Τι γελάτε ρε αλήθεια σας λέω στις 10 Φεβρουαρίου είναι η γιορτή τον μαρμαράδων10 Φεβρουαρίου στην γιορτή μου
Τι γελάτε ρε αλήθεια σας λέω στις 10 Φεβρουαρίου είναι η γιορτή τον μαρμαράδων10 Φεβρουαρίου στην γιορτή μου
Ναι ρε! Σε πιστέψαμε! Δεν θα το ξεχάσουμε θα κεράσεις τότε!Τι γελάτε ρε αλήθεια σας λέω στις 10 Φεβρουαρίου είναι η γιορτή τον μαρμαράδων
Εσυ ποτε γιορτάζεις τις Αγίας μπερεταςΝαι ρε! Σε πιστέψαμε! Δεν θα το ξεχάσουμε θα κεράσεις τότε!
Μαζί με τα νεράτζια.Εσυ ποτε γιορτάζεις τις Αγίας μπερετας
Οσοι δουλεύουν με το πνεύμα...γιορτάζουν σήμερα.. τι να κάνουμε..Ηλεκτρολόγοι κουφάλες...οι υπόλοιποι στα αζητητα!
Καλώς τον Ιλλουμινατι...Οσοι δουλεύουν με το πνεύμα...γιορτάζουν σήμερα.. τι να κάνουμε..
Τις Αγίας μπύρας και του φραπέ....παγωμένες και σκετους...αμήν..Εσυ ποτε γιορτάζεις τις Αγίας μπερετας
Δεν πήγες για πινέλο σήμερα.η είσαι απογευματινοςΚαλώς τον Ιλλουμινατι...
Καλώς το παλικάρι...Ποιοί γιορτάζουν σήμερα?
Σηκώνω πρεκια και κλείνω τούβλα,το απόγευμα πινέλο.Δεν πήγες για πινέλο σήμερα.η είσαι απογευματινος
Καλά ρε συ το πρωί χτίζεις τοιχουςκαι το απόγευμα τους βάφεις .....έλα Παναγία μούΣηκώνω πρεκια και κλείνω τούβλα,το απόγευμα πινέλο.
Όχι παίζουμε αμπος έχουμε και άλλες δουλειές κύριε ΓιάννηΚαλά ρε συ το πρωί χτίζεις τοιχουςκαι το απόγευμα τους βάφεις .....έλα Παναγία μού
Πιστεύω ο ιδιοκτήτης να προλάβει να επιλέξει χρώματα..Όχι παίζουμε αμπος έχουμε και άλλες δουλειές κύριε Γιάννη
Το απόγευμα βάφω σπίτι μου πεφωτισμένε.Καλά ρε συ το πρωί χτίζεις τοιχουςκαι το απόγευμα τους βάφεις .....έλα Παναγία μού
Να το διευκρινίζεις δε θα μυρίζουμε τα δάχτυλαΤο απόγευμα βάφω σπίτι μου πεφωτισμένε.
Με ρεγουλα οι μπύρες...
Έλα κάθε απόγευμα να πηγαίνουμε σπίτι του να καθόμαστε καναπέ να επιβλέπουμε...εγώ τα σουβλάκια εσύ τις μπύρες...Να το διευκρινίζεις δε θα μυρίζουμε τα δάχτυλα
Και την μπυρα ο Μπαμπινιώτης τι λέει με Ι
Αχαμπαρστος είναι με φαίνεται θα ήπιε καμία η ντιπ
Κράνος ασφαλείας έχεις δε ξέρουμε τι γίνεταιΈλα κάθε απόγευμα να πηγαίνουμε σπίτι του να καθόμαστε καναπέ να επιβλέπουμε...εγώ τα σουβλάκια εσύ τις μπύρες...
Έχω ένα δίχτυ παραλλαγής για το καρτέρι...θα το βάλουμε μπροστά μάς....πιστεύω κάνει δουλειά...Κράνος ασφαλείας έχεις δε ξέρουμε τι γίνεται
Αναλόγως τι θα πετάειΈχω ένα δίχτυ παραλλαγής για το καρτέρι...θα το βάλουμε μπροστά μάς....πιστεύω κάνει δουλειά...