Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εκει που δειχνει τον χωρο του παρκιν παραπλευρως της Λ.Φυλης αυτην στιγμη εχει μονο ξεροχορτα
κατι ξεπατωμενες ελιες που εχουν μαραζωσει απο το κατουρημα και τις κοπριες των διποδων και τετραποδων περαστικων
και αμα εισαι και τυχερος μπορει να τσιμπησεις και καμια πεταμενη μαστουρο-βελονα στην πατουσα σου
Παει να γινει μια αναπλαση και αμεσως βγαινουν ολες οι παπατζες να διαμαρτυρηθουν για το πρασινο
Τοσα βουνα που γεμισαν ανεμιστα παλουκια τσιμουδια

Καλησπερα Αρχοντες

Εκει που δειχνει τον χωρο του παρκιν παραπλευρως της Λ.Φυλης αυτην στιγμη εχει μονο ξεροχορτα
κατι ξεπατωμενες ελιες που εχουν μαραζωσει απο το κατουρημα και τις κοπριες των διποδων και τετραποδων περαστικων
και αμα εισαι και τυχερος μπορει να τσιμπησεις και καμια πεταμενη μαστουρο-βελονα στην πατουσα σου
Παει να γινει μια αναπλαση και αμεσως βγαινουν ολες οι παπατζες να διαμαρτυρηθουν για το πρασινο
Τοσα βουνα που γεμισαν ανεμιστα παλουκια τσιμουδια

Καλησπερα Αρχοντες
Εγώ,έγραψα ότι,δεν έχω πάει.
Αλλά στην Ελλάδα,ανάπλαση ονομάζεται το τσιμέντωμα .Το να γεμίσει εμπορικά και εστιατόρια δεν είναι ανάπλαση.
Η γνωστή τακτική:Αφήνουμε κάτι να ρημάξει και μετά ερχόμαστε ως σωτήρες...

Εγώ,έγραψα ότι,δεν έχω πάει.
Αλλά στην Ελλάδα,ανάπλαση ονομάζεται το τσιμέντωμα .Το να γεμίσει εμπορικά και εστιατόρια δεν είναι ανάπλαση.
Η γνωστή τακτική:Αφήνουμε κάτι να ρημάξει και μετά ερχόμαστε ως σωτήρες...
Δεν αναφερθηκα σε εσενα Δημητρη αλλα το τσιμεντωμα απο που προκυπτει ?
Ενα εστιατοριο που θα δωσει εργασια σε ανεργους δεν ειναι τσιμεντωμα
υπαρχουν καφετεριες και απο την πλευρα της Λ. δημοκρατιας σουπερ μαρκετ κτλ εδω και πολλα χρονια
αυτα δεν ειναι τσιμεντωμα ?

Δεν αναφερθηκα σε εσενα Δημητρη αλλα το τσιμεντωμα απο που προκυπτει ?
Ενα εστιατοριο που θα δωσει εργασια σε ανεργους δεν ειναι τσιμεντωμα
υπαρχουν καφετεριες και απο την πλευρα της Λ. δημοκρατιας σουπερ μαρκετ κτλ εδω και πολλα χρονια
αυτα δεν ειναι τσιμεντωμα ?
Δεν χρειάζεται εστιατόριο,ούτε εμπορικά στο Πάρκο.
Φροντίδα χρειάζεται και να παραμείνει πάρκο.

Status
Not open for further replies.
Back