Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Χαιρετώ σας..
Ποτιστικο νερο σήμερα, τώρα εκανε μια παυση....

κάποια στιγμή θα το κάνω δισκανδαλο επειδή μου έχει κολλήσει στο μυαλό .
Δεν ξέρω κατά ποσο θα συμφέρει από άποψη κόστους μια τέτοια ενέργεια κ με δεδομένο την τιμη αγοράς του συγκεκριμένου όπλου...
Ίσως να ήταν καλυτερο να το έδινες κ να έπαιρνες ένα δισκανδαλο...

Υποθέτω......

Κλασικό καρτεροντούφεκο. Σε ευχαριστώ. Μήπως έχεις μετρήσει την μεγάλη κλίση? Γίνομαι κουραστικός το ξέρω αλλά ψάχνομαι για δεύτερο όπλο.
60-40. 36 εκατοστά σκανδάλη μέσο πέλματος ,δεν είναι στάνταρ από όπλο σε όπλο μπορεί να διαφέρει.IMG_20230203_120703.jpgIMG_20230203_120740.jpg

60-40. 36 εκατοστά σκανδάλη μέσο πέλματος ,δεν είναι στάνταρ από όπλο σε όπλο μπορεί να διαφέρει.View attachment 66173View attachment 66174
Σε ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη. Οι ιδανικές κλήσεις για μένα. Αν κάποια φορά έρθεις στα μέρη μας {Κορινθία) θα χαρώ πολύ να τα πούμε και γιατί όχι να κυνηγήσουμε μαζί.

Χαιρετώ σας..
Ποτιστικο νερο σήμερα, τώρα εκανε μια παυση....

Δεν ξέρω κατά ποσο θα συμφέρει από άποψη κόστους μια τέτοια ενέργεια κ με δεδομένο την τιμη αγοράς του συγκεκριμένου όπλου...
Ίσως να ήταν καλυτερο να το έδινες κ να έπαιρνες ένα δισκανδαλο...

Υποθέτω......
Το δικό μου είναι το ακριβότερο της σειράς μάγκνουμ με άσπρη βάση και 5τσοκ.Το κοντάκι είναι ίσιο με πέλμα pachmayr και με βολεύει λόγο που είμαι αριστερόχειρας.παρολο που είναι σε άριστη κατάσταση δεν θα έπιανα ουτε τα μισά λεφτά.Αγοραζοντας καινούριο πόσα επιπλέον λεφτά θα ήθελα να το φέρω στα ίδια χαρακτηριστικά και πάλι θα είχε ελλείψεις,δεν θα ήταν μάγκνουμ (ατσάλινα σκάγια στο μέλλον) . Παίρνοντας ένα μεταχειρισμένο ίδιου έτους παραγωγής θα του βγάλω όλα τα εσωτερικά και στη δεκαετία θα το παραδώσω για καταστροφή, η μπορεί να προσαρμόσω δεύτερες κάννες στην ίδια βάση.ουφ

Σε ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη. Οι ιδανικές κλήσεις για μένα. Αν κάποια φορά έρθεις στα μέρη μας {Κορινθία) θα χαρώ πολύ να τα πούμε και γιατί όχι να κυνηγήσουμε μαζί.
Νοικιάζαμε σπίτι στις Κεχριές για το καλοκαίρι τρείς χρονιές , περάσαμε πολύ ωραία!!!

Νοικιάζαμε σπίτι στις Κεχριές για το καλοκαίρι τρείς χρονιές , περάσαμε πολύ ωραία!!!
Πάρε την οικογένεια και ελάτε μονοήμερη κάποια Κυριακή στην Κόρινθο. Για κυνήγι δεν εγγυώμαι για προβατίνα όμως.....εγγύηση.

Το δικό μου είναι το ακριβότερο της σειράς μάγκνουμ με άσπρη βάση και 5τσοκ.Το κοντάκι είναι ίσιο με πέλμα pachmayr και με βολεύει λόγο που είμαι αριστερόχειρας.παρολο που είναι σε άριστη κατάσταση δεν θα έπιανα ουτε τα μισά λεφτά.Αγοραζοντας καινούριο πόσα επιπλέον λεφτά θα ήθελα να το φέρω στα ίδια χαρακτηριστικά και πάλι θα είχε ελλείψεις,δεν θα ήταν μάγκνουμ (ατσάλινα σκάγια στο μέλλον) . Παίρνοντας ένα μεταχειρισμένο ίδιου έτους παραγωγής θα του βγάλω όλα τα εσωτερικά και στη δεκαετία θα το παραδώσω για καταστροφή, η μπορεί να προσαρμόσω δεύτερες κάννες στην ίδια βάση.ουφ
Χαρά στο κουράγιο σου και στην υπομονή σου !
Ωραίες οι ιδέες σου και μακάρι να μπούν σε εφαρμογή με επιτυχία ! 😊

Δυο ερωτήσεις από μένα για το όπλο:
- Πώς είναι η ανάκρουσή του με φυσίγγια καθαρά magnum είτε σε σκάγια είτε σε δράμια ; Παλεύεται;
- Πώς λειτουργεί αυτός ο επιλογέας στην σκανδάλη ; (αυτό το είχα πάντα απορία)

Χαρά στο κουράγιο σου και στην υπομονή σου !
Ωραίες οι ιδέες σου και μακάρι να μπούν σε εφαρμογή με επιτυχία ! 😊

Δυο ερωτήσεις από μένα για το όπλο:
- Πώς είναι η ανάκρουσή του με φυσίγγια καθαρά magnum είτε σε σκάγια είτε σε δράμια ; Παλεύεται;
- Πώς λειτουργεί αυτός ο επιλογέας στην σκανδάλη ; (αυτό το είχα πάντα απορία)
Δεν θα ρίχνεις μάγκνουμ ,αλλά θα μπορείς να πας και για υδρόβια οι Ρώσοι πιο μάγκες είναι;Ο επιλογέας είναι πανευκολος, έχεις προεπιλεξει με τα τσοκ να ρίξεις πρωτα τη καννη από τη μεριά που είναι ο δείκτης που πατάει τη σκανδάλη.Αν θέλεις να ρίξεις την άλλη κάννη απλώς σπρώχνεις τον επιλογέα που είναι πάνω στην σκανδάλη να πάει από την άλλη πλευρά και ρίχνεις.

Δεν θα ρίχνεις μάγκνουμ ,αλλά θα μπορείς να πας και για υδρόβια οι Ρώσοι πιο μάγκες είναι;Ο επιλογέας είναι πανευκολος, έχεις προεπιλεξει με τα τσοκ να ρίξεις πρωτα τη καννη από τη μεριά που είναι ο δείκτης που πατάει τη σκανδάλη.Αν θέλεις να ρίξεις την άλλη κάννη απλώς σπρώχνεις τον επιλογέα που είναι πάνω στην σκανδάλη να πάει από την άλλη πλευρά και ρίχνεις.
Βολικός ακούγεται ο επιλογέας - κλίκ και αλλάζει στη στιγμή και πάνω στην σκανδάλη.
Για τα magnum ρώτησα άν υπάρχει εμπειρία στην ανάκρουση - σαφώς και μπορεί να χρησιμοποιηθεί - απλά ήθελα να μάθω πόσο "την ακούει" κάποιος με τέτοια φυσίγγια σ' αυτό το δίκαννο.

Βολικός ακούγεται ο επιλογέας - κλίκ και αλλάζει στη στιγμή και πάνω στην σκανδάλη.
Για τα magnum ρώτησα άν υπάρχει εμπειρία στην ανάκρουση - σαφώς και μπορεί να χρησιμοποιηθεί - απλά ήθελα να μάθω πόσο "την ακούει" κάποιος με τέτοια φυσίγγια σ' αυτό το δίκαννο.
32 γραμμάρια ρίχνω στις τσίχλες δεν έχει ανάκρουση , δράμια παρότι έχω δεν έχει τύχει να ρίξω αλλά κι αυτά 32 γραμμάρια είναι.Με πιο βαριά δεν έχω εμπειρία.

Status
Not open for further replies.
Back