Στο τρίγωνο της μαυρογατας?Αποφασισες ποτε θα ανεβεις Δημήτρη; Λεω για Φωτα να ανεβω πανω αν βολεψει αλλα αν εισαι κι εσυ πανω να ξερω να παρω αδιάβροχο
Στο τρίγωνο της μαυρογατας?Αποφασισες ποτε θα ανεβεις Δημήτρη; Λεω για Φωτα να ανεβω πανω αν βολεψει αλλα αν εισαι κι εσυ πανω να ξερω να παρω αδιάβροχο
Θα ανοιξεις κρεοπωλειο στο Χαϊδαρι ρε;;Έχουμε κανέναν που να φτιάχνει κρανία από τριχωτά θηράματα?
Χασαποταβερνα.Θα ανοιξεις κρεοπωλειο στο Χαϊδαρι ρε;;
Που ηταν ο @mpekatsas9 να σε σωσει ωρε...Καλησπέρα αγοράκια.
Μερα αιμοδοσίας σήμερα και έπεσα σε γεροντοκόρη κ αg@μητi γιατρό. Τόση ανάποδη γυναικα ,ουτε σε εφιάλτη !
Σε άλλο νοσοκομείοΠου ηταν ο @mpekatsas9 να σε σωσει ωρε...
Γιουλμπασι;Έχουμε κανέναν που να φτιάχνει κρανία από τριχωτά θηράματα?
Πάρη καλησπέρα και χρόνια πολλά. Επειδή δεν είμαι πλέον κάτοχος benelli θέλω να αλλάξω το λογότυπο μου. Επειδή έκανες και εσύ το ίδιο μπορείς να μου πεις πως γίνεται?Καλημέρα κύριοι!
Μια φορά Μπενελακιας για πάντα Μπενελακιας.Ας με βοηθήσει κάποιος ρε παιδιά!!!!!!!
Μια φορά Μπενελι πάντα Μπενελι!!!Τώρα θα το παντρευτείς.Πάρη καλησπέρα και χρόνια πολλά. Επειδή δεν είμαι πλέον κάτοχος benelli θέλω να αλλάξω το λογότυπο μου. Επειδή έκανες και εσύ το ίδιο μπορείς να μου πεις πως γίνεται?
Όταν λες τριχωτά, ποιά εννοείς?τριχωτά θηράματα?
Μια φορά Μπενελακιας για πάντα Μπενελακιας.
Ζαμε α ετε Κορωπί μπενελιΑς με βοηθήσει κάποιος ρε παιδιά!!!!!!!
Εχω ήδη 2 γάμους στο ενεργητικό μου . Οχι και άλλον!Μια φορά Μπενελι πάντα Μπενελι!!!Τώρα θα το παντρευτείς.
Τι όπλο πήρες τώρα?Εχω ήδη 2 γάμους στο ενεργητικό μου . Οχι και άλλον!