Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ημουν πριν σε ενα μαγαζί και έδειχνε η τηλεόραση εκείνο ( απο τα πολλα που κυκλοφορούν) κτήνος που βίαζε το κοριτσάκι......επειδη με κατι τέτοιους γίνομαι και εγω κτήνος ευχαριστώς θα του εχωνα μια με κάνα 9βολο στο κεφάλι και μάλιστα δε θα ειχα καμιά τύψη.....μα καμία σας λεω......

Γρηγορο θανατο θα του δωσεις του αλητη....και δεν το αξιζει...
Το εχω ξανα πει....Εαν τον επιανα στα χερια μου.....οταν θα τον επαιρναν πισω ουτε απο DNA του
δεν θα τον αναγνωριζαν !!!

Καλησπερα σας....
Αστράφτει, κάνει, ράνει....παπάρια μάντολες τελικά...στη θαλασσα κ στο Αιτωλικο πρεπει να το ρίχνει..... 🌧️

Για όσους το χρησιμοποιούν και ψάχνονται για το τι σημαίνει το "κάνει - ράνει"
Ράνει = ρῆμα πού σημαίνει κακοποιεῖ, π.χ. θά κάνει, θά ράνει.

Πηγή: ράνει - Λεξικό του Λευκαδίτικου Γλωσσικού Ιδιώματος . Δείτε περισσότερα εδώ: https://lexikolefkadas.gr/rani

Καλησπέρα Άρχοντες
Ημουν πριν σε ενα μαγαζί και έδειχνε η τηλεόραση εκείνο ( απο τα πολλα που κυκλοφορούν) κτήνος που βίαζε το κοριτσάκι......επειδη με κατι τέτοιους γίνομαι και εγω κτήνος ευχαριστώς θα του εχωνα μια με κάνα 9βολο στο κεφάλι και μάλιστα δε θα ειχα καμιά τύψη.....μα καμία σας λεω......
Γδαρσιμο με φαλτσέτα και χοντρό αλάτι στις πληγές
Αν και στις φυλακές τον περιμένουν στάνταρ
θα τουν την κοσκινησουν μέχρι να γίνει σπήλαιο
Καλησπέρα Άρχοντες

Αν και στις φυλακές τον περιμένουν στάνταρ
θα τουν την κοσκινησουν μέχρι να γίνει σπήλαιο
Αν δεν κάνω λάθος τέτοιου είδους διεστραμμένα καθάρματα τους βάζουν χώρια από τους άλλους κρατούμενους ακριβώς για αυτόν τον λόγο
Τους προστατεύουν από αντίποινα...

Αν δεν κάνω λάθος τέτοιου είδους διεστραμμένα καθάρματα τους βάζουν χώρια από τους άλλους κρατούμενους ακριβώς για αυτόν τον λόγο
Παντού υπάρχει λίγο σαπούνι και σχοινί καταλάθος.

Το ποιο σοκαριστικό είναι ότι υπήρχε μεγάλο πελατολογιο κ σίγουρα κάποιοι από αυτούς θα είναι κ οικογενειάρχες με...παιδια κ υπεράνω υποψίας....
Και οταν ακούς πως ρωταγαν αν το κοριτσάκι κάνει καλό σεξ, αυτό τα λέει όλα για το τι διεστραμμένα μυαλά υπαρχουν γυρω μας..
Και μπορεί όλοι αυτοι να είναι γείτονες μας, γνωστοί μας, οι ακόμα κ φιλοι μας...

Κανονικά θα επρεπε να είναι η μόνη περιπτωση που δικαστήρια, εισαγγελείς κ δικηγόροι δεν θα χρειάζονται......
Ένα τηλεφωνημα στο γραφείο τελετών να έρθει να παραλαβει......

Kαλησπέρα παιδιά ! Σήμερα στον πάγκο της λα'ι'κής με τις πατάτες και τα κρεμμύδια βλέπω κάτι ωραίες στρογγυλές κολοκύθες , αλλά που είχαν κάτι σημάδια μπλε κόκκινα πάνω τους .- Φίλε, αυτές τρώγονται ; - Όχι , είναι για το Halloween !.hair.

FB_IMG_1665565014306.jpg

Status
Not open for further replies.
Back