Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ασε Γιάννη ,ειναι μεγάλο το πλήγμα :confused:
Αφου καταφέρνεις και ανεβαίνεις έστω και για λίγο ...είσαι μια χαρά...έχω σπίτι πιο πέρα από εσένα από την μητέρα μου, το πατρικό τις..και εφέτος ανέβηκα για μισή μέρα μόνο...

Όσο μπορείτε να πάτε παιδιά στα χωριά. Σκέφτομαι καμιά φορά και λέω έχουμε τους δικούς μας και μας περιμένουν με ζεστά σπίτια και το φαγητό στο τραπέζι και δεν μπορούμε να πάμε,τι θα γίνει αν φύγουν θα ερημώσουν όλα όπως πάνε τα πράγματα !

Όσο μπορείτε να πάτε παιδιά στα χωριά. Σκέφτομαι καμιά φορά και λέω έχουμε τους δικούς μας και μας περιμένουν με ζεστά σπίτια και το φαγητό στο τραπέζι και δεν μπορούμε να πάμε,τι θα γίνει αν φύγουν θα ερημώσουν όλα όπως πάνε τα πράγματα !
Κοίτα στα χωριά που περνάς πόσα ωραία σπίτια έχουν καταντήσει ρημάδια
Στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας τα χωριά έχουν ήδη ερημώσει

Δυστυχώς Jim αυτό έχω πάθει εγώ...έχουν φύγει και η δύο και έχει μείνει κλειστό...

Κοίτα στα χωριά που περνάς πόσα ωραία σπίτια έχουν καταντήσει ρημάδια
Στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας τα χωριά έχουν ήδη ερημώσει
αυτή την στιγμή στο χωριό κατοικούν μόνιμοι 14 άνθρωποι....μόνο το καλοκαίρι και στο πανηγύρι, και στα τσίπουρα γεμίζει το χωριό

Αφου καταφέρνεις και ανεβαίνεις έστω και για λίγο ...είσαι μια χαρά...έχω σπίτι πιο πέρα από εσένα από την μητέρα μου, το πατρικό τις..και εφέτος ανέβηκα για μισή μέρα μόνο...
Το ξέρω Γιάννη ,μεγάλη υπόθεση που μπορώ και ανεβαίνω . Και αυτό που μου αρέσει περισσότερο ειναι οτι είμαι μέσα στη φύση με σπίτια οχι διπλα μου αλλά στα 100μ και πάνω και με βλάστηση ενδιάμεσα. Ψυχοθεραπεία.

Το ξέρω Γιάννη ,μεγάλη υπόθεση που μπορώ και ανεβαίνω . Και αυτό που μου αρέσει περισσότερο ειναι οτι είμαι μέσα στη φύση με σπίτια οχι διπλα μου αλλά στα 100μ και πάνω και με βλάστηση ενδιάμεσα. Ψυχοθεραπεία.
20170520_124648.jpg20170520_130219.jpg
από την αυλή.....

ααααχ ,ωραία πουναι στο χωριό .big smile.

ToqVy8D.jpeg

Status
Not open for further replies.
Back