Γιατί τι έχει.....το αρνί με το κοκορέτσι θα το βάλω το Πάσχα....Μα είναι φώτο αυτή ρε Γιάννη...
Γιατί τι έχει.....το αρνί με το κοκορέτσι θα το βάλω το Πάσχα....Μα είναι φώτο αυτή ρε Γιάννη...
Πάλευε ο Γιάννη να αλλάξει άβαταρ και εσύ έτρεχες στις λαϊκές και είδες το αποτέλεσμα
Ένα φραγμένο έλατο με έναν σκύλο photoshop
Συνωμότησε το μισό φόρουμ για αυτό το άβαταρ Ποιο εύκολα θα τον πηγαίναμε για φασσες...
Το δέντρο το περιφραξά γιατί έχει μέσα φάσσες....μην τις απορταρη ο σκύλος..Απο την φάσσα που ήταν άπιαστο όνειρο, καλύτερα...
Με τόσα λαμπάκια ..κλωσομηχανη θα τις κάνεις!!Το δέντρο το περιφραξά γιατί έχει μέσα φάσσες....μην τις απορταρη ο σκύλος..
Δεν υπάρχουν λόγια...Αιωνία του η μνήμη!!Καλησπέρα σε όλους!
Σαν σήμερα το βράδυ έφυγε από την ζωή ο Βίκτωρας (Victor) .....
Πέρασε κιόλας ενας χρονος.....
Κάτι μου λέει πως θα είναι χαρουμενος εκεί που βρίσκεται κ ίσως να μας παρακολουθει......
Καλησπέρα σε όλους!
Σαν σήμερα το βράδυ έφυγε από την ζωή ο Βίκτωρας (Victor) .....
Πέρασε κιόλας ενας χρονος.....
Κάτι μου λέει πως θα είναι χαρουμενος εκεί που βρίσκεται κ ίσως να μας παρακολουθει......
Κωστάκη τα στέφανα είναι στρογγυλά σαν το ταψί...Το νου σου!!!
Γι'αυτό προτιμάς τα ορθογώνια;Κωστάκη τα στέφανα είναι στρογγυλά σαν το ταψί...Το νου σου!!!
......κ δεν τους περνάω δυχτια, να τα κανω απόχη...Κωστάκη τα στέφανα είναι στρογγυλά σαν το ταψί...Το νου σου!!!
Μα είναι φώτο αυτή ρε Γιάννη...
Τι θες να βάλεις Γιάννη ;Καλησπέρα σάς....πότε μπορείτε θέλω να αλλάξω Αβαταρ....