Τι ερώτηση είναι αυτή?Να φυσικά αυτό που δεν δουλεύει.Το πάνω!Ρε πιο κεφάλι έγινε καφαο..
Τι ερώτηση είναι αυτή?Να φυσικά αυτό που δεν δουλεύει.Το πάνω!Ρε πιο κεφάλι έγινε καφαο..
Ζηλεψες και πας και'συ να βαρεσεις βελονι να μην εισαι κομπαρσος εεε????Άλλο να είσαι χειριστής και άλλο κομπάρσος.
Οι μπυρες σου τελειωσαν, οχι τα ''ξυδια'', ενα ενα τα βγαζεις!!!!!
Σε βρηκαμε μικρο και σε πειραζουμε....Εμένα περιμένετε ρε ταλέντα να μιλήσετε...
Είπα να μην γράψω πριν για την μονικα αλλά δεν κρατήθηκαΕμένα περιμένετε ρε ταλέντα να μιλήσετε...
Βγήκε και ο περπατητης
έλειπα 4 μέρες... μόλις ήρθα....βάζω ένα σφηνάκι με φουντουνια... και βλέπω έχεις βγάλει μπύρες με γαριδάκια....να μιλήσω η να μην μιλήσω..Εμένα περιμένετε ρε ταλέντα να μιλήσετε...
Εχω κανει κ χειρότερους συνδιασμους αλλά δεν είχα τέτοια... θέματα....Καλά εσύ .. αγκαλιά κάνα ρολό χαρτί μετά..
Τάσο μιλκο με μπουγάτσα έφαγες πρωίΕχω κανει κ χειρότερους συνδιασμους αλλά δεν είχα τέτοια... θέματα....
Αλλά ξέρω κ άτομα που με ένα πρωινο καφέ τρέχουν κ δεν φτάνουν χαχαχα
Ο καλύτερος συνδυασμός ...Τάσο μιλκο με μπουγάτσα έφαγες πρωί
Με μπουγατσα ή με τυροπιτα, ή δεν εχει σημασια, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο????Τάσο μιλκο με μπουγάτσα έφαγες πρωί
Μπουγάτσα κρέμαΜε μπουγατσα ή με τυροπιτα, ή δεν εχει σημασια, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο????
Ειδικά με μιλκο όχι...Τάσο μιλκο με μπουγάτσα έφαγες πρωί
Μη τα πετας, δωστα στον Αλεξ που τα εχει αδυναμια!!!Ειδικά με μιλκο όχι...
Θα το δοκιμάσω κ θα σου πω...
Δεν μασάμε.....
Εχω κ κάτι φυσιγγοκουτα lambro για πεταμα χαχαχαχα
Τάσο πέρσι πήγαινα για τσίχλες πρωί στο δρόμο σε ένα καφε έβλεπα ένα πιτσιρικά με τον πατέρα του πηγαίνανε για λαγο και εγώ έπαιρνα καφε ο μικρος τον έβλεπα μιλκο μπουγάτσαΕιδικά με μιλκο όχι...
Θα το δοκιμάσω κ θα σου πω...
Δεν μασάμε.....
Εχω κ κάτι φυσιγγοκουτα lambro για πεταμα χαχαχαχα
Τελικά πήγε για μερεμετι έφυγε για μεροκάματοΜη τα πετας, δωστα στον Αλεξ που τα εχει αδυναμια!!!