Καλύτερος από Μπελούτσι?Θες να μου τον ματιάσετε βραδιάτικα;;;![]()
Καλύτερος από Μπελούτσι?Θες να μου τον ματιάσετε βραδιάτικα;;;![]()
Κράτα Αριστο ! Σαββατογεννημένοι είναι!Θες να μου τον ματιάσετε βραδιάτικα;;;![]()
Ε ρε λες και θα πας για καρτέρι και φοβάσαιΚράτα Αριστο ! Σαββατογεννημένοι είναι!
Φτου σου γαλανοματι!!!Ε ρε λες και θα πας για καρτέρι και φοβάσαι
Πρασινοματης είμαιΦτου σου γαλανοματι!!!
Εάν είσαι όπως λένε θα σε κάνουμε τράμπα με τον Αραμπατζή στην ΚΣΕ να πάρουμε τον γυναικείο πληθυσμό με το μέρος μαςΦτου σου γαλανοματι!!!
Στην φωτογραφία που ανέβασες με τον Καρρά είχες πάθει τυφλοποντικίαση από τα ξύδια και δεν ξεχώριζαν μάτια να ξέρουμε τι γίνεταιΠρασινοματης είμαι
Γιώργο έμαθα ότι είναι τρελό αγόρι με six packΕάν είσαι όπως λένε θα σε κάνουμε τράμπα με τον Αραμπατζή στην ΚΣΕ να πάρουμε τον γυναικείο πληθυσμό με το μέρος μας
Α ρε Μπρούκ τι μάς είχες φτιάξει τότε......Ναι Γιώργο!!!
View attachment 71742
Port baggage να μην έχει...six pack
Γιώργο φαίνεσαι σοβαρό παιδί δε πιστεύω να έβγαλες ροζους στις παλάμεςΑ ρε Μπρούκ τι μάς είχες φτιάξει τότε......
Για να προβούμε σε αντικατάσταση πρέπει πρώτα να είμαστε σίγουροι ότι έχει μαλλιά και μετά κοιλιακούςΓιώργο έμαθα ότι είναι τρελό αγόρι με six pack
Έχω μπεί στην δουλειά από μικρός και είχα ήδη σκληραγωγημένα χέρια, δεν αντιμετώπισα πρόβλημαΓιώργο φαίνεσαι σοβαρό παιδί δε πιστεύω να έβγαλες ροζους στις παλάμες
Μήπως δημιούργησες άλλου κάλλουςΈχω μπεί στην δουλειά από μικρός και είχα ήδη σκληραγωγημένα χέρια, δεν αντιμετώπισα πρόβλημα
Μόνο για πάρτη σου ρε φιλοςΣτην φωτογραφία που ανέβασες με τον Καρρά είχες πάθει τυφλοποντικίαση από τα ξύδια και δεν ξεχώριζαν μάτια να ξέρουμε τι γίνεται
Αστον ρε....πιωμένος ειναι παλι...
Πως παει ομορφόπαιδο;
Σα ζακι Ομόνοιας ρε...Μόνο για πάρτη σου ρε φιλος
Τι είναι αυτό το Σα ζακιΣα ζακι Ομόνοιας ρε...