Δεν ήξερα ότι είχαμε ζημιές. Κριμα χρονιάρες μέρες....
οι επόμενες μέρες θα είναι δύσκολες,ας ελπίσουμε ότι το χοντρό νταβαντουρι τελείωσε...
Δεν ήξερα ότι είχαμε ζημιές. Κριμα χρονιάρες μέρες....
Δεν ξέρω τι λές, δεν ήμουν καλός στην φυσικήΣε τρώνε τα μαλακά σου μόρια?
Εξήγα ότι δεν έχεις μαλακά μόρια ... μόνο σκληρά!Δεν ξέρω τι λές, δεν ήμουν καλός στην φυσική
Πάνω στην ώρα ήρθες, εδώ συζητάνε για μόρια!καλησπέρα σάς.....
πάει...χάλασε ο κόσμος....Πάνω στην ώρα ήρθες, εδώ συζητάνε για μόρια!
Είχες κανένα βραχυκύκλωμα σήμερα?Στην επιστήμη, ως μόριο χαρακτηρίζεται το ελάχιστο συστατικό ενός στοιχείου ή μιας ένωσης που μπορεί να υπάρξει σε ελεύθερη κατάσταση, διατηρώντας τις χημικές ιδιότητες των μερών του στοιχείου ή της ένωσης που το αποτελούν. Τα άτομα ενός μορίου μπορεί να είναι του ιδίου ή διαφορετικών στοιχείων.....
![]()
έχω ένα κρασί... Αγιωργιτικο δεν σου λέω τίποτα...Είχες κανένα βραχυκύκλωμα σήμερα?
Πολύ σωστά!Στην επιστήμη, ως μόριο χαρακτηρίζεται το ελάχιστο συστατικό ενός στοιχείου ή μιας ένωσης που μπορεί να υπάρξει σε ελεύθερη κατάσταση, διατηρώντας τις χημικές ιδιότητες των μερών του στοιχείου ή της ένωσης που το αποτελούν. Τα άτομα ενός μορίου μπορεί να είναι του ιδίου ή διαφορετικών στοιχείων.....
![]()
Μαλακώνει μόρια?έχω ένα κρασί... Αγιωργιτικο δεν σου λέω τίποτα...
Το έχεις ή το είχες ;έχω ένα κρασί... Αγιωργιτικο δεν σου λέω τίποτα...
κάτι λίγο έχει μείνει....Το έχεις ή το είχες ;
Ήταν και 3 λίτρα !!!κάτι λίγο έχει μείνει....
Κανόνισε το πρωί να ξυπνήσεις με βιολετί ανταύγειες...κοίτα περιγραφή να καταλάβεις....View attachment 63886
Νομιζω πρώην αστυνομικός. Ο προηγούμενος ήταν γεωλόγος-μεταλλειολογος!!!! Εχει ξαναδώσει και 5,3 αν θυμάμαι καλά προ εικοσαετίας το ίδιο ρήγμα.Γεωλόγος ειναι ο δήμαρχος Διρφύων?Το ρήγμα είναι "καινούργιο" λέει.Για το δημαρχείο το πέρασε? Κάτι εκατομμύρια χρόνια είναι τα ρήγματα.