ΔοξαζωΤο Ονομα Και Την Χαρη Του23/2 εορτάζει ο άγιος ιερομάρτυς Πολύκαρπος Επίσκοπος Σμύρνης.Τον σκότωσε η ειδωλολατρική ρωμαϊκή εξουσία με ΦΡΙΚΤΑ βασανιστήρια διότι ΔΕΝ αρνήθηκε τον Χριστό!Χρόνια πολλά σε όλους όσους έχουν το όνομά του!
Έπρεπε να έρχονταν με σουβλάκι και μπύρα!Καλησπέρα παίδες
Δεν μου έφτανε η δουλειά σήμερα είχα και τον Χάρη Π στην οικοδομή να καυλαντιζει με τον καφέ στο χέρι...ρε τι τραβάω!
Ήθελες να τον στριμώξεις για κομπρεσέρ και σου την χάλασε;Καλησπέρα παίδες
Δεν μου έφτανε η δουλειά σήμερα είχα και τον Χάρη Π στην οικοδομή να καυλαντιζει με τον καφέ στο χέρι...ρε τι τραβάω!
Ε είπα να σε χασομερήσω λίγο ρε να ξεκουραστείςΚαλησπέρα παίδες
Α σαλαθκα δεν είδα κομπρεσέρΉθελες να τον στριμώξεις για κομπρεσέρ και σου την χάλασε;
Των πείραξαν η χθεσινές μπριζόλες και είχε ανορεξίεςΈπρεπε να έρχονταν με σουβλάκι και μπύρα!
Δεν το εμφάνισε κατευθείαν γιατί ήθελε να στο φέρει απ'εξω απ'εξω αλλά την πάτησεΑ σαλαθκα δεν είδα κομπρεσέρ
Την καλύτερη δουλειά έκανες.Χαρηκα που τα είπαμε και από κοντά!Ε είπα να σε χασομερήσω λίγο ρε να ξεκουραστείς
Και εγώ φίλε την επόμενη φορά να μην είναι με καφε να είναι με τίποτα κοψίδιαΤην καλύτερη δουλειά έκανες.Χαρηκα που τα είπαμε και από κοντά!
Γιατί υπηρεσιακό ρε, πέφτει εμπλοκή;Στην υγειά σας μάγκες! Υπηρεσιακό!View attachment 67443