Όχι την σφήνα που τραμπαρετε με τον Απαλευτο ρε κριάρι!Καλα,το χα καταλαβει οτι εισαι μεγαλος μερακλης....
Onlyf@ns εχεις?
![]()
Όχι την σφήνα που τραμπαρετε με τον Απαλευτο ρε κριάρι!Καλα,το χα καταλαβει οτι εισαι μεγαλος μερακλης....
Onlyf@ns εχεις?
![]()
ΣαταναΌχι την σφήνα που τραμπαρετε με τον Απαλευτο ρε κριάρι!
Κουράστηκες να βλέπεις εκείνον που είχες βάλει να βαράει ενώ έπινες καφέ και κάπνιζες;Άσε να πιω κανένα καφέ να στηλωθω γιατί πήγε η βαριοπουλα σήμερα γόνατο.
Ρε καλώς τον...Πως πάει η ερωτική εξομολόγηση στην γέφυρα?Κουράστηκες να βλέπεις εκείνον που είχες βάλει να βαράει ενώ έπινες καφέ και κάπνιζες;
Είσαι μεγάλη ψυχή τελικά![]()
Στο τσάκ είμαι να την ρίξωΡε καλώς τον...Πως πάει η ερωτική εξομολόγηση στην γέφυρα?![]()
Αυτός και ο Παπαδάκης!Καλα,το χα καταλαβει οτι εισαι μεγαλος μερακλης....
Onlyf@ns εχεις?
![]()
Τώρα χωνεψες από το Σάββατο?καλησπέρα σάς....
Βάραγες χειροκίνητα δηλαδή... .Άσε να πιω κανένα καφέ να στηλωθω γιατί πήγε η βαριοπουλα σήμερα γόνατο.
Τωρα....σηκώθηκα.. έχω την εντύπωση ότι τα πολλά ξύδια χτυπάνε στα κόκαλα τελικά......Τώρα χωνεψες από το Σάββατο?
Μεταμεσονύχτια τρως?Καλησπέρα στα παιδια!!
View attachment 68047
Σε 2.5 ωριτσες θα'ναι ετοιμο....μεχρι να γινει, πεταγομαι στις βλητικες δοκιμες να περασει η ωρα μου...
Πείτε τα σεις, πείτε τα....![]()
Α κανόνισε να το κάψειςΚαλησπέρα στα παιδια!!
View attachment 68047
Σε 2.5 ωριτσες θα'ναι ετοιμο....μεχρι να γινει, πεταγομαι στις βλητικες δοκιμες να περασει η ωρα μου...
Πείτε τα σεις, πείτε τα....![]()
Των φρονιμων τα παιδια, πριν πεινασουν μαγειρευουν....για αυριο ειναι...Μεταμεσονύχτια τρως?
Δε θα φας μόλις γίνει δηλαδήΤων φρονιμων τα παιδια, πριν πεινασουν μαγειρευουν....για αυριο ειναι...
Ναι! Σε πιστέψαμε!Των φρονιμων τα παιδια, πριν πεινασουν μαγειρευουν....για αυριο ειναι...
Μόνο το ταψί θα αφήσει για πλύσιμοΝαι! Σε πιστέψαμε!
Για γλύψιμο...Μόνο το ταψί θα αφήσει για πλύσιμο
Δε θα φας μόλις γίνει δηλαδή
Ειπα για αυριο....στις 00:05...αρα...Ναι! Σε πιστέψαμε!