Άστα να πάνε,ευχαριστώ πολύ φίλε μου Λάζο!Θα πήξεις ψάρακλα Περαστικά η μέση !!
Άστα να πάνε,ευχαριστώ πολύ φίλε μου Λάζο!Θα πήξεις ψάρακλα Περαστικά η μέση !!
Περαστικά με την μέση σου ΧρηστάραΠρωινό ξύπνημα για μπασίματα να προλάβω λίγο γιατί μπαίνω φαντάρος άλλο μήνα,καπάκι δουλειά και καπάκι² ξύλα.Να βοηθήσω λίγο οικογενεία γιατί θα μαραζώσουν όλα...Με έπιασε και η μέση χθες με μια βλακεία που έκανα και φόρτωσα ένα κούτσουρο πελώριο μόνος...Ήρθε και έδεσε να μην φορτίζει το κινητό...Αλλα όλα καλά, το παλεύουμε!!
Ευχαριστώ πολύ Γιωργάρα σκύλε!!!Περαστικά με την μέση σου Χρηστάρα
Περαστικά με τη μέση και καλή θητεία!Πρωινό ξύπνημα για μπασίματα να προλάβω λίγο γιατί μπαίνω φαντάρος άλλο μήνα,καπάκι δουλειά και καπάκι² ξύλα.Να βοηθήσω λίγο οικογενεία γιατί θα μαραζώσουν όλα...Με έπιασε και η μέση χθες με μια βλακεία που έκανα και φόρτωσα ένα κούτσουρο πελώριο μόνος...Ήρθε και έδεσε να μην φορτίζει το κινητό...Αλλα όλα καλά, το παλεύουμε!!
Διαβαίνει τίποτα ωρέ?Πρωινό ξύπνημα για μπασίματα
μπαίνω φαντάρος άλλο μήνα
Περαστικά κ προσεχε..Με έπιασε και η μέση χθες με μια βλακεία που έκανα και φόρτωσα ένα κούτσουρο πελώριο μόνος...
Ευχαριστώ πολύ φιλάρα μου!!!!Περαστικά με τη μέση και καλή θητεία!
Μήπως με θές για απόρτ και μου το φέρνεις απέξω απέξω;Γιωργάρα σκύλε!!!
Ευχαριστώ Τάσο!!! Μπα, έχω σπαραλιάσει...Σε χρειαζόμαστε ακόμα....
Έχεις σμπαραλιάσει, έχεις ξεσπαλιάσει κ έχεις ξεσμπουράρει.....Ευχαριστώ Τάσο!!! Μπα, έχω σπαραλιάσει...
Που παρουσιάζεσαι;Ευχαριστώ Τάσο!!! Μπα, έχω σπαραλιάσει...
Νέα πέραμος ΑττικήΠου παρουσιάζεσαι;
Έλα ρε κομάντοΝέα πέραμος Αττική
Σχολη πυροβολικου? Σιδερενιος και καλη θητεια Χρησταρα.Νέα πέραμος Αττική
Ναι! Να κοιμάσαι υσηχος τώρα τα βράδια!Έλα ρε κομάντο
Ευχαριστώ πολύ Φίλιππα!!!Σχολη πυροβολικου? Σιδερενιος και καλη θητεια Χρησταρα.
Ευχαριστώ πολύ!!Χρήστο περαστικά, και καλή θητεία νέος.
...με το καλό να μπεις , και να βγείς ...Ευχαριστώ πολύ!!
Ευχαριστώ κάπτεν, πάλι με ρητά μιλάς!!!!...με το καλό να μπεις , και να βγείς ...