Παλι καλά που έγραψες Άρτα ,θα νόμιζε κανείς ότι είσαι Αυστραλία.Φεύγω απο το χωριό με 19 βαθμους και μεσα στο αμάξι 22. Φτάνω Άρτα με ήλιο και έξω 24 , μέσα 26. Ανάβω το air condition .....
Καλα Χριστούγεννα !
Παλι καλά που έγραψες Άρτα ,θα νόμιζε κανείς ότι είσαι Αυστραλία.Φεύγω απο το χωριό με 19 βαθμους και μεσα στο αμάξι 22. Φτάνω Άρτα με ήλιο και έξω 24 , μέσα 26. Ανάβω το air condition .....
Καλα Χριστούγεννα !
25 βαθμοί σε 700 μέτρα υψόμετρο σε βορεινή ανήλια πλαγιά, τι σου λέει; ... σήμερα αυτό!Φεύγω απο το χωριό με 19 βαθμους και μεσα στο αμάξι 22. Φτάνω Άρτα με ήλιο και έξω 24 , μέσα 26. Ανάβω το air condition .....
Καλα Χριστούγεννα !
Ανωμαλία !25 βαθμοί σε 700 μέτρα υψόμετρο σε βορεινή ανήλια πλαγιά, τι σου λέει; ... σήμερα αυτό!
Εγω θέλω γίδινοΕίμαστε τυχεροί 2 κιλά φέτα!!! Στον καθένα από Φλεβάρη θα μας δόση ο κουλις ….., καλησπέρα σας
Και εγώ κοιμόμουν ήσυχος ότι έχουμε φυλαγμένα σύνορα και εσύ κυνηγάς τσίχλες στο χωριό με το Μέρκελ.Καλησπέρα στην παρέα!
Μέσα και εγώΕγω θέλω γίδινο![]()
Μέσα και εγώ![]()
Μην ανησυχείς μπορεί και να το ξέρει ήδη, έχει τον τρόπο του και τα μαθαίνει όλαΘα το πεις εσυ του Κούλη η να του το πω εγώ ;
Μην ανησυχείς μπορεί και να το ξέρει ήδη, έχει τον τρόπο του και τα μαθαίνει όλα
Τέλη κυκλοφορίας θα σου στείλει σίγουραΛες να μου στείλει με τον Αι Βασίλη ενα τενεκέ γίδινο ;
Ου να του γα.....Τέλη κυκλοφορίας θα σου στείλει σίγουρα
Δες το σαν προκαταβολή, δεν είναι τυρί αλλά είναι αλμυρό