Kostas ContraDosi Moderator 19 Ιανουαρίου 2023 #10.282 outlander said: Δεν θέλουμε σπιναρια ρε φίλος! Αυτά τα πουλιά με τον μακρύ λαιμό! Click to expand... Οκ καταλαβα....τωρα θα βαλω παραγγελια στο skroutz.gr να μου στειλουν 1 ζευγαρι....×3 εργασιμες, εεε...Δευτερα πρωι θα τα εχω....
outlander said: Δεν θέλουμε σπιναρια ρε φίλος! Αυτά τα πουλιά με τον μακρύ λαιμό! Click to expand... Οκ καταλαβα....τωρα θα βαλω παραγγελια στο skroutz.gr να μου στειλουν 1 ζευγαρι....×3 εργασιμες, εεε...Δευτερα πρωι θα τα εχω....
Alex37 19 Ιανουαρίου 2023 #10.284 outlander said: Αυτά τα πουλιά με τον μακρύ λαιμό! Click to expand... Αυτά λες?
V Vmak 20 Ιανουαρίου 2023 #10.285 Alex37 said: Αυτά λες? Click to expand... Αυτό νομίζω δεν επιτρέπεται.
benelli77 20 Ιανουαρίου 2023 #10.291 Καλημέρα σας. Εδώ έριξε δυνατή βροχή για 10-15 περίπου. Τωρα μόνο αέρα. Ίσως έχει και μετά λίγη βροχή ακόμα. Θέλουμε βροχούλα αλλά όχι παγωνιές δυνατές.
Καλημέρα σας. Εδώ έριξε δυνατή βροχή για 10-15 περίπου. Τωρα μόνο αέρα. Ίσως έχει και μετά λίγη βροχή ακόμα. Θέλουμε βροχούλα αλλά όχι παγωνιές δυνατές.