Δε πίνουμε είπαμε πολύ νερό σκουριάζειΠρέπει να ήπιες πολύ νερό δεν πάει με το πρόβειο
Ποιό καλοκαίρι!!! Εμείς με της σομπες είμαστε ακόμα!Καλησπερα παλικαρια !!! Καλη συνεχεια σε ολους με υγεια !!!
Καλοκαιρι εδω ( Σαμος ) 21 βαθμους στις 11πμ....που εκανα δοκιμες... 22 τωρα που γραφω!!!
Μπα δείχνει κάτι ωραία στον ΠέτσαΠοιό καλοκαίρι!!! Εμείς με της σομπες είμαστε ακόμα!ώρες ώρες σκέφτομαι μην είναι πουθενά εδώ κοντά ένας άνθρωπος γουρλης!(dim
)
Αλέξης ο Αχόρταγος!Όχι θα περιμένω τον Αλεξ ποτε θα κάνει χώρο λες και είναι βυτιοφόρο
Τι καφέ πίνεις φίλος;Καλησπέρα παιδιά![]()
Πάντα ελληνικό σκέτο.Τι καφέ πίνεις φίλος;
Βάι βάι βάι, ξέρεις να πίνεις καφέ.Πάντα ελληνικό σκέτο.
Αν μου επιτρέπεις να σου δώσω μία συμβουλή. Κόψε τον φραπε οσο μπορείς η τουλάχιστον πίνε ένα μόνο ελαφρύ την μέρα. Στο λέω διότι πριν αρκετά χρόνια από τους φραπέδες που έπινα έπαθα αστάθεια και δεν μπορούσα να περπατήσω για μερικές μέρες. Ασε που μου δημιούργησε υπέρταση που την έχω μέχρι τώρα και είμαι καθημερινά με χάπι.Βάι βάι βάι, ξέρεις να πίνεις καφέ.
Εγώ πίνω φραπέ με ζάχαρη, γάλα και λίγο καφέ.![]()
Καλή συμβουλή, θα το προσπαθήσω.Αν μου επιτρέπεις να σου δώσω μία συμβουλή. Κόψε τον φραπε οσο μπορείς η τουλάχιστον πίνε ένα μόνο ελαφρύ την μέρα. Στο λέω διότι πριν αρκετά χρόνια από τους φραπέδες που έπινα έπαθα αστάθεια και δεν μπορούσα να περπατήσω για μερικές μέρες. Ασε που μου δημιούργησε υπέρταση που την έχω μέχρι τώρα και είμαι καθημερινά με χάπι.
Το καλοκαίρι με την ζέστη πίνω και φρέντο εσπρέσσο αλλά μόνο ντεκαφεινέ.
Ποδόσφαιρο;Καφεδάκικαι ματσάκι
Να λες ρε! Μην μας αφήσεις πάλι Έτσι!Καφεδάκικαι ματσάκι
ΟκΝα λες ρε! Μην μας αφήσεις πάλι Έτσι!
ΝαιΠοδόσφαιρο;
ναιΠοδόσφαιρο;
Το βαρέθηκα εντελώς, μόνο μπάσκετ βλέπω.Ναι
ναι