Λαοκρατη ρε και εγώ νόμιζα ΛαέρτηΈφυγα έπιασε βροχή αλλά στο δρόμο είχα μια λιγούρα έπρεπε να πάμε λαοκρατη έκανα μαλακια σε δίνω δίκαιο είχες σοφή έμπνευση
Λαοκρατη ρε και εγώ νόμιζα ΛαέρτηΈφυγα έπιασε βροχή αλλά στο δρόμο είχα μια λιγούρα έπρεπε να πάμε λαοκρατη έκανα μαλακια σε δίνω δίκαιο είχες σοφή έμπνευση
Αρχηγε τον πήρα δέκα τηλέφωνα και αμάν ζαμαν να σηκωθεί μετά λέει εμένα χασομερικατσε να του κανω αποκλεισμο.
Πιες κανένα φραπέ γιατί ο φρέντο δεν σε πιάνει μου φαίνεται...Λαοκρατη ρε και εγώ νόμιζα Λαέρτη
Ήξερα τι με περιμένει και έκανα το παπί.Αρχηγε τον πήρα δέκα τηλέφωνα και αμάν ζαμαν να σηκωθεί μετά λέει εμένα χασομερι
Σιγά μη είναι και ο ΑγαμέμνοναςΛαοκρατη ρε και εγώ νόμιζα Λαέρτη
Καλησπέρα Καπετάν Αλέξη Ζέππο.Ήξερα τι με περιμένει και έκανα το παπί.
Γειά και χαρά σου Καπετάν Μύκονε με τους συντρόφους σου!Καλησπέρα Καπετάν Αλέξη Ζέππο.![]()
Καλές οι βροχές, φυσικά, και καλοδεχούμενες! Αλλά τέτοια εποχή δεν νομίζω κάνουν πολύ καλό. Δεν ασχολούμαι με την γή για να πω ακριβώς, αλλά έτσι έχω ακούσει. Και το φθινόπωρο, όλο και αργούν τα πρωτοβρόχια, που θα κρατήσουν τα αγαπημένα μας αποδημιτικά πουλιά...Αφήστε να ρίξει καμία βροχουλα ,δεν σας αφήνει να πάτε για κυνήγι ,η μήπως ζηλεύετε τον καιρό της Ισπανίας;
Απ' ότι θυμάμαι κάθε χρόνο.Στον καταραμένο τόπο,τον Μάη μήνα βρέχει!