν συμβαίνει με υπαιτιότητα δικιά μας,δεν είναι λογικό να επιστραφεί κάποιο χρηματικό ποσό,αναλογικά?

Η σκέψη μου δεν αφορά στα 4,5-10€ που θα έπρεπε να μου επιστραφούν!
Προβληματίζομαι για τη νοοτροπία.
Το σίγουρο είναι ότι στους Νομούς που απαγορεύτηκε θα πρέπει να επιστραφεί το 100% του ποσού έκδοσης των αδειών...

Το σίγουρο είναι ότι στους Νομούς που απαγορεύτηκε θα πρέπει να επιστραφεί το 100% του ποσού έκδοσης των αδειών...
Για τις τοπικές άδειες!
Για τις υπόλοιπες που συμπεριλαμβάνουν σαν τόπο άσκησης θήρας ΚΑΙ τον απαγορευμένο τόπο?

Για τις τοπικές άδειες!
Για τις υπόλοιπες που συμπεριλαμβάνουν σαν τόπο άσκησης θήρας ΚΑΙ τον απαγορευμένο τόπο?
Εκεί είναι δύσκολο...θα πρέπει να βγει αναλογια ποσού και ποσοστού κάλυψης απαγορευμένου εδάφους για την γενική και ξέχωρα για την περιφερειακή...
Τρέχα γύρευε δλδ...
Δεν είμαστε για τέτοιες μελέτες...

Εδώ ζητάνε απαγόρευση σε όλους τους νομούς που έχουν πληγεί από τις φωτιές...Βοιωτία, Αττική, Φθιώτιδα, Εύβοια, Γρεβενά κτλ. Δλδ απαγόρευση του κυνηγιου σχεδόν καθολική....έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι τις φωτιές τις βάζουν οι οικολόγοι, με τέτοια πορωση που βλεπω

Εκεί είναι δύσκολο...θα πρέπει να βγει αναλογια ποσού και ποσοστού κάλυψης απαγορευμένου εδάφους για την γενική και ξέχωρα για την περιφερειακή...
Τρέχα γύρευε δλδ...
Δεν είμαστε για τέτοιες μελέτες...
Ααααα,είναι δύσκολο....
Δεν είμαστε για τέτοιες ΜΕΛΕΤΕΣ....
Θα έλεγα για ΤΙ είμαστε...

Back