Εχει μπερδευτει με την πιτσα....Αυτή φτιάχνει τοστ με το τυρί απέξω ρε!
Εχει μπερδευτει με την πιτσα....Αυτή φτιάχνει τοστ με το τυρί απέξω ρε!
Φίλε άκου που σου λέω και άσε τα τοστ και τα κασέριαΑυτή φτιάχνει τοστ με το τυρί απέξω ρε!
Καλύτερα το μπαζωμενο πηγάδι!Φίλε άκου που σου λέω και άσε τα τοστ και τα κασέρια
Αυτη φιλε θα σου δημιουργησει προβλημα, θα καταλαβει τι εχανε τοσα χρονια και δεν μπορεις να προβλεψεις την αντιδραση της......Καλύτερα το μπαζωμενο πηγάδι!
Καλά βάρα μέρα νύχτα σφυρί εσυΚαλύτερα το μπαζωμενο πηγάδι!
Και άμα θέλει όλοι την μέρα θα τον ξεπατώσειΑυτη φιλε θα σου δημιουργησει προβλημα, θα καταλαβει τι εχανε τοσα χρονια και δεν μπορεις να προβλεψεις την αντιδραση της......
Σκεψου να θελει να καλυψει τις ''απωλειες'' τοσων χρονων....Και άμα θέλει όλοι την μέρα θα τον ξεπατώσει
Είπα εγώ θα βαράει κομπρεσέρ μέρα νύχταΣκεψου να θελει να καλυψει τις ''απωλειες'' τοσων χρονων....
Εγώ λέω είναι ειδικότητα του χάρη.Σκεψου να θελει να καλυψει τις ''απωλειες'' τοσων χρονων....
Συ ξερς καλιτιρα...Εγώ λέω είναι ειδικότητα του χάρη.
Θα σε φτιάξω εγώ εσένα νερατζοκολεΕγώ λέω είναι ειδικότητα του χάρη.
Κανόνισε να σε τσιμπήσει καμία και να πάθεις ότι έπαθε η ερπετολόγος.Φθηνά την γλυτωσα, τίποτα όλο μικρές σουπιες είχε, καθόλου μεγάλες.
Θερμομέτρηση;;;;Τώρα που το σκέφτομαι θα την δώσω στον Χάρη για τεστ,τον εμπιστεύομαι