Σε τυχον ελεγχο εχει προστιμο.Εγώ τον σκυλο μου δεν τον πειράζω!!!!ουτε θα δόσω κάτι…. Αν εφαρμοστή να μου γράψουν…. Ας μαζέψουν τα κοπρόσκυλα που είναι γεμάτη η Ελλάδα πρωτα
Σε τυχον ελεγχο εχει προστιμο.Εγώ τον σκυλο μου δεν τον πειράζω!!!!ουτε θα δόσω κάτι…. Αν εφαρμοστή να μου γράψουν…. Ας μαζέψουν τα κοπρόσκυλα που είναι γεμάτη η Ελλάδα πρωτα
Και μαντέψτε,σε ποιούς,θα στραφούν οι έλεγχοι.Σε τυχον ελεγχο εχει προστιμο.
Ένα από τα δύο.Δηλαδή για να καταλαβω πρέπει να τον στειρώσουμε και να στείλουμε dna η ένα από τα δυο!!!τσιπακια και εμβόλια τα έχω ολλα κανονικά
Και η αστυνομία.και ποιος είναι υπεύθυνος για τους ελενχους οι θηροφυκακες
Θα στηθουν στα διοδια και όπου κυνηγοαμάξι με σκύλο, έλεγχος. Αυτο δηλαδη που έκαναν οταν ψηφίστηκε ο νόμος για το τσιπάκι το 2013.Και η αστυνομία.
Με τους ρουφιάνους...
Και εγώ θα αρχίσω τα Καρφωματα Και τηλ ότι ο Δήμος μου τρόει τα λεφτά του κράτος και δεν κάνη τίποτα για τα αδέσποτα τα οποία κάνουν παρέλαση ανεξελεκτα και τρέφονται από τα σκουπίδια και από διαφωρους ξένους φιλόζωους!!!!.. το ίδιο θα κανο και στην αστυνομία στην οποία θα καρφώσο όποιον ξέρω που έχει σκυλο χωρίς χαρτιάΘα στηθουν στα διοδια και όπου κυνηγοαμάξι με σκύλο, έλεγχος. Αυτο δηλαδη που έκαναν οταν ψηφίστηκε ο νόμος για το τσιπάκι το 2013.
Μονο στους κυνηγούς . Και τωρα να είστε σίγουροι οτι θα μας ξετινάξουν περισσότερο αφου ειμαστε στοχοποιημένοι.
Εγώ ταΐζω τις αδέσποτες γατούλες που έρχονται στην αυλή μου. Είναι ανθρωπιστικό και ΟΧΙ παράνομο!!Υ.Γ. Και τους βάζω και νεράκι...Εγώ όπου δω να ταΐζουν γάτες και σκύλους αδέσποτους φωτο και καταγγελία.
Στοχεύεται του φιλόζωους. Όπως μας κυνηγάνε έτσι θα τους κυνηγήσουμε με τα ίδια τους τα όπλα.
Ανθρωπιστικό είναι όταν βοηθάς κάποιον συνάνθρωπο σου, στα ζώα είναι άλλο.Εγώ ταΐζω τις αδέσποτες γατούλες που έρχονται στην αυλή μου. Είναι ανθρωπιστικό και ΟΧΙ παράνομο!!Υ.Γ. Και τους βάζω και νεράκι...
Το ίδιο κάνω και εγώ δεν φταίνε τα ζώα για την ηλιθιότητα ανθρώπων που ξεπερνάει και τοίχοΕγώ ταΐζω τις αδέσποτες γατούλες που έρχονται στην αυλή μου. Είναι ανθρωπιστικό και ΟΧΙ παράνομο!!Υ.Γ. Και τους βάζω και νεράκι...
Mπορεί όντως ετυμολογικά να μην ταιριάζει η λέξη ''ανθρωπιστικό'' αλλά η ουσία είναι η ΙΔΙΑ,όπως και αν την εκφράσεις...Ανθρωπιστικό είναι όταν βοηθάς κάποιον συνάνθρωπο σου, στα ζώα είναι άλλο.
Έχει υποχρέωση ο Δήμος σου ( βάση νόμου)για αυτές όχι εσυ περνουν λεφτά από το κράτος.. αν δεν κάνουν τίποτα καταγγελειαΕγώ ταΐζω τις αδέσποτες γατούλες που έρχονται στην αυλή μου. Είναι ανθρωπιστικό και ΟΧΙ παράνομο!!Υ.Γ. Και τους βάζω και νεράκι...
Ετσι θέλει από ολλους μας να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαριΕγώ όπου δω να ταΐζουν γάτες και σκύλους αδέσποτους φωτο και καταγγελία.
Στοχεύεται του φιλόζωους. Όπως μας κυνηγάνε έτσι θα τους κυνηγήσουμε με τα ίδια τους τα όπλα.
Δεν απαγορεύεται να ταιζεις τα αδέσποτα αρκεί να είναι μόνο ξηρά τροφή και να διατηρείς το μέρος καθαρό.Εγώ όπου δω να ταΐζουν γάτες και σκύλους αδέσποτους φωτο και καταγγελία.
η αυλή σου είναι ιδιωτικός χώρος, δεν απαγορεύεταιΕγώ ταΐζω τις αδέσποτες γατούλες που έρχονται στην αυλή μου. Είναι ανθρωπιστικό και ΟΧΙ παράνομο!!Υ.Γ. Και τους βάζω και νεράκι...
ΣΩΣΤΑ!Γνωρίζω από τη γειτονιά μου μερικούς που όλο μίσος κυνηγούν τα αδέσποτα και χύνουν το νεράκι τους(!!) το καλοκαίρι από τη φυσική τους κακία και όχι για άλλον τάχα λόγο!!Δεν απαγορεύεται να ταιζεις τα αδέσποτα αρκεί να είναι μόνο ξηρά τροφή και να διατηρείς το μέρος καθαρό.