Έλα, βρήκες τρύπα, ... εεεε θέμαΚαλησπέρα παλικάρια![]()
Τρύπες βρίσκω στα θεματα μπερδεύομαιΈλα, βρήκες τρύπα, ... εεεε θέμα
Γιατι ρε Χαρη ,εύκολα ηταν .Τρύπες βρίσκω στα θεματα μπερδεύομαι
Ποια η τρύπεςΓιατι ρε Χαρη ,εύκολα ηταν .![]()
Μη σε πειράξει ρεΚαλησπέρα παίδες![]()
Μετά από 3 ώρες παιδικό πάρτυ με γύρω στα 100 παιδάκια να τσιριζουν ασταμάτητα και τις μανάδες τους να ψωνίζονται πάω για κάμπινγκ Τσερνόμπιλ όχι μπύρες...Μη σε πειράξει ρε
Δημητρη τα έκανα πουτ@ν@ σήμερα με τα μηνύματα τι έχω στείλει που έχω στείλει ασταΠοια η τρύπες
Τι δλεια έχεις εσυ σε παιδικό πάρτυ ρεΜετά από 3 ώρες παιδικό πάρτυ με γύρω στα 100 παιδάκια να τσιριζουν ασταμάτητα και τις μανάδες τους να ψωνίζονται πάω για κάμπινγκ Τσερνόμπιλ όχι μπύρες...
Για εκπαιδευτικούς σκοπούς τον πήγαν εκεί, σαν παράδειγμα προς αποφυγή για τα παιδάκιαΤ
Τι δλεια έχεις εσυ σε παιδικό πάρτυ ρε
Για τα παιδάκια η για τις μαμάδεςΓια εκπαιδευτικούς σκοπούς τον πήγαν εκεί, σαν παράδειγμα προς αποφυγή για τα παιδάκια
Να τα εκατοστήσει και να τον χαίρεστε,πάντα καλότυχοςΖαγαρια...31 έχει γενέθλια το αντράκι μου και τα έκανε σήμερα.
Δε σε πιστεύω ρε φωτό θελουμεΖαγαρια...31 έχει γενέθλια το αντράκι μου και τα έκανε σήμερα.
Θα χωρέσει?Δε σε πιστεύω ρε φωτό θελουμε
Στις μαμάδες έδινε τον αριθμό τηλεφώνου του και στα παιδάκια τσιγάραΓια τα παιδάκια η για τις μαμάδες
Για να πάρεις δουλειά για το σπίτι με τις μιλφαρες?Δε σε πιστεύω ρε φωτό θελουμε
Πολύχρονος και να είναι πάντα γερος και υγειής να το χαίρεσαι φίλεΖαγαρια...31 έχει γενέθλια το αντράκι μου και τα έκανε σήμερα.
ΣαταναΓια να πάρεις δουλειά για το σπίτι με τις μιλφαρες?