Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Δυστυχώς ο μήνας δεν ξεκίνησε καλά για κάποιους συνανθρώπους μας. Στην Ελλάδα του 2023 συμβαίνουν ακόμα τέτοια τραγικά δυστυχήματα. Τι να πούμε άλλο? Ο Θεός ας αναπαύσει τους νεκρούς και να δίνει κουράγιο στους συγγενείς τους.

Καλό μήνα να έχουμε
Ο Θεός να αναπαύσει τα θύματα που πήγαν τζάμπα και άδικα και καλό κουράγιο σε συγγενείς και φίλους
Για τις ευθύνες και ότι θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο και ότι θα αλλάξουν τα πράγματα κλπ.κλπ.κλπ δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε τίποτα
Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα.....

Καλησπέρα παίδες .cofee.
Καλό μήνα με υγεία για όλους!
Μπήκε το κυνηγετικό μπουφάν για πλύσιμο και άδειασαν οι τσέπες...Η πάνω αριστερά 3 δραμιαρες,η πάνω δεξιά ότι μου έδωσε στα 12 μου η γιαγιά μου την πρώτη φορά που βγήκα για κυνήγι.
1 σουγιά για τα δαιμόνια όπως έλεγε.
1 φυλακτό ραφτο.
1 ασημένιο νόμισμα.
Μαζί με την ευχή της να μην μιλήσω πουθενά ότι και να δω μιας και Σαββατογεννημένος.
Άλλες εποχές άλλα μυαλά αλλά δεν τα βγάζω από το μπουφάν για να θυμάμαι...

Καλησπέρα παληκαρια , με υγεία για ολο τον κοσμο , καλο μηνα να έχουμε , και ας είναι το τελευταίο μεγάλο κακο , αυτό που εγινε σήμερα . 23 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ κανένας , μα κανένας από ολους αυτούς , που νοιαστήκαν μην πεθάνουμε από έναν ιο , δεν κάνανε τίποτα ώστε να μην χάσουμε σήμερα τόσες ψυχες .

Καλησπέρα παίδες .cofee.
Καλό μήνα με υγεία για όλους!
Μπήκε το κυνηγετικό μπουφάν για πλύσιμο και άδειασαν οι τσέπες...Η πάνω αριστερά 3 δραμιαρες,η πάνω δεξιά ότι μου έδωσε στα 12 μου η γιαγιά μου την πρώτη φορά που βγήκα για κυνήγι.
1 σουγιά για τα δαιμόνια όπως έλεγε.
1 φυλακτό ραφτο.
1 ασημένιο νόμισμα.
Μαζί με την ευχή της να μην μιλήσω πουθενά ότι και να δω μιας και Σαββατογεννημένος.
Άλλες εποχές άλλα μυαλά αλλά δεν τα βγάζω από το μπουφάν για να θυμάμαι...
Για δείξε τον σουγιά στο ανάλογο νήμα.

Status
Not open for further replies.
Back