Περίπου 2 κιλά είναι η barnacle, 13 πουλιά κρατούσα στα χέρια μου εκείνη τη στιγμηΚαι του χρόνου εύχομαι Παύλο!Σε είδα σε μια φωτό και δυσκολεύεσαι να τις σηκώσεις...πόσα κιλά περίπου είναι?
Περίπου 2 κιλά είναι η barnacle, 13 πουλιά κρατούσα στα χέρια μου εκείνη τη στιγμηΚαι του χρόνου εύχομαι Παύλο!Σε είδα σε μια φωτό και δυσκολεύεσαι να τις σηκώσεις...πόσα κιλά περίπου είναι?
Περίπου 2 κιλά είναι η barnacle, 13 πουλιά κρατούσα στα χέρια μου εκείνη τη στιγμη
Mήπως να πάω Εσθονία μια βόλτα ;Αυτές οι χήνες δεν κατεβαίνουν Ελλάδα;
Αυτές οι χήνες δεν κατεβαίνουν Ελλάδα;
E...ναι!!!Mήπως να πάω Εσθονία μια βόλτα ;![]()
Οι υπόλοιπες είναι ενδημικές Παύλο ή τραβάνε σε άλλο διάδρομο αποδημίας;Όχι Σπύρο. Από τα είδη χηνων που συναντάμε στην Εσθονια, μόνο η ασπρομετωποχηνα κατεβαίνει Ελλάδα.
Η Εσθονια και τα αλλά κράτη της Βαλτικής είναι μέρη διαβίωσης και διάβασης κυρίως της barnacle goose της ασπρομετωποχηνα και της φασολοχηνα ( bean goose). Ta περάσματα διαρκούν από 25 Σεπτεμβρίου μέχρι και 15 Οκτωβρίου και είναι άκρως εντυπωσιακά.Οι υπόλοιπες είναι ενδημικές Παύλο ή τραβάνε σε άλλο διάδρομο αποδημίας;
Φίλε για τους φίλους του πτερωτου θηράματος η ηδονή είναι μεγάλη. Όσο για το σκάσιμο είναι τόσο εκκωφαντικό ειδικά αν πέσει από πολύ ψηλα που κάνει την αδρεναλίνη να τρέχει ποτάμι. Είχα 3-4 πουλιά που έπεσαν από 60+ μέτρα, το ένα ήταν χωραφοχηνα κοντα 4 κιλά!!Ωραίες φάσεις τι να λέμε....να είστε καλά να το χαρείτε και του χρόνου με υγεία!! Ωραίο πουλί η χήνα και το σκάσιμο της στο έδαφος ....άλλη φάση![]()
Πολύ ευχαρίστως φίλε, και να πέφτει ομοβροντία στο κοπάδι όπως τις κυνηγούν Αμερική. Επειδή τα κοπάδια είναι μεγάλα χρειάζονται 3 άτομα ανα φυλαχτραΠαυλο κ του χρονου να εισαι γερος κ να ξαναπερασεις ομορφα...
Αν κ να πας για κυνηγι με τον Κουνο κ να μην γυρισεις χαμογελαστος ειναι μαλλον λιγο δυσκολο...
Ελπιζω καποια στιγμη να κυνηγησουμε παρεα απο την ιδια φυλαχτρα Barnacle...
Παυλο κ του χρονου να εισαι γερος κ να ξαναπερασεις ομορφα...
Αν κ να πας για κυνηγι με τον Κουνο κ να μην γυρισεις χαμογελαστος ειναι μαλλον λιγο δυσκολο...
Ελπιζω καποια στιγμη να κυνηγησουμε παρεα απο την ιδια φυλαχτρα Barnacle...
Και όταν τελειώνετε με τις τουφεκίτσες σας, να με ενημερώνετε για να αρχίζω εγώ....!!!Φίλε για τους φίλους του πτερωτου θηράματος η ηδονή είναι μεγάλη. Όσο για το σκάσιμο είναι τόσο εκκωφαντικό ειδικά αν πέσει από πολύ ψηλα που κάνει την αδρεναλίνη να τρέχει ποτάμι. Είχα 3-4 πουλιά που έπεσαν από 60+ μέτρα, το ένα ήταν χωραφοχηνα κοντα 4 κιλά!!
Παίχτη εύχομαι πάντα τέτοιες χαρές!Τέλος για μένα το κυνήγι χηνας για φέτος. Λόγω ισχυρής βροχής και παύσης περάσματος, σταματήσαμε στις 2. Η καρπωση πολύ καλή και οι εικόνες απίστευτες. Η παρέα θα συνεχίζει για ακόμη 3 μέρες.
Και όταν τελειώνετε με τις τουφεκίτσες σας, να με ενημερώνετε για να αρχίζω εγώ....!!!
Γατάκια του extreme long range.....![]()