Να τη χαίρεσαι και να τη δεις όπως επιθυμείςΚαλησπέρα σε όλους ξεκινήσαμε από το πρωί με τσιπούρα μπίρα και τώρα άνοιξα ένα μπουκάλι για κλείσιμο είχε γενέθλια η κόρη μου
Πολύχρονη
Να τη χαίρεσαι και να τη δεις όπως επιθυμείςΚαλησπέρα σε όλους ξεκινήσαμε από το πρωί με τσιπούρα μπίρα και τώρα άνοιξα ένα μπουκάλι για κλείσιμο είχε γενέθλια η κόρη μου
Ο κουμπάρος
Να την χαίρεσαι!Καλησπέρα σε όλους ξεκινήσαμε από το πρωί με τσιπούρα μπίρα και τώρα άνοιξα ένα μπουκάλι για κλείσιμο είχε γενέθλια η κόρη μου
Γεια σου Κύριε ΓιάννηΚαλησπέρα σάς...
Καλησπέρα κύριε Χάρη...Γεια σου Κύριε Γιάννη
Καλησπέρα κύριε Χάρη...
Να το χαίρεσαι το κορίτσι σου. Να είναι πολύχρονη.
Να τη χαίρεσαι!Καλησπέρα σε όλους ξεκινήσαμε από το πρωί με τσιπούρα μπίρα και τώρα άνοιξα ένα μπουκάλι για κλείσιμο είχε γενέθλια η κόρη μου
Πολύχρονη φίλε μου!Γερή,δυνατή και καλότυχη να είναι,να την καμαρώνεις όπως αγαπάς!!!Καλησπέρα σε όλους ξεκινήσαμε από το πρωί με τσιπούρα μπίρα και τώρα άνοιξα ένα μπουκάλι για κλείσιμο είχε γενέθλια η κόρη μου
Πολυχρονη με υγεία, γερή και καλοτυχη να είναι, να την χαίρεστε!Καλησπέρα σε όλους ξεκινήσαμε από το πρωί με τσιπούρα μπίρα και τώρα άνοιξα ένα μπουκάλι για κλείσιμο είχε γενέθλια η κόρη μου