Δεν ακούστηκε ωραία αυτό...μας διαβάζουν και Βιγκαν.Κάτσε όπως είσαι!!!
Δεν ακούστηκε ωραία αυτό...μας διαβάζουν και Βιγκαν.Κάτσε όπως είσαι!!!
Έτσι λέγανε παλιά για την αρχή της εβδομάδας οι εργαζόμενοι, δυσανασχετώντας. Δεν ξέρω από που βγήκε.;;;;;
Έλα ρε μας τρόμαξες! Είπα και εγώ έπαθες κάτι!Έτσι λέγανε παλιά για την αρχή της εβδομάδας οι εργαζόμενοι, δυσανασχετώντας. Δεν ξέρω από που βγήκε.
Βίγκαν κυνηγοί???? Θα κυνηγάνε τρούφα, που είναι φυτό.Δεν ακούστηκε ωραία αυτό...μας διαβάζουν και Βιγκαν.
Κάτσε στα αυγας μη σηκωθείς καλά είσαιΓειά και χαρά! Πολύ θα ήθελα να δω το ντέρμπι των αιωνίων σήμερα, αλλά θα κρατηθώ να μην το δω γιατί είμαι γκαντέμης...Όποτε έχω δει μεταξύ τους αγώνα, πάντα χάνει ο αγαπημένος μου Παναθηναϊκός...Είτε σε ποδόσφαιρο, είτε σε μπάσκετ, μια φορά "ζωντανά" στο γήπεδο, όλο πίκρες...
Γεια σου ΚύριεΚαλησπέρα σας κύριοι
Έλα μωρέ κάτσε να δεις το ματσάκιΓειά και χαρά! Πολύ θα ήθελα να δω το ντέρμπι των αιωνίων σήμερα, αλλά θα κρατηθώ να μην το δω γιατί είμαι γκαντέμης...Όποτε έχω δει μεταξύ τους αγώνα, πάντα χάνει ο αγαπημένος μου Παναθηναϊκός...Είτε σε ποδόσφαιρο, είτε σε μπάσκετ, μια φορά "ζωντανά" στο γήπεδο, όλο πίκρες...
Mην επιμένεις Παναγιώτη. Ασε τον άνθρωπο να δει Survivor.Έλα μωρέ κάτσε να δεις το ματσάκι![]()
Έχει και σασμοMην επιμένεις Παναγιώτη. Ασε τον άνθρωπο να δει Survivor.![]()
Δε καθόμουν να δω το σασμοΔεν είδα το ντέρμπι...αλλά φαινεται πως η γκαντεμιά έπιασε, βλεποντας το σκορ στο ημιχρονο...