Νομίζω ότι το έχουμε κάνει λίγο παιχνίδι το drone
Κάτσε να δεις, που σε λίγο,θα ανοίξει θέμα:Φυσίγγια για drone!Νομίζω ότι το έχουμε κάνει λίγο παιχνίδι το drone
Πάνε για τον απόλυτο ελενχο θα μας παρακολουθούν παντού η επόμενες γενεές θα αντιμετωπίσουν μεγάλο προβλημαΝομίζω ότι το έχουμε κάνει λίγο παιχνίδι το drone
100metri.Κάτσε να δεις, που σε λίγο,θα ανοίξει θέμα:Φυσίγγια για drone!
Αμα τα βρεις.....απαγορεύονται στο κυνήγι? άνετα θα μπορούσαν να ενταχθούν στο γουρούνι και λαγό.
Drone φασόπουτσαΠροσοχή πως σκύβετε κυκλοφορούν ανάμεσα μας και τέτοια ντρον.View attachment 87567
Θα εχει ενδιαφέρον να δούμε. τι θα προβληθεί ,αν προβληθείΕπιτέλους θα προβληθεί και κάπου το κυνήγι τον Σεπτέμβριο σε εκπομπή του Αρναούτογλου το ανέβασε η κοπέλα στο FB View attachment 87711View attachment 87712
το θεμα ειναιΘα φάει τέτοιο κράξιμο που θα τα μαζέψουν αρον άρον.
Το κυνήγι έχει ανάγκη από σωστή, ολοκληρωμένη και σοβαρή επικοινωνία προς το κοινό για το τι σημαίνει.
Είναι βαθύ το νόημα του κυνηγιού, δεν είναι τόσο απλό.
Έχει να κάνει με την αλληλεπίδραση του ανθρώπου με τη φύση και τα πλάσματα της.
Δεν είναι, πήρα ένα όπλο και πάμε.
το θεμα ειναι αυτοι οι ανθρωποι με τη βαθια γνωση μπορει να μη πουλαει στο ευρη κοινο....Με φωτοβολίδες δεν αλλάζει η άποψη του κόσμου.
Χρειάζεται να μιλήσουν άνθρωποι με βαθειά γνώση και χωρίς προκαταλήψεις για το τι είναι το κυνήγι.
Αμέσως αμέσως μόλις δεις το κείμενο, τι λέει η κοπελιά ξεκινά με μεγιστο λάθος!Θα εχει ενδιαφέρον να δούμε. τι θα προβληθεί ,αν προβληθεί
Συμφωνώ απολύτως.Αμέσως αμέσως μόλις δεις το κείμενο, τι λέει η κοπελιά ξεκινά με μεγιστο λάθος!
" Να μην ακούγεται μόνο η πλευρά των ζωοφιλων "
Δηλαδή, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν κερδίσει τον τίτλο του φίλου των ζώων;;
Από πού;
Και εμείς τι κάνουμε;; Τους τον χαρίζουμε ;;
Γιατί και εγώ είμαι ζωοφιλος και κυνηγός!
Και μάλιστα πιο ζωοφιλος από τους γιαλατζι ζωοφιλους!
Εγώ αυτά τα βλέπω ως πασαλειμματα...
Ναι,εσκασε ο Γρηγορης για το κυνηγι!Επιτέλους θα προβληθεί και κάπου το κυνήγι τον Σεπτέμβριο σε εκπομπή του Αρναούτογλου το ανέβασε η κοπέλα στο FB View attachment 87711View attachment 87712
Μακάρι να βγει στον αέρα είναι καλό για όλλους μαςΕπιτέλους θα προβληθεί και κάπου το κυνήγι τον Σεπτέμβριο σε εκπομπή του Αρναούτογλου το ανέβασε η κοπέλα στο FB View attachment 87711View attachment 87712