Ούτε ξέρω ούτε την έχω ξανακουσηΓιαννη, κατω δεξια ενα μισοκιλο την ονομαζει ΒΑ 62.00€.... τι προοδευτικοτητας ειναι...δεν την εχω δει ή ακουσει ξανα.
Ούτε ξέρω ούτε την έχω ξανακουσηΓιαννη, κατω δεξια ενα μισοκιλο την ονομαζει ΒΑ 62.00€.... τι προοδευτικοτητας ειναι...δεν την εχω δει ή ακουσει ξανα.
Γιαννη, κατω δεξια ενα μισοκιλο την ονομαζει ΒΑ 62.00€.... τι προοδευτικοτητας ειναι...δεν την εχω δει ή ακουσει ξανα.
Για πιστόλια και περίστροφα είναι αυτές. Μονοβασικές και γρήγορες. Πιθανόν να κάνουν και για λειόκαννα σε σχετικά ελαφρές γομώσεις αλλά δεν έχω δει ποτέ πουθενά συνταγές ...Ούτε ξέρω ούτε την έχω ξανακουση
Προτιμο την psb1@Giannis k να παρω λεει τιποτα ;;
Με 8,+€ φτιάχνεις φυσηγγι με 32γρ .με της τρέχουσες τιμές ..αν έχεις όρεξηo κενταυρος εφερε ακουιλα !!! 39 ευρα!!!
Ε ρε γλέντια!!!Μόλις μου έστειλε διαφημίση η nobelsport
Αλλά λεφτά δεν τους δίνω αρκετά πήραν από μένα ....αν έρθουν ποτέ η τιμές εκεί που ήταν θα το ξανασκεφτοΜόλις μου έστειλε διαφημίση η nobelsport
Δεν καταλαβες....με αυτον, εχουμε καταντησει πλέον, σαν σε βυτρίνα ρουχισμού & υποδημάτων, αλλα προς τα τελοι του μήνα....(NoΝα περνας δυο τρεις φορες την εβδομαδα εξω απο τον κενταυρο και να μην μπαινεις μεσα...
Σαν να εισαι εξω απο ζαχαροπλαστειο αλλα δεν εχει γλυκά.