το μαύρο Χέλι ποιος είναι μη με πείτε πάλι ο Αλεξ
Όχι ρε! Πώς σου ήρθε αυτό?Μαύρο χέλι...
Όλο ξεφεύγεις!![]()
το μαύρο Χέλι ποιος είναι μη με πείτε πάλι ο Αλεξ
Όχι ρε! Πώς σου ήρθε αυτό?Μαύρο χέλι...
Όλο ξεφεύγεις!![]()
Σε λίγο θα τον πει και black mabaΔουλειά φίλε το μαύρο Χέλι ποιος είναι μη με πείτε πάλι ο Αλεξ
Μέσα έπεσες
Περιμένουμε πώς και πώς παρουσίαση
Καλή ιδέα! Το σημειώνω.Σε λίγο θα τον πει και black maba
Κανόνισε μαύρο φίδι που σ ‘έφαγεΚαλή ιδέα! Το σημειώνω.![]()
Ήταν ένας νερατζοκωλος,ένας μαρμαράς, ένας κατά φαντασία κυνηγός,ένας κουμπαράς και τους πιάνει αιχμαλώτους ο διάολος...Δικο σας...
Ρε εγώ σε υποστηρίζω εμένα κακολογεις θα φας μαύρο πιπέρι που θα παει γοναςΉταν ένας νερατζοκωλος,ένας μαρμαράς, ένας κατά φαντασία κυνηγός,ένας κουμπαράς και τους πιάνει αιχμαλώτους ο διάολος...Δικο σας...
Δεν το θελουμε, τι να το κανουμε????Ήταν ένας νερατζοκωλος,ένας μαρμαράς, ένας κατά φαντασία κυνηγός,ένας κουμπαράς και τους πιάνει αιχμαλώτους ο διάολος...Δικο σας...
Ποιος είναι ο νερατζοκωλος ο μαρμαρας ο κατά φαντασία Κυνηγος ο κουμπαράςΉταν ένας νερατζοκωλος,ένας μαρμαράς, ένας κατά φαντασία κυνηγός,ένας κουμπαράς και τους πιάνει αιχμαλώτους ο διάολος...Δικο σας...
Γιάννη ετοιμάσου για αύριο αν όλα είναι οκΚαλησπέρα σάς..
Φοβάσαι μην σε πιάσει αιχμάλωτο ο διάολος;Ρε εγώ σε υποστηρίζω εμένα κακολογεις θα φας μαύρο πιπέρι που θα παει γονας
Έχουν σειρά άλλοιΦοβάσαι μην σε πιάσει αιχμάλωτο ο διάολος;
Μην επαναπαύεσαι, δεύτερος έρχεσαιΈχουν σειρά άλλοι
Απο το τέλος ξεκινάΜην επαναπαύεσαι, δεύτερος έρχεσαι
Καλά...Ήταν ένας νερατζοκωλος,ένας μαρμαράς, ένας κατά φαντασία κυνηγός,ένας κουμπαράς και τους πιάνει αιχμαλώτους ο διάολος...Δικο σας...
Μέσα....Γιάννη ετοιμάσου για αύριο αν όλα είναι οκ
Η ντροπήΚαλά...![]()
Διάολος είναι αυτός...τι περιμένειςΗ ντροπή