Ρουφά λίγο σουρωσες από της μπύρες το μεσημέρι!Καλησπέρα κυριοι
Νηστικός η μετά φαγητόΔημήτρη έχω τα κατάλληλα χάπια....δοκιμασμένα...View attachment 73036Το πίνεις μια και έξω η το διαλύεις σε νερό Γιάννη
Οπότε θες.. κάνουν την ίδια δουλειάΤ
Νηστικός η μετά φαγητό
Ρε καλώς τα ξεκούραστα...Καλησπέρα σάς....
Είσαι για μπύρες... να πάρω τον Χάρη να κατέβει..Ρε καλώς τα ξεκούραστα...
Ακόμα εκεί είστε???Έχω να σάς δώσω και μεζέ....θαλασσινό
αστα φίλε σήμερα μάλωναν τα χέρια με το μυαλόΡουφά λίγο σουρωσες από της μπύρες το μεσημέρι!
Και στην ευθεία να τις έχουν θα μπείς στο αντίθετο ρεύμα εάν είναι στα αριστερά σου,γι'αυτό άσε τις δικαιολογίεςΠρέπει να φύγουν οι καντίνες απο τις διασταυρώσεις είναι κίνδυνος για εμάς
Να βάλουν νησίδεςΚαι στην ευθεία να τις έχουν θα μπείς στο αντίθετο ρεύμα εάν είναι στα αριστερά σου,γι'αυτό άσε τις δικαιολογίες
Μην δίνεις στον Χάρη τέτοια...δεν θα μείνει χήρα ατρυπητη στον Γέρακα.Έχω να σάς δώσω και μεζέ....θαλασσινό
Σώπα τώραΜην δίνεις στον Χάρη τέτοια...δεν θα μείνει χήρα ατρυπητη στον Γέρακα.
Εγώ δεν προλαβαίνω αγόρι μου.Εσυ μπαίνεις σε σπίτια χηρών και τους μιλάς για μάρμαρα μισοτσιμπουκα, ολόκληρα τσιμπούκια, καρρέ, κρεμάσεις και γυαλισματα με μάτια πλάνα και αφτιά αεροπλάνα.Σώπα τώρα
Το θες για σένα ε μοναχοφαη
Πάλι γαμας τη συζήτηση εγώ για το μεζέ του Γιάννη το θαλασσινό μιλώ τις χήρες λες εσυΕγώ δεν προλαβαίνω αγόρι μου.Εσυ μπαίνεις σε σπίτια χηρών και τους μιλάς για μάρμαρα μισοτσιμπουκα, ολόκληρα τσιμπούκια, καρρέ, κρεμάσεις και γυαλισματα με μάτια πλάνα και αφτιά αεροπλάνα.