Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλημερα στα παιδια!! .cofee. weather1
Καλησπέρα παιδιά .cofee.
Δυστυχώς ήρθε η σειρά μας για covid. Φυσικά σε ήπια μορφη. Η γυναίκα μου έκανε μία μέρα πυρετό και εγώ ασυμπτωματικός.
Τι να κάνουμε θα περάσει.
Περαστεικά σας Γιώργη, γρήγορη ανάρωση!!

''Το σύνθημα του Ερντογάν είναι: Ισλάμ, Πατρίδα, Οικογένεια. Κάνετε μία σύγκριση με την "παρδαλή" Ελλάδα της αθεϊας, της υπογεννητικότητας, του ανθελληνισμού, της ερήμωσης της υπαίθρου και άνετα βγάζεις το συμπέρασμα ποια χώρα έχει μέλλον και ποιος τελικά θα φάει ποιον. Το 2080 θα είμαστε μετά βίας 8 εκ. και αυτοί θα είναι τουλάχιστον 100 εκ. Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού τους είναι νέοι, σε εμάς θα είναι γερόντια. Ο Ερντογάν πρόσφερε όραμα στους Τούρκους. Οι δικοί μας μας πρόσφεραν μία χρεοκοπημένη Ελλάδα σε επιτήρηση μέχρι το 2060 και σε υποθήκη μέχρι το 2100. Τελικά, ο κάθε λαός έχει την ηγεσία και το μέλλον που του αξίζει''.

Tο ανωτέρω σχόλιο το αλίευσα από αναγνώστη κάποιου ειδησεογραφικού ελληνικού site.Tο βρήκα αρκετά εύστοχο και γι΄αυτό σας το παρέθεσα.

Μπαρμπουτσαλα τους πρόσφερε και τα γίδια τα έκαναν κεφτεδάκια πες του.
Ίσως. Μην ξεχνάμε όμως το ΄΄κάθε λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει''. Αυτό σίγουρα ξέρεις ότι ελέχθη πολλές φορές και για τους Γερμανούς επί Χίτλερ. Υ.Γ. Αυτό έγινε επειδή μετά το Β΄ΠΠ στη δίκη της Νυρεμβέργης έλεγαν ότι ΄΄ο γερμανικός λαός ήταν αθώος, έφταιγε ΜΟΝΟΝ η ναζιστική ηγεσία του''...

Περαστικά!!Ήταν η πρώτη φορά που νοσήσατε ως ζεύγος από τον κορωνοϊό ή συνέβη και στο παρελθόν πιο σοβαρά;:)
Είναι η πρώτη φορά. Εγώ είμαι πεντάκις εμβολιασμένος και η γυναίκα μου τετράκις. Σήμερα το πρωί βγήκα αρνητικός ενώ η γυναίκα μου βγήκε πάλι θετική.

Είναι η πρώτη φορά. Εγώ είμαι πεντάκις εμβολιασμένος και η γυναίκα μου τετράκις. Σήμερα το πρωί βγήκα αρνητικός ενώ η γυναίκα μου βγήκε πάλι θετική.
Πως θα σε πιάσει είναι Γιώργο. Και εγώ όταν το κολλήσαμε οικογενειακώς ήμουν ασυμπτωματικός. Τον πατέρα μου τον είχε τσακίσει...παίζει ρόλο και η διατροφή και ο τρόπος ζωής γενικότερα στο συγκεκριμένο.

Δυστυχώς αγαπητέ μου, άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι πολλά από όσα μας έλεγαν οι διάφοροι ειδικοί και τα ΜΜΕ ήταν βλακείες!!:mad:

Δυστυχώς αγαπητέ μου, άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι πολλά από όσα μας έλεγαν οι διάφοροι ειδικοί και τα ΜΜΕ ήταν βλακείες!!:mad:
Για να είμαι ειλικρινής γιατρέ ακολούθησα πλήρως τις οδηγίες του πνευμονολόγου μου. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ήμουν να δεν είχα εμβολιαστεί. Και να φανταστείς είμαι και καπνιστής κακώς βέβαια. Τέλος πάντων τέλος καλό όλα καλά.

Status
Not open for further replies.
Back